kvantum-tim.hr
ERKAMETER 125 PRO Tlakomjer za profesionalnu uporabu

ERKAMETER 125 PRO Tlakomjer za profesionalnu uporabu

Besplatna dostava

Apsolutna preciznost, zadnje znanstvene metode mjerenja - odobrene prema strogom protokolu Europskog društva za hipertenziju (ESH) i savršeni dizajn čine ERKAMETER 125 PRO jednim od najboljih Erkinih profesionalnih tlakomjera pogodnim za primjenu u gotovo svakoj rutinskoj medicinskoj situaciji. Dolazi uz 3 različite veličite Erka Green Smart rapid manžeta. Njemačka kvaliteta!

SKU ERKA-411.20493.4290
Proizvođač ERKA.
Jamstvo 5 godina
4.791,25 kn -30% 3.353,88 kn
Nije dostupno

Detalji

Erka
MADE IN GERMANY

Kao pionir u izradi uređaja za mjerenje krvnog tlaka, ERKA već 125 godina širom svijeta svakodnevno podržava u radu 125 milijuna liječnika. Ustanovljena je 1889 godine u Njemačkoj. Kombinacija iskustva i povjerenja stečenog kroz godine suradnje, pretočena je u inovativan dizajn tlakomjera namijenjenih profesionalnom medicinskom osoblju.

ERKAMETER 125 PRO
Inovacija u mjerenju krvnog tlaka erkameter 125 pro

  • • Pojedinačni načini mjerenja RAPID, ADVANCED i CLASSIC razvijeni su u skladu s preporukama ESH-a ali i u skladu sa zahtjevima koji proizilaze iz svakodnevnog rada profesionalnog medicinskog osoblja s pacijentima. Uza sve to invoativan dizajn i jednostavno rukovanje, Erkameter 125 PRO tlakomjer čini pogodnim za primjenu u gotovo svakoj rutinskoj medicinskoj situaciji.
  • • Apsolutna preciznost, zadnje znanstvene metode mjerenja - odobrene prema strogom protokolu Europskog društva za hipertenziju (ESH) - i savršeni dizajn čine ERKAMETER 125 PRO jednim od najboljih Erkinih profesionalnih tlakomjera.

NAČINI MJERENJA
Sa svojim kombiniranim načinima mjerenja (Automatskim i Ručnim načinom mjerenja) Erkameter 125 PRO strogo slijedi i provodi standarde ESH čime jamči pouzdane i medicinski relevantne mjerne vrijednosti u profesionalnoj dijagnostici. 
Čak i mjerenjem tlaka u težih skupina pacijenata - na primjer trudnica - CLASSIC način rada pruža točne vrijednosti. Mjerenje koje se poduzima auskultacijom pomoću stetoskopa, pouzdano je zahvaljujući stručnoj procjeni medicinskih profesionalaca. U ovom načinu rada, Erkameter 125 PRO tlakomjer za profesionalnu upotrebu bilježi samo pumpanje manžete i memoriju.

TOČNOST MJERENJA
Točnost mjerenja Erkameter 125 PRO tlakomjera za profesionalnu upotrebu potvrđena je od strane neovisnog laboratorija prema strogim standardima Europskog društva za hipertenziju. Erkameter 125 PRO postigao je najbolje ocjene pri mjerenju točnosti u odnosu na sve ostale testirane tlakomjere.

Mala razlika, veliki učinak: razina pogreške u mjerenju tlaka Erkameter 125 PRO tlakomjerom iznosi +/- 5mmHG. Takav rezultat smanjuje mogućnost krivog donošenja odluka vezanih uz liječenje pacijenata i temelj je povjerenja u izmjerene vrijednosti, što je osnovna podloga za pravilnu dijagnozu i terapiju.


HIGIJENA
green cuff

ERKA nudi sveobuhvatan asortiman manžeta. Počevši od manžeta za jednokratnu uporabu koje se lako recikliraju i čija je uporaba još uvijek najsigurnija zaštita od infekcija kako za pacijenta tako i za liječnika, do ERKA Green Cuff manžeta koje,
zbog svoje jedinstvene površine i materijala izrade, mogu brzo i sigurno biti dezinficirane.
Provedenim dermatološkim ispitivanjima više puta je utvrđeno kako su ERKA manžete sigurne i ugodne za uporabu te kompatibilne s kožom pacijenata.

ERKA Green Cuff manžete napravljene su bez PVC-a i DEHP-a što je preduvjet za oznaku BIOKOMPATIBILNOSTI koje ove manžete nose - ekologija i učinkovitost time su povezane na optimalan način.

IT INTEGRACIJA
Erkameter 125 PRO profesionalni tlakomjer dizajniran je kako bi se lako uklopio u vaše radno okružje.

TEHNIČKI DETALJI
Proširena memorija: dostupna su tri memorijska područja - svako s 500 mjesta za pohranu mjerenja (po jedno memorijsko područje za RAPID, ADVANCED i CLASSIC način rada tlakomjera). 
Zaslon: 2,8-inčni TFT zaslon u boji osjetljiv na dodir s intuitivnom navigacijom putem jednostavnog izbornika - jednostavnost upotrebe.
Rad: Erkameter 125 PRO tlakomjer za profesionalnu upotrebu opremljen je sa snažnom litij-polimerskom akumulatorskom baterijom.

MANŽETE
Mjerenje krvnog tlaka temelj je ispravne dijagnoze i liječenja arterijske hipertenzije. Odabir odgovarajuće manžete je od ključnog značaja, stoga odabir premalene ili prevelike manžete u odnosu na opseg gornjeg dijela ruke može dovesti do netočnog rezultata izmjerenih vrijednosti krvnog tlaka i to čak do 30 mmHg.ERKA u svojoj ponudi ima širok raspon različitih veličina manžeta odnosno pravu veličinu za svakog korisnika. Njihova izmjena je brza i jednostavna a lagan i brz način njihova zatvaranja omogućit će vam učinkovitu obradu pacijenata.

Green - Bezkompromisni dizajn bez PVC-a, DEHP-a i lateksa.
Smart - S ERKA brzim sustavom izmjene manžetu možete lako promijeniti u trenu te time omogućiti pravilnu izmjeru tlaka svakog pacijenta.
Rapid - Super mekani zatvarač na čičak osigurat će lako postavljanje manžete na ruku pacijenata.

Biokompatibilna, otporna na vodu i posve dermatološki sigurna: Green Cuff Smart manžete mogu se lako očistiti i dezinficirati čime se osigurava maksimalna higijena kako za pacijente tako i za osoblje.

Uključeno
Uz tlakomjer ERKAMETER 125 PRO dolaze tri Green Cuff Smart Rapid manžete:
Veličina 3 (mala/za odrasle - 20,5 cm do 28 cm)
Veličina 4 (srednja/zaodrasle - 27 cm do 35 cm)
Veličina 5 (velika/za odrasle - 34 cm do 43 cm)

Dodatne veličine
Veličina 1 (dječja - 10 cm do 15 cm)
Veličina 2 (pedijatrijska - 14 cm do 21,5 cm)
Veličina 3 (mala/za odrasle - 20,5 cm do 28 cm) - 024.26493.7770
Veličina 4 (srednja/zaodrasle - 27 cm do 35 cm)
Veličina 5 (velika/za odrasle - 34 cm do 43 cm) - 024.24493.7770
Veličina 6 (za bedro - 42 cm do 54 cm)

Torbica za nošenje je uključena uz tlakomjer.

Erka torbica

Preuzimanja i edukacija

Preuzmite brošuru o Erkameter 125 PRO tlakomjeru u PDF-u (na engleskom jeziku)


Video

 

Napišite recenziju ovog proizvoda i pomozite drugima da lakše odaberu.
ERKAMETER 125 PRO Tlakomjer za profesionalnu uporabu
2017 - 2021 © Kvantum-tim d.o.o.