kvantum-tim.hr
Kućni test za otkrivanje 12 vrsta droga uključujući i alkohol u slini

Kućni test za otkrivanje 12 vrsta droga uključujući i alkohol u slini

12 Narudžbi

Otkriva 12 različitih vrsta droga ukuljučujući i alkohol u slini: kokain (COC), marihuana (THC), opijati (OPI), amfetamin (AMP), metamfetamin (MET), barbiturati - lijekovi za spavanje (BAR), benzodiazepini - lijekovi za smirenje (BZO), metadon (MTD), oksikodon (OXY), fenciklidin (PCP), buprenorfin - Suboxone (BUP), alkohol

SKU MDS-3125-ALC
Proizvođač All Source Screening
16,59 € 125,00 kn
Nije dostupno
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 16,59 € 125,00 kn

Detalji

Kućni test - za otkrivanje 12 droga uključujući alkohol iz uzorka sline

 Kućni test - test za otkrivanje 5 droga u slini

MDS-3125-ALC kućni test za otkrivanje droga i alkohola u slini otkriva: kokain (COC), marihuana (THC), opijati (OPI), amfetamin (AMP), metamfetamin (MET), barbiturati - lijekovi za spavanje (BAR), benzodiazepini - lijekovi za smirenje (BZO), metadon (MTD), oksikodon (OXY), fenciklidin (PCP), buprenorfin - Suboxone (BUP), alkohol

Postupak ispitivanja prisutnosti droga u slini brz je i jednostavan. 

  • Prije uporabe test i pribor za uzimanje uzorka sline moraju biti sobne temperature (15-30°C). 
  • Testirane osobe trebale bi izbjegavati stavljati bilo što (uključujući hranu, piće, žvakaće i duhanske proizvode) u svoja usta najmanje 10 minuta prije uzimanja uzorka. 
  • Koristite priloženi pribor za sakupljanje uzorka sline (bris) na način da testirana osoba sama, ako je sposobna ili osoba koja vrši testiranje, nekoliko puta pređe s priborom po unutrašnjosti ustiju (po obrazu, desnima, jeziku), a zatim ga držite u ustima dok se na njegovoj indikator traci (prozoru) ne pojavi jarka boja (u okviru 7 minuta). Važno: Nemojte gristi, sisati ili žvakati spužvu pribora za sakupljanje.
  • Ako se nakon 7 minuta boja na indikatoru zasićenja ne pojavi u prozoru indikatora, nastavite s testom (uzimanjem uzorka sline iz usitiju testirane osobe).
  • Izvadite pribor za uzimanje uzorka sline iz ustiju i umetnite ga u posudu za testiranje tako da prvo umetnete dio sa spužvom, pritiskajući ga prema dolje sve dok prirubnica za zaključavanje ne sjedne na svoje mjesto na dnu uređaja.
  • Provjerite da li su sve trakice došle u dodir sa slinom sa pribora za uzimanje uzorka. Ako nisu zavrtite pribor u njegovom ležištu u obje strane više puta. 
  • Test mora biti postavljen uspravno na ravnoj površini. 
  • Pričekajte da se u području prikaza rezultata pojave crte te potom pričekajte 10 minuta prije nego što ćete očitati rezultate ispitivanja.

Made in USA.

 

 

 

Napišite recenziju ovog proizvoda i pomozite drugima da lakše odaberu.
Kućni test za otkrivanje 12 vrsta droga uključujući i alkohol u slini
2017 - 2023 © Kvantum-tim d.o.o. | Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK