kvantum-tim.hr
Gumeni bomboni - 40g | Em-eukal®
Em-eukal® gumeni bomboni za kašalj eukaliptus-mentol sa šećerom 40g
Em-eukal®  gumeni bomboni za kašalj eukaliptus-mentol sa šećerom 40g
Em-eukal® gumeni bomboni za kašalj đumbir-naranča sa šećerom 40g
Em-eukal®  gumeni bomboni za kašalj đumbir-naranča sa šećerom 40g
Em-eukal® gumeni bomboni za kašalj divlja trešnja - kadulja sa šećerom 40g
Em-eukal®  gumeni bomboni za kašalj divlja trešnja - kadulja sa šećerom 40g

Gumeni bomboni - 40g | Em-eukal®

34 Narudžbe

Kao i Em-eukal tvrdi bomboni, novi Em-eukal gumeni bomboni nude osvježenje za vaše nepce  svojim jedinstvenim okusom i umirujućim utjecajem. Brojna esencijalna ulja daju ovim gumenim bombonima intenzivan, umirujući okus.

SKU SOLDAN-40G
Proizvođač Dr. C. Soldan
13,75 kn
Dostupno

Detalji

dr.c.soldanTvrtka Dr. C. Soldan od 1923. godine proizvodi Em-eukal® bombone za ublažavanje kašlja i simptoma prehlade, olakšavanje disanja i osvježavanje daha. Tvrtku je osnovao ljekarnik i medicinski djelatnik Dr. Carl Soldan, te je do danas ostala u obiteljskom vlasništvu. Od 2005. je vodi Perry Soldan, predstavljajući tako četvrtu generaciju obitelji.

Em-eukal gumeni bomboni - 40g

em-eukal gumeni bomboni
Kao i Em-eukal tvrdi bomboni, novi Em-eukal gumeni bomboni nude osvježenje za vaše nepce  svojim jedinstvenim okusom i umirujućim utjecajem. Brojna esencijalna ulja daju ovim gumenim bombonima intenzivan, umirujući okus.
Više od zdravog izbora!
Najbolji prirodni sastojci
Vrijedna esencijalna ulja
Dokazana Dr. C. Soldan® premium kvaliteta
Praktično pakiranje
Certifikati:
IFS Higher Level certifikat,
Europski GMP certifikat (good Manufacturing Practice)
Licenca za proizvodnju lijekova u Njemačkoj AMG

Jeste li znali?

Dr. Carl Soldan je 1899. godine otvorio medicinsku ljekarnu kada je i napravio svoj prvi bombon za kašalj te time postavio temelje za uspješnu tvrtku. Prvi bomboni za kašalj su se sastojali od metola i eukaliptusa te se tako stvorio i Em-eukal brand, gdje je "Em" izvedeno od "E" za eukaliptus i "M" za mentol. Danas tvrtka Dr. C. Soldan ima preko 2.000 receptura te sadrži 6 brandova pod svojim imenom.

Prirodni, ukusni i učinkoviti
Izrada bombona započinje pomnim odabirom voćnih sokova, biljnih ekstrakata i esencijalnih ulja premium kvalitete. U našoj ponudi su dostupni Em-eukal tvrdi bomboni bez šećera i umjetnih bojila s okusom eukaliptusa, kadulje, meda, limuna i đumbir-naranče. Gumeni bomboni s okusom eukaliptus-mentola, đumbir-naranče te divlje trešnje-kadulje. Posebnu ponudu čine Em-eukal bomboni za djecu s okusom divlje trešnje bez šećera i umjetnih bojila. Također, tu su i Em-eukal grožđani šećeri s okusom jabuke, trešnje i šumskog voća.

Zastavica na pakiranju
Svaki Em-eukal bombon je poseban. Dr. C. Soldan svoju vrhunsku kvalitetu i izvornost proizvoda ističe posebnom zastavicom na pakiranju bombona "Nut echt mit der Fahne", što u prijevodu znači samo originalni i izvorni proizvod s ovim znakom. Priča sa zastavicom i posebnim pakiranjem je doduše nešto dublja i seže u 1950te kada su doktori prepisivali Em-eukal bombone za kašalj rudarima u njemačkom distriktu Ruhr kao pomoć za bronhijalne tegobe. Tada je bijelo crvena zastavica služila za higijensko otvaranje bombona. Danas je zastavica oznaka premium kvalitete i povjerenja.http://www.soldan.com/

Tehničke karakteristike

Šifra Okus
SOLDAN7263 Eukaliptus-mentol
SOLDAN7264 Đumbir-naranča
SOLDAN7265 Divlja trešnja-kadulja
Bez glutena, bez laktoze, njemačka kvaliteta.
Pakiranje 40 g
Napišite recenziju ovog proizvoda i pomozite drugima da lakše odaberu.
Gumeni bomboni - 40g | Em-eukal®
2017 - 2020 © Kvantum-tim d.o.o.