kvantum-tim.hr
Koenzim Q10 30 mg za zdravo srce

Koenzim Q10 30 mg za zdravo srce

5
105 Narudžbi
4 Recenzije

Koenzim Q10 neophodan je za održavanje svih bioloških procesa u organizmu. Nakon 35. godine razina koenzima Q10 počinje postupno opadati. Najveću potrebu za koenzimom Q10 ima srce te se dodatak koristi pri liječenju kardiovaskularnih bolesti.
30 kapsula

SKU P1241
38,75 kn
Nije dostupno

Detalji

Koenzim Q10, dodatak prehrani
Proizvođač: Premier Health product Ltd., Wolfe Road, Coventry, CV4 9UP, England
Odgovoran za RH: Kvantum-tim d.o.o., Voćarska 6, 10437 Rakitje

Neto količina: 30 kapsula
Dnevna doza: Jedna tableta sadrži 30.0mg koenzima Q10.

Sastojci: bazno ulje - sojino ulje, kapsula – želatina, glicerin, coenzim Q10, pomoćno sredstvo - lecitin – pomoćno sredstvo, pčelinji vosak, bojilo - karamel

Način primjene: Odrasli: Progutati jednu tabletu dnevno s hranom

Napomene:
Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.
Ne koristiti ako je zaštitna folija ispod čepa oštećena.
Čuvati od dohvata male djece.

Način čuvanja: Čuvati na hladnom i suhom mjestu.

 

O Koenzimu Q10

Koenzim Q10 (CoQ10) je antioksidans koji tijelo proizvodi prirodno i koji je topiv u masti.. Djeluje kao antioksidans koji štiti stanične membrane od oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima. Stanice koriste CoQ10 za rast i održavanje. Uz zaštitu lipidnih membrana, koenzim Q10 sprječava oksidacijsko oštećenje proteina i DNA. Također, prenosi i elektrone u reakcijama neophodnim za stvaranje energije u stanicama bez kojeg stanice ne bi mogle funkcionirati.

Razine CoQ10 u tijelu se smanjuju kako starimo. Također je utvrđeno da su razine CoQ10 niže kod osobakoje boluju od određenih bolesti poput  kardiovaskularnih bolesti, dijabetes i neurodegenerativnih bolesti.

CoQ10 se može naći u mesu, ribi i cjelovitim žitaricama ali količina ovog antioksidansa koji se nalazi u tim izvorima hrane nije dovoljna kako bismo značajno povećali njegovu razinu u našem tijelu. Poradi svojih odlika kao antioksidansa topljivog u masti i zbog svoje velike mase, koenzim Q10 unesen u organizam putem hrane, sporo se razgrađuje.


CoQ10 može pomoći u liječenju određenih srčanih stanja, kao i migrene i Parkinsonove bolesti.

Problemi sa srcem - pokazalo se da CoQ10 pomaže kod kongestivnog zatajenja srca, može pomoći i kod smanjenja krvnog tlaka. U kombinaciji s drugim nutrijentima, CoQ10 može pomoći oporavku ljudi koji su bili na operaciji premosnice i srčanog zalistka.

Parkinsonova bolest - visoke doze CoQ10 mogu biti korisne za ljude u ranim stadijima ovog progresivnog poremećaja živčanog sustava koji utječu na kretanje.

Migrene - CoQ10 može smanjiti učestalost migrena.

 

Mišljenja korisnika

K. · 1.3.2019.
Odličan proizvod za normalan rad srca, a posebno je dobar za ljude koji se brzinski hrane. Dobar za osobe i s niskim i s visokim tlakom, a cijena je vrlo povoljna.
odlično · 28.2.2019.
drago mi je da sam otkrila Kvantum tim,već pri prvom pogledu na stranicu i prvom narudžbom su mi postali omiljen website..čak i kad ne naručujem trenutno ništa uvijek svratim na njihovu stranicu da vidim šta ima..ovo je zahvala cijelom Kvantum timu
KOENZIM Q10 · 27.2.2019.
Koristim KOENZIM Q10 kao vrlo djelotvorni suplement pri regulaciji visokog krvnog tlaka.
Dodaci prehrani iz Kvantum tima · 26.2.2019.
Ponukan saznanjima da koenzim Q10 ljudsko tijelo može sintetizirati do cca 35. godine života, kasnije ga je nužno dodavati prehrani.
Sadrže ga u nekoj mjeri orašasti plodovi, ali ga je nužno dodavati u vidu dodataka prehrani. Uzimanjem svaki ili svaki drugi dan jednostavno se poboljšava protok energije do stanica. Uz Q10 kupujem u Kvantum tim webshopu i druge dodatke - B kompleks,Omega3,ulje jetre bakalara,multivitamine i minerale...za cijelu obitelj. Naravno dodaci prehrani dolaze do izražaja uz uravnoteženu prehranu i kretanje. Ja osobno sam u drugoj polovici petog desetljeća života, u bilo kojem dijelu dana mogu istrčati min. 4-5 km u komadu.
Prije par mjeseci sam otrkrio Kvantum tim webshop i analizom cijena,rokova i troškova dostave utvrdio da su najpovoljniji na tržištu - i odlučio se da dodatke prehrani nabavljam kod njih.
Napišite recenziju ovog proizvoda i pomozite drugima da lakše odaberu.
Koenzim Q10 30 mg za zdravo srce
2017 - 2020 © Kvantum-tim d.o.o.