kvantum-tim.hr
Em-eukal® | Gumeni bomboni za kašalj, 90 g | ĐUMBIR-NARANČA

Em-eukal® | Gumeni bomboni za kašalj, 90 g | ĐUMBIR-NARANČA

2 Narudžbe

Bomboni s esencijalnim uljima. Osvježavajuća kombinacija okusa ujedinjuje oštrinu aromatičnog đumbira sa svježinom naranči dozrijelih na suncu kako bi pružili ugodan voćni doživljaj.

SKU SOLDAN3135
Proizvođač Dr. C. Soldan
18,75 kn
Dostupno

Komada na skladištu 131

Detalji

dr.c.soldanTvrtka Dr. C. Soldan od 1923. godine proizvodi Em-eukal® bombone za ublažavanje kašlja i simptoma prehlade, olakšavanje disanja i osvježavanje daha. Tvrtku je osnovao ljekarnik i medicinski djelatnik Dr. Carl Soldan, te je do danas ostala u obiteljskom vlasništvu. Od 2005. je vodi Perry Soldan, predstavljajući tako četvrtu generaciju obitelji.

Dr. Carl Soldan je 1899. godine otvorio medicinsku ljekarnu kada je i napravio svoj prvi bombon za kašalj te time postavio temelje za uspješnu tvrtku. Prvi bomboni za kašalj su se sastojali od metola i eukaliptusa te se tako stvorio i Em-eukal brand, gdje je "Em" izvedeno od "E" za eukaliptus i "M" za mentol. Danas tvrtka Dr. C. Soldan ima preko 2.000 receptura te sadrži 6 brandova pod svojim imenom.

Prirodni, ukusni i učinkoviti
Izrada bombona započinje pomnim odabirom voćnih sokova, biljnih ekstrakata i esencijalnih ulja premium kvalitete. U našoj ponudi su dostupni Em-eukal tvrdi bomboni bez šećera i umjetnih bojila s okusom eukaliptusa, kadulje, meda, limuna i đumbir-naranče. Gumeni bomboni s okusom eukaliptus-mentola, đumbir-naranče te divlje trešnje-kadulje. Posebnu ponudu čine Em-eukal bomboni za djecu s okusom divlje trešnje bez šećera i umjetnih bojila. Također, tu su i Em-eukal grožđani šećeri s okusom jabuke, trešnje i šumskog voća.

Zastavica na pakiranju
Svaki Em-eukal bombon je poseban. Dr. C. Soldan svoju vrhunsku kvalitetu i izvornost proizvoda ističe posebnom zastavicom na pakiranju bombona "Nut echt mit der Fahne", što u prijevodu znači samo originalni i izvorni proizvod s ovim znakom. Priča sa zastavicom i posebnim pakiranjem je doduše nešto dublja i seže u 1950te kada su doktori prepisivali Em-eukal bombone za kašalj rudarima u njemačkom distriktu Ruhr kao pomoć za bronhijalne tegobe. Tada je bijelo crvena zastavica služila za higijensko otvaranje bombona. Danas je zastavica oznaka premium kvalitete i povjerenja.


Više od zdravog izbora!
 Najbolji prirodni sastojci
Vrijedna esencijalna ulja
Dokazana Dr. C. Soldan® premium kvaliteta
Praktično pakiranje

Certifikati:
IFS Higher Level certifikat,
Europski GMP certifikat (good Manufacturing Practice)
Licenca za proizvodnju lijekova u Njemačkoj AMG

Tehničke karakteristike

Sastojci:

- šećer, glukozni sirup, želatina, koncentrat soka naranče 1,3%, limunska kiselina, ekstrakt đumbira 1%, prirodne arome, ulje cvijeta naranče, mentol, bojilo koncentrat šafrana, crnog ribizla i mrkve.

Bez laktoze, njemačka kvaliteta.

Napišite recenziju ovog proizvoda i pomozite drugima da lakše odaberu.
Em-eukal® | Gumeni bomboni za kašalj, 90 g | ĐUMBIR-NARANČA
2017 - 2022 © Kvantum-tim d.o.o.