kvantum-tim.hr
Formula nutrijenata za kosu, kožu i nokte

Formula nutrijenata za kosu, kožu i nokte

5
161 Narudžba
4 Recenzije

Mješavina nutrijenata za održavanje zdravlja kose, kože i noktiju.
30 tableta

SKU P1240
28,75 kn
Dostupno

Komada na skladištu 61

Detalji

Kosa, koža i nokti, dodatak prehrani
Proizvođač: Premier Health product Ltd., Wolfe Road, Coventry, CV4 9UP, England
Odgovoran za RH: Kvantum-tim d.o.o., Voćarska 6, 10437 Rakitje

Neto količina: 30 tableta

Dnevna doza (1 tableta) sadrži:   %PU
Vitamin D 5.0μg   100
Vitamin E  12 mg 120
Vitamin C  60.0mg  100
Tiamin (B1)  8.0mg 570
Riboflavin (B2)  4.0mg  250
Niacin (B3)  18.0mg 100
Vitamin B6  10.0mg 500
Folna kiselina  400.0μg

200
Vitamin B12 9.0μg 900
Biotin 45 μg  30
Pantotenska kiselina 40.0mg 667
Magnezij 75.0mg 25
Željezo 12.0mg  86
Cink  15.0mg 100
Bakar 1.0mg 87
Mangan 0.5mg 14
Krom 50.0μg 77
Selen 100.0μg 200
L-cistein 10.0mg  

PU= preporučeni unos (dnevni)

Sastojci: tvar za povećanje volumena - kalcij karbonat (s maltodekstrinom), magnezij oksid, tvar za povećanje volumena - mikrokristalična celuloza, vitamin C 97% (askorbinska kiselina, hidroksipropilmetil celuloza), kalcij pantotenat, željezo fumarat, vitamin E 50% (DL--tokoferol acetat, silicij dioksid), nikotinamid, cink oksid, L-cistein hidroklorid, pirodoksin hidroklorid, tvar za sprečavanje zgrudnjavanja - magnezij stearat, tiamin mononitrat, tvar za sprečavanje zgrudnjavanja - silicij dioksid, učvršćivač - hidroksipropilmetil celuloza (s glicerinom), riboflavin, bakreni sulfat bezvodni, vitamin D3 (sukroza, kukuruzni škrob, guma arabika, trigliceridi srednjih lanaca, trikalcij fosfat, kolekalciferol, DL--tokoferol), mangan sulfat monohidrat, folna kiselina, kalij jodid, krom klorid, natrij selenit, D-biotin, cijanokobalamin

Način primjene: Odrasli: Progutati jednu tabletu dnevno s hranom

Napomene:
Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.
Ne koristiti ako je zaštitna folija ispod čepa oštećena.
Čuvati od dohvata male djece.
Pogodno za vegeterijance.

Upozorenja: Ove tablete sadrže željezo koje, ako se uzme u suvišku, može biti štetno za vrlo malu djecu.

Zdravstvene tvrdnje: Cink doprinosi održavanju normalne kose, kože i noktiju. Biotin doprinosi održavanju zdrave kose i kože. Selen doprinosi održavanju zdrave kose i normalnih noktiju.

Način čuvanja: Čuvati na hladnom i suhom mjestu.  

 

O formuli za kosu kožu i nokte

Kako bismo vodili brigu o svojoj kosi, koži i noktima moramo u tijelo unositi dovoljne količine vitamina i minerala. Zbog ritma života, prehrane i vremenskih uvjeta ponekad je teško zadovoljiti potrebe organizma za baš svim vitaminima i mineralima koji su potrebni za normalno funkcioniranje našeg organizma te je samim time potrebno nadoknaditi eventualno nastali manjak. Želimo li imati lijepu kožu kosu i nokte te se osjećati i biti zdravima, preporuka je koristiti ovu formulaciju koja će, gledajući dugotrajno, poboljšati ne samo naš izgled već i blagotvorno utjecati na naše zdravlje.

Biotin - potiče proizvodnju proteina za rast noktiju kada se apsorbira u njegovu jezgru, mjestu gdje se stvaraju stanice. Također stimulira rast nove kose zdravije teksture štiteći ju od suhoće, perutanja i povećavajući njenu elastičnost. Biotin bi trebali uzimati sve osobe koje imaju problema rijeđenjem kose i krhkim noktima.

Vitamin B -  izuzetno je pogodan za sve osobe koje pate od problema s aknama. Vitamin B djeluje kao antioksidant koji kožu pomože očistiti od bakterija. Pomaže izbalansirati razinu testoterona čime se regulira i nastanak akni na koži. Nedostatak vitamina B jedan je od glavnih uzroka nastanka akni stoga njegovim unosom u dovoljnim količinama spriječava se njihov razvoj. Također, vitamin B je izuzetno dobar za sve koji su pod stresom jer pozitivno djeluje na adrenalne žlijezde i na cjelokupni organizam.

Vitamin C - potreban je za stvaranje kolagena koji je nužno potreban našem tijelu i posebice koži koju čini elastičnom. Kako je vitamin C topljiv u vodi, lako se luči iz organizma tako da ga je dobro uzimati u manjim količinama i konstanto.

Vitamin D - je pokazao impresivne rezultate kada je u pitanju njegov utjecaj na stanično zdravlje. On igra važnu ulogu u procesimanormalnog  staničnog rasta i stanične dugovječnosti. Njegova konzumacija učinit će vas zdravima i dugovječnima stoga, potražite sunčeve zrake i koristite dodatke prehrani kako biste unjeli dovoljno vitamina D u svoj organizam te time blagotvorno utjecali ne samo na svoj imunološki sustav već i na kožu, kosu i nokte.

Viramin E - je izvrstan antioksidant i prirodni protuuplani lijek. On će olakšati stanja poput ekcema ili psorijaze, stoga ga je dobro uzimati u kombinaciji s ostalim vitaminima za poboljšanje izgleda i zdravlja naše kose, kože i noktiju.

Magnezij - je esencijalni makromineral i elektrolit, čija je uloga u organizmu višestruka. On je jedan od najzastupljenijih iona u stanicama, nalazi se i u kostima, sudjeluje u enzimskim biokemijskim reakcijama u stanicama, u normalnom radu mišica, u izgradnji kostiju i noktiju, značajan je za održavanje normalnog krvnog tlaka i za funkcije središnjeg živčanog sustava.

Cink - Nepravilna prehrana može uzrokovati manjak cinka a time i čitav niz poremećaja poput: poremećaja u rastu, gubitak kose, bolesti kože, pad imuniteta, psihološke poremećaje, poremećaje osjeta okusa i mirisa, sporo zacijeljivanje rana i dr. Cink blagotvorno utječe na našu kosu i kožu stoga ga je potrebno unositi u organizam putem hrane ili dodataka prehrani.

Željezo - je važna komponenta hemoglobina, tvari u crvenim krvnim stanicama koje nose kisik iz pluća kroz cijelo naše tijelo. Hemoglobin predstavlja oko dvije trećine željeza u tijelu. Ako nemamo dovoljno željeza, naše tijelo ne može proizvesti dovoljno zdravih crvenih krvnih stanica koje nose kisik. Nedostatak crvenih krvnih stanica naziva se anemija uslijed nedostatka željeza. Simptomi anemije uključuju: umor, slabost, vrtoglavicu, poteškoće s koncentracijom.  Željezo je izuzetno bitno za cjelokupno dobro funkcioniranje organizma a time i za našu kosu, kožu i nokte.

Folna kiselina - nažalost, ako nismo ljubitelji zelenog lisnatog povrća, vjerojatno nećemo u tijelo unjeti dovoljne količine folne kiseline. Zbog manjka folne kiseline u organizmu imat ćemo problema s punjenjem naših tjelesnih skladišata folnom kiselinom što će rezultirati suhom i oštećenom kožom lišenom dovoljne količine vlage.

Selen je jedan od najvažnijih elemenata imuniteta čovjeka. Nedostatak selena rementi funkciju imunog sistema, smanjuje broj leukocita i funkciju timusa. No, čak i osobe, koje imaju dovoljno selena u serumu, nakon uzimanja dodataka selena povećava se aktivnost limfocita i prirodnih stanica ubojica. Selen je i antioksidans, kao bitan element u zaštiti organizma od štetnog djelovanja kisika. U slučaju nedostaka selena dolazi do degenerativnih promjena i pada imuniteta, zbog oslabljele obrane organizma od slobodnih radikala. Nedostatak selena ima utjecaj na kvalitetu kose i  izaziva promjene na noktima.

Bakar - je u organizmu vezan za enzime. Zajedno sa enzimima sudjeluje u prijenosu elektrona u stanicama i zaštiti organizma od slobodnih radikala. Ima ga u crvenim i bijelim krvnim stanicama, sudjeluje u izgradnji elastičnog tkiva krvnih žila, u prijenosu živčanih impulsa, u normalnom funkcioniranju imunološkog sustava, te je dio sustava keratinizacije, te pigmentacije i kakvoće kose. Nedostatak bakra uzrokuje zaostatak u rastu, smanjenu keratinizaciju i pigmentaciju kose, hipotermiju, degenerativne promjene u elastinu arterija, mentalne poremecaje.

Mangan - sudjeluje u aktivnostima mnogih enzima, uključujući i u metabolizmu lipida, bjelančevina i ugljikohidrata. Neki ljudi na manjak mangana pokazuju znakove povišenja kalcija i fosfora u krvi zbog pojave osteoporoze kostiju. Mangan doprinosi normalnom stvaranju vezivnog tkiva.

Selen - doprinosi održavanju normalne kose, kože i noktiju. Manjak Selena može izazvati diskoloraciju noktiju, njihovu osjetljivost i lomljivost te gubitak kose ali i gubitak dlaka na cijelome tijelu

L-cistein - važan za rast i kvalitetu kose.

 

Mišljenja korisnika

odlično · 28.2.2019.
naručeno drugi put a to sve govori..preporučujem
Koža i nokti · 28.2.2019.
Koristim proizvod drugi mjesec i prilično sam zadovoljna za tako kratak period korištenja..napredak se vidi na koži i noktima,sa kosom je nešto slabije s obzirom da je problem hormonski
Kosa i koža · 26.3.2018.
Veoma dobar proizvod,vrhunski sastav minerala i vitamina,posebice za kosu,a i kožu svakako,na kojima vidim rezultate već nakon jednomjesečnog korištenja.Preporučam svima,ostajem korisnik i nadalje!
Odlično! · 2.3.2018.
Za smiješnu cijene dobila sam vrhunski proizvod. Najviše promjene vidim na kosi. Preporučam!
Napišite recenziju ovog proizvoda i pomozite drugima da lakše odaberu.
Formula nutrijenata za kosu, kožu i nokte

Još Vas može zanimati

Vitamin B kompleks 50 mg + Vitamin C protiv umora i iscrpljenosti

Vitamin B kompleks 50 mg + Vitamin C protiv umora i iscrpljenosti

63,75 kn
5
1 Recenzija
59 Narudžbi
Komada na skladištu 70
Quantum koncentrirani multivitamini i minerali za snagu

Quantum koncentrirani multivitamini i minerali za snagu

105,00 kn
Besplatna dostava
5
1 Recenzija
40 Narudžbi
Komada na skladištu 44
Magnezijev citrat 125 mg + Vitamin B6 za mišiće i živčani sustav

Magnezijev citrat 125 mg + Vitamin B6 za mišiće i živčani sustav

83,75 kn
5
2 Recenzije
28 Narudžbi
Komada na skladištu 28
Kolagen za lijepu kožu, kosu i nokte

Kolagen za lijepu kožu, kosu i nokte

281,25 kn
Besplatna dostava
5
3 Recenzije
47 Narudžbi
Komada na skladištu 51
Kalcij, magnezij i cink za kosti, zube i mišiće

Kalcij, magnezij i cink za kosti, zube i mišiće

93,75 kn
4.5
2 Recenzije
50 Narudžbi
Komada na skladištu 80
Glukozamin Sulfat 2KCl 1500mg za zdrave zglobove

Glukozamin Sulfat 2KCl 1500mg za zdrave zglobove

115,00 kn
Besplatna dostava
4.7
6 Recenzija
271 Narudžba
Komada na skladištu 89
Vitamin C 1000 mg za snažan imunitet

Vitamin C 1000 mg za snažan imunitet

93,75 kn
5
7 Recenzija
71 Narudžba
Komada na skladištu 52
Riblje ulje 1000 mg (Omega-3) za srce, mozak i vid

Riblje ulje 1000 mg (Omega-3) za srce, mozak i vid

82,50 kn
5
2 Recenzije
78 Narudžbi
Komada na skladištu 89
Dnevna doza vitamina i minerala posebno prilagođena ženama

Dnevna doza vitamina i minerala posebno prilagođena ženama

152,50 kn
Besplatna dostava
5
2 Recenzije
48 Narudžbi
Komada na skladištu 53
Koenzim Q10 30 mg za zdravo srce

Koenzim Q10 30 mg za zdravo srce

38,75 kn
5
4 Recenzije
105 Narudžbi
Željezov bisglicinat + Ester C, Vitamin B12 i folna kiselina protiv umora i vrtoglavice

Željezov bisglicinat + Ester C, Vitamin B12 i folna kiselina protiv umora i vrtoglavice

87,50 kn
5
2 Recenzije
37 Narudžbi
Komada na skladištu 53
Glukozamin HCl, MSM i kondroitin, tekući koncentrat za zglobove

Glukozamin HCl, MSM i kondroitin, tekući koncentrat za zglobove

163,75 kn
Besplatna dostava
5
3 Recenzije
77 Narudžbi
Komada na skladištu 33
Kalcij, magnezij i vitamin D3 za kosti, zube i mišiće

Kalcij, magnezij i vitamin D3 za kosti, zube i mišiće

70,00 kn
5
4 Recenzije
261 Narudžba
Komada na skladištu 44
Ulje noćurka 1000 mg (hladno prešano) protiv kolesterola i PMS-a

Ulje noćurka 1000 mg (hladno prešano) protiv kolesterola i PMS-a

92,50 kn
5
3 Recenzije
114 Narudžbe
Komada na skladištu 19
2017 - 2019 © Kvantum-tim d.o.o.