kvantum-tim.hr
Dualni sterilizator sa sušenjem

Dualni sterilizator sa sušenjem

Besplatna dostava
5
19 Narudžbi
1 Recenzija
SKU 91598
Proizvođač Mebby
923,75 kn
Nije dostupno

Detalji

Nevjerojatno jednostavan za korištenje i svestran Mebby Dualni električni sterilizator ima ugrađeni LCD zaslon kojim se jednostavano i intuitivno upravlja.

Dualni sterilizator

Odaberite funkciju 'Steriliziraj' i uređaj će započeti sa sterilizacijom. Odabirom funkcije 'Steriliziraj / osuši' uređaj će započeti sa steriliziracijom i potom će automatski biti pokrenuta funkcija sušenja. Odaberite funkciju 'Sušenje' i uređaj će pokrenuti samo funkciju sušenja. Na kraju svakog ciklusa uređaj emitira zvučni signal upozorenja 8 puta.

Po završetku, sterilizator će početi s funkcijom odbrojavanja 12 sati po završetku kojih će vas podsjetiti da pokrenete drugi ciklus. 

Ako je uređaj uključen u struju po isteku navedenog vremena a drugi ciklus još nije započeo, on će vas upozoriti da ga pokrenete. Ovaj sustav pomaže pri zaštiti zdravlja i poradi sigurnosti vaše bebe.

Uređaj je velikog kapaciteta - u njega stane do 6 bočica za bebe i svi njihovi dodaci.

Integrirani sustav sušenja uvelike će Vam olakšati održavanje bočica i drugog pribora za vašu bebu. Vaše bočice i pribor su higijenski čisti i spremni za dodavanje mlijeka, sokova, kašica i druge hrane.

Električni sterilizator sadrži poklopac, košaru za pribor, nastavak za slaganje bočica (pogodan za bočice uskog i širokog vrata i visoke bočice), grijač, LCD zaslon i tipke za pokretanje funkcija i kabel za napajanje.

Rad i održavanje dualnog sterilizatora je, kako smo na početku naveli, zaista jednostavan. Možete također odabrati i trajanje ciklusa (mogućnost odabira 40, 60 ili 80 minuta trajanja ciklusa). Sterilizator se lako čisti mekom suhom krpom, a aparat ne zahtijeva nikakvo unutarnje održavanje ili podmazivanje - sve što je potrebno jest dodati vodu. 

Tehničke karakteristike

Tehnički detalji Opis
Oznaka modela: 91598
Težina: 1.78 kg
Dimenzije: 28 x 25 x 25 cm

Mišljenja korisnika

Recenzija · 26.2.2019.
Jako sam zadovoljna, svakodneno koristim za sterilizaciju duda i bocica vec mjesecima. Jednostavan za koristenje, bocice kao nove nakon susenja.
Napišite recenziju ovog proizvoda i pomozite drugima da lakše odaberu.
Dualni sterilizator sa sušenjem
2017 - 2021 © Kvantum-tim d.o.o.