Aparat za vakumiranje - rasprodaja

AkcijaBesplatna dostava Aparat za vakumiranje - rasprodaja

Kratki opis

Pakovanje je malo oštećeno i zato ih rasprodajemo. Sam uređaj je neoštećen i ispravan.


Automatski vakumira i vari vrećice s namirnicama omogućujući tako njihovo čuvanje i do četiri puta dulje nego u klasičnom pakiranju.
Snagausisavanja iznosi 9 litara zraka u minuti, a snaga vakuma 750 mbara.
Turbo način rada.
Uz uređaj u pakiranju se nalazi i 10 vrećica veličine 22 × 30 cm.
Napajanje: 220 V.
Proizvod je u skladu s europskim propisima o sigurnosti.

Komada na skladištu 5

Cijena:

VPC 480,00 kn Rabat 33%

VPC 321,60 kn Cijena sa PDV-om: 402,00 kn

Dostupnost: Dostupno
Model VT-3114
Proizvođač Laica
Jamstvo 2 godine
Količina:
Više o proizvodu

Detalji

Laica

Talijanski brand prepoznat u svijetu po visokokvalitetnim proizvodima poput vrčeva i filtera za vodu, vaga, aparata za vakumiranje i malih kućanskih aparata. Laica proizvode odlikuje vrhunski dizajn, kvaliteta materijala i pouzdanost.

 

Aparat za vakumiranje

Omogućava brzu i laku zaštitu hrane i tekućina vakumiranjem ili, ako želite, jednostavno varenjem vrećica bez funkcije vakumiranja. Automatski vakumira i vari vrećice s namirnicama omogućujući tako njihovo čuvanje i do četiri puta dulje nego u klasičnom pakiranju. 

Snaga usisavanja i vakuma
Ona iznosi 9 litara zraka u minuti, a snaga vakuma 750 mbara. Uređaj je opremljen i turbo načinom rada.

Manualno vakumsko pakiranje
Vakumsko pakiranje moguće je koristiti i za pakiranje posebno osjetljivih proizvoda poput jagoda, šumskog voća, tankih krušnih štapića, ribe itd. Ukupni automatski isis zraka može zgnječiti i oštetiti ovakve vrste namirnica, stoga se preporuča ručno vakumiranje (od 0 do 300 mb).

Vakumsko pakiranje tekućine
Kako biste vakumirali tekućinu, potrebno najprije ju je potrebno zamrznuti. Postavite tekućinu u odgovarajući spremnik i stavite je u zamrzivač na 12-18 sati, a zatim je izvadite iz spremnika i umetnite u vrećicu za vakumiranje.

Funkcija zavarivanja ili zatvranja vrećica
Ovaj uređaj može imati funkciju zatvaranja vrećice bez prethodnog vakumiranja. Dovoljno je postaviti kraj vrećice koji želite zatvoriti, savršeno čist i dobro nategnut na traku za zavarivanje.

Laica Aparat za vakumiranje Aparat za vakumiranje | VT3114

Vakuumiranje hrane – kako funkcionira?

Usisavanjem zraka iz okoline proizvoda, razina kisika u pakiranju se smanjuje, što sprječava razvoj mikroorganizama koji u kontaktu s kisikom čine proces oksidacije tj. propadanje hrane. 

Za vakuumiranje hrane koriste se vakuum vrećice s otvorom, patentnim zatvaračem ili spremnici dizajnirani za vakuumiranje koji stanu u brtvu vakuumirke.
Vakuumirka uklanja zrak iz vrećice te time stvara vakuum koji održava hranu svježom i sprječava njeno kvarenje.
Na taj način značajno dulje može se čuvati hranu u hladnjaku, zamrzivaču ili ostavi. Kada se ukloni zrak iz vrećice te se hrana vakuumira u spremnik, dolazi do gotovo potpunog prestanka oksidacije hrane. 

U našim krajevima najčešće se vakumiraju suhomesnati proizvodi. Što je dobar početak, jer kada posjedujemo aparat za vakumiranje mogućnosti su beskrajne. Hrana koja se vakumira prije stavljanja u zamrzivač neusporedivo je očuvanija i kvalitetnije spremljana u odnosu na onu obično spremljenu. Osim što se istisne zrak, zaustavi svaki proces kvarenja mesa, zaustavlja se i stvaranje ozeblina na hrani koje oštećuju namirnice jer ozebline na neki način djeluju kao prženje. Vakumirana hrana može u zamrzivaču stajati godinama, a da ostane vrhunske kvalitete. 

Kako imamo običaj kupiti veće količine mesa iz domaćeg uzgoja i zamrznuti ga, tako sve češće činimo sa sezonskim povrćem iz domaćeg uzgoja. Do nedavno je bilo populrano kupovati u supermarketima svo povrće tijekom cijele godine, no shvatili smo da je to pozpuno besmisleno jer većina takve hrane je osim plastičnog okusa, izrazito niske nutritivne vrijednosti i prepuna raznih kemijskih sredstava za održavanje "svježine". Odatle nam sve više modernih bolesti vezanih uz probavne tegobe, alergije, netolerancije na hranu, kožna oboljenjai itd. Vakumiranje i uspremanje domaćeg povrća i voća na jednostavan način pomaže nam zdravo i kvalitetno se hraniti tijekom cijele godine. 

 Više o vakumiranju hrane pročitajte ovdje.

Tehničke karakteristike

Dodatne napomene 
U jednom ciklusu nemojte vakumirati više od 40 puta zaredom; ako se prijeđe ovo ograničenje, mogli bi se aktivirati automatski sustavi za termalnu zaštitu uređaja. Koristite samo originalne vrećice proizvođača. Pazite da uređaj ne padne ili da nešto ne padne na njega. Za čišćenje nemojte koristiti kemikalije i abrazivna sredstva.

Opis
Dimenzije 37 x 14,4 x 7,4 cm
Težina 1,66 kg
Pakovanje 1 x Vakuum uređaj
  10 x vrećica veličine 22 x 30 cm
Roler za vrećice Da
Napajanje AC 220-240V  50 HZ
Snaga 120 W
Razina buke Do 80 db
Funkcije 100% automatski
  ručni mod vakumiranja kod rukovanja s osjetljivim namirnicama
  zatvaranje vrećica bez vakumiranja

 

Mišljenja korisnika

2 Stavka(e)

po stranici
Branko – Svaka pohvala Kvantum timu.Dostava brza treći radni dan .Malo sam bio skeptičan zbog cijene koja je bila jeftinija dvjestotinjak kn nego u drugim trgovinama i web shopovima,ali stiglo sve kako treba.Svakako preporučam prodavača i proizvod
Odlična vakumirka · 29.1.2018.
Miro – Zadovoljan sam vakumirkom, jako brzo vakumira, cijena povoljnija u odnosu na druge web shopove.
Praktična i ne zauzima puno mjesta.
Super vakumirka · 26.1.2018.

2 Stavka(e)

po stranici

Vaše mišljenje

Samo prijavljeni korisnici mogu pisati recenzije. Molimo, prijavite se ili kreirajte korisnički račun

Još Vas može zanimati
Akcija Besplatna dostava
Set posuda za čuvanje hrane s vakumskom pumpom
Pregled

Set posuda za čuvanje hrane s vakumskom pumpom

VPC 239,00 kn Rabat 50%

VPC 119,50 kn Cijena sa PDV-om: 149,38 kn

Novo Besplatna dostava
Digitalna vaga za pakete kapaciteta 50kg i preciznosti 10g, dimenzije 30X42cm
Pregled
Besplatna dostava
Digitalna kuhinjska vaga Nero
Pregled

Digitalna kuhinjska vaga Nero

 

VPC 178,00 kn Cijena sa PDV-om: 222,50 kn