kvantum-tim.hr
Kompresorski inhalator MICA MACA

Kompresorski inhalator MICA MACA

Besplatna dostava
217 Narudžbi

MICA MACA - inhalator, dizajniran za djecu i odrasle

SKU A1503
Jamstvo 2 godine
49,48 €
Nije dostupno
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 49,48 €

Detalji

Kompresorski inhalator MICA MACA

Mica maca je kompaktni kompresorski inhalator namijenjen inhalaciji donjih dišnih putova djece i odraslih, a cilj mu je učiniti inhalaciju ugodnijom i manje stresnom kako za bebe i djecu tako i za roditelje.

Ovaj preslatki Mica maca inhalator neće uplašiti vaše dijete a prest će sa svega 66 db glasnoće.

Inhalator Mica maca je 15 cm širine i 16 cm visine što ju čini prijenosnom i pogodnom za inhalaciju kod kuće ili na putu.

Kompresorski inhalator Mica Maca A1503

U pakiranju se nalaze:

  1. Nastavak za nos
  2. Usnik
  3. Maska za odrasle
  4. Maska za djecu
  5. Posudica za lijek (gornji dio)
  6. Posudica za lijek (donji dio)
  7. Posudica za lijek (dovod zraka)
  8. Mlaznica
  9. Cijev
  10. Filtar zraka (zamjena)

Kompresorski inhalator Mica Maca

 

Liječenje inhalacijama zašto, kada i kako?

Inhaliranje pomoću inhalatora raspršivača je jedan od najboljih načina liječenja kašlja, bronhitisa i astme. Ne morate na inhalacije ići isključivo u ambulantu, možete sebe ili svoje dijete inhalirati kod kuće u domaćim uvjetima i atmosferi.

Kada se govori o inhalacijama svatko se od nas barem jednom u kućnoj izvedbi inhalirao nad čajem od kamilice s ručnikom preko glave. To je najstariji oblik inhalacije. Postoji više tipova inhalatora no ovdje govorimo o klasičnom kompresorskom inhalatoru.
Kompresorski inhalator raspršivač (nebulizator) je uređaj koji lijekove u tekućem obliku pretvara u aerosol koji se udiše i tako u vrlo sitnim česticama i dopire do najsitnijih dijelova dišnih puteva.

Liječenje inhalacijama uz inhalator preporučuje se kod virusnih i nekih bakterijskih upala dišnog sustava: kod sinuzitisa, nazofaringitisa, laringotraheitisa, upale pluća, suhog i produktivnog kašlja raznog podrijetla.

Inhalatori se koriste kod virusnih upala da bi se olakšali simptomi prehlade do potpunog spontanog oporavka. Zatim, kod nekih bakterijskih infekcija sinusa i većih dišnih puteva, da bismo dopremili antibiotik do tih područja i olakšali dreniranje paranazalnih šupljina. Posebno su učinkoviti u terapiji alergijskih rinitisa, laringotraheitisa i astme.

Inhalacije su pravi izbor kod teškog produktivnog kašlja, gdje je iskašljavanje naporno i isrcpljujuće zbog gustog sekreta. Odrasli ponekad i uspjevaju izbaciti sekret van, ali djeca ne. Zato je inahalotor najbolje moguće rješenje da biste olakšala svojoj djeci, isto tako ubrzali proces ozdravljenja i do nekoliko puta.

Što se stavlja u inhalator?

Razni lijekovi se mogu dodavati u inhalatore i od njih praviti inhalacije. Prvi uvjet je da su tekući, da nisu uljne podloge i da se mogu primjenjivati na respiratornom sustavu u određenim indikacijama.

Najosnovniji vid inhalacije je dodavanje 3ml fiziološke otopine u raspršivač i inhaliranje 15-25 minuta. To predstavlja simptomatsku terapiju koja ima za zadatak vlaženje dišnih puteva kod suhog kašlja i lakih prehlada. No takva terapija je od neprocjenjive važnosti za djecu. Od najmlađih bebica do veće djece.
Inhaliranje nije neugodno. Zapravo je ugodan proces i djeca uglavnom rado sudjeluju u postupkuu inhalacije. Bitno ih je uključiti u proces inhalacije. Ponekad im je dosadno pa se roditelji snalaze tako što ima dopuste da gledaju crtić na televizoru ili mobitelu. Moguće se inhalirati putem maskice ili usnika - usmjeriti paru da dijete udiše ukoliko ima strah od maske.

Napišite recenziju ovog proizvoda i pomozite drugima da lakše odaberu.
Kompresorski inhalator MICA MACA
2017 - 2024 © Kvantum-tim d.o.o.