kvantum-tim.hr
Tvrdi bomboni za kašalj - 40g | Em-eukal®
Em-eukal® bomboni za kašalj eukaliptus bez šećera 40g
Em-eukal®  bomboni za kašalj eukaliptus bez šećera 40g
Em-eukal® bomboni za kašalj kadulja bez šećera 40g
Em-eukal®  bomboni za kašalj kadulja bez šećera 40g
Em-eukal® bomboni za kašalj limun bez šećera 40g
Em-eukal®  bomboni za kašalj limun bez šećera 40g

Tvrdi bomboni za kašalj - 40g | Em-eukal®

4
76 Narudžbi
1 Recenzija

Em-eukal bomboni u pratkičnom džepnom pakovanju - najbolje društvo u kojem god trenu i gdje god. Bez ozbira što odabrali, osvježavajući eukaliptus, ukusni limun ili nježnu kadulju - dobijate 40 grama najukusnijeg užitka.

SKU SOLDAN-40
Proizvođač Dr. C. Soldan
15,00 kn
Dostupno

Detalji

dr.c.soldanTvrtka Dr. C. Soldan od 1923. godine proizvodi Em-eukal® bombone za ublažavanje kašlja i simptoma prehlade, olakšavanje disanja i osvježavanje daha. Tvrtku je osnovao ljekarnik i medicinski djelatnik Dr. Carl Soldan, te je do danas ostala u obiteljskom vlasništvu. Od 2005. je vodi Perry Soldan, predstavljajući tako četvrtu generaciju obitelji.

Em-eukal bomboni - 40g

em-eukal bomboni 40 g
Em-eukal bomboni u pratkičnom džepnom pakovanju - najbolje društvo u kojem god trenu i gdje god. Bez ozbira što odabrali, osvježavajući eukaliptus, ukusni limun ili nježnu kadulju - dobijate 40 grama najukusnijeg užitka.
Više od zdravog izbora!
Najbolji prirodni sastojci
Vrijedna esencijalna ulja
Dokazana Dr. C. Soldan® premium kvaliteta
Praktično pakiranje
Certifikati:
IFS Higher Level certifikat,
Europski GMP certifikat (good Manufacturing Practice)
Licenca za proizvodnju lijekova u Njemačkoj AMG

Jeste li znali?

Dr. Carl Soldan je 1899. godine otvorio medicinsku ljekarnu kada je i napravio svoj prvi bombon za kašalj te time postavio temelje za uspješnu tvrtku. Prvi bomboni za kašalj su se sastojali od metola i eukaliptusa te se tako stvorio i Em-eukal brand, gdje je "Em" izvedeno od "E" za eukaliptus i "M" za mentol. Danas tvrtka Dr. C. Soldan ima preko 2.000 receptura te sadrži 6 brandova pod svojim imenom.

Prirodni, ukusni i učinkoviti
Izrada bombona započinje pomnim odabirom voćnih sokova, biljnih ekstrakata i esencijalnih ulja premium kvalitete. U našoj ponudi su dostupni Em-eukal tvrdi bomboni bez šećera i umjetnih bojila s okusom eukaliptusa, kadulje, meda, limuna i đumbir-naranče. Gumeni bomboni s okusom eukaliptus-mentola, đumbir-naranče te divlje trešnje-kadulje. Posebnu ponudu čine Em-eukal bomboni za djecu s okusom divlje trešnje bez šećera i umjetnih bojila. Također, tu su i Em-eukal grožđani šećeri s okusom jabuke, trešnje i šumskog voća.

Zastavica na pakiranju
Svaki Em-eukal bombon je poseban. Dr. C. Soldan svoju vrhunsku kvalitetu i izvornost proizvoda ističe posebnom zastavicom na pakiranju bombona "Nut echt mit der Fahne", što u prijevodu znači samo originalni i izvorni proizvod s ovim znakom. Priča sa zastavicom i posebnim pakiranjem je doduše nešto dublja i seže u 1950te kada su doktori prepisivali Em-eukal bombone za kašalj rudarima u njemačkom distriktu Ruhr kao pomoć za bronhijalne tegobe. Tada je bijelo crvena zastavica služila za higijensko otvaranje bombona. Danas je zastavica oznaka premium kvalitete i povjerenja.http://www.soldan.com/

Tehničke karakteristike

Šifra Okus
SOLDAN7260 Eukaliptus
SOLDAN7261 Kadulja
SOLDAN7262 Limun
Bez glutena, bez laktoze, nježno za zube, njemačka kvaliteta.
Pakiranje 25 kom / 40 g

Mišljenja korisnika

Dobri su · 27.2.2019.
Dobri su i djeluju. Dajem ocjenu 4 samo zato što se ne sjećam koje sladilo se koristi umj. šećera...
Napišite recenziju ovog proizvoda i pomozite drugima da lakše odaberu.
Tvrdi bomboni za kašalj - 40g | Em-eukal®
2017 - 2020 © Kvantum-tim d.o.o.