kvantum-tim.hr
Bodyform hidromasažna kadica za noge s infracrvenim svjetlom

Bodyform hidromasažna kadica za noge s infracrvenim svjetlom

Besplatna dostava
5
160 Narudžbi
3 Recenzije
SKU PC1301F
Proizvođač Bodyform
Jamstvo 5 godina
53,59 € 403,77 kn
Dostupno

Komada na skladištu 4

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 53,59 € 403,77 kn

Detalji

Prednosti hidromasažne kupke za noge
Možete li zamisliti teret koji svakodnevno pada na naša stopala? Tijekom dana ona nose teret čitavog našeg tijela. Često su žrtva lijepih, ali neudobnih cipela. Što se pogotovo odnosi na visoke potpetice, nakon kojih su noge navečer naotečene i bolne. Ako se ne vodi briga o nogama s godinama se povećava rizik od bolesti kao što su osteoartritis, razne deformacije stopala, proširenje vena i drugih jednako neugodnih posljedica. Sve su te bolesti kronične i nemaju pravoga lijeka, tako da je važno da se pravovremeno spriječi njihov nastanak.
Za opuštanje mišića i umornih nogu sve se češće kod kuće koriste hidromasažne kadice kakve srećemo u salonima za pedikuru.
Prednosti hidromasažne kupke za stopala su brojne. Postižu kozmetičku i higijensku masažu stopala, koja savršeno uklanja edem, umor, poboljšava cirkulaciju, obnavlja normalan mišićni tonus. Takva masaža stimulira akupresurne točake koje se nalaze na stopalima stimulirajući gotovo sve unutarnje organe, tj. stimulaciju cijelog tijela, povećava protok krvi i potiče metabolizam.

Što je hidromasažna kadica?
To je plastična kadica koja radi na struju s ugrađenom perlatorom i pumpom koji stvaraju mjehuriće i pritisak vode za masažu stopala te različitim dodatcima poput masažnih valjaka za još bolji ugođaj i učinak masiranja.
Infracrveno svjetlo ugrađeno u neke kadice povećava elastičnost mišića, posjpešuje prestanak boli i noge odmara dovoljno za samo nekoliko minuta dnevno.

Upozorenje!
Međutim, upotreba hidromasažne kupke nije pogodna za sve osobe. Ukoliko imate otvorene rane na nogama, gljivične kožne infekcije ili alergije, kod ozljede mišića stopala, smanjene osjetljivosti živčanih završetaka, poremećaja s cirkulacijom i u trudnoći ne preporučuje se koristiti hidromasažnu kupku.
Ako bolujete od vaskularnih bolesti, bolova u zglobovima, dijabetesa, tromboze, proširenih vena ili raka, trebali biste konzultirati svog liječnika o primjeni hidromasažne kupke.

Upute za uporabu
Priprema:
1. Provjerite da je uređaj isključen iz struje i da je gumb za odabir funkcija u položaju OFF.
2. Napunite kadicu s hladnom ili toplom vodom. Količina vode se mora nalaziti između oznaka MIN i MAX na unutarnjoj stijenci kadice.
3. Pazite da ne polijete vodom gumb za odabir funkcija.
4. Uključite u struju.

Uporaba:
1. Sjednite i uronite stopala u hidromasažnu kadicu.
2. Odaberite funkciju.
3. Okrenite gumb u položaj 1 kako bi aktivirali vibracije i mjehuriće.
4. Masaža stopala odvija se pomoću vibracija i pokretanja vode izazvanim mjehurićima zraka.
Okrenite gumb u položaj 2 kako bi aktivirali funkciju grijanja i infracrvenu svjetiljku. Zagrijano podnožje kadice drži temperaturu vode konstantnom dok se u središnjem dijelu temperatura diže do 40 °C. Ako vam voda postane previsoka vratite gumb u položaj 1.
Okrenite gumb u položaj 1 kako bi aktivirali prethodne dvije funkcije zajedno.
Na dnu hidromasažne kadice uvijek se nalaze masažni nastavci, dok izmjenjive nastavke koji se postavljaju u za njih predviđeno kućište u centralnom dijelu kadice birate prema želji umećući ih ručno.

Kada završite s uporabom kadice prvo isključite uređaj postavljajući gumb za odabir funkcija u položaj OFF.
Isključite uređaj iz el. mreže i tek tada ispustite vodu i njega koristeći odvod (vidi sliku i oznaku 9).

 

Održavanje
Hidromasažnu kadicu čistite mekom vlažnom krpom i zatim ju, prije spremanja posušite suhom mekom pamučnom krpom. Nikada ne koristite kemikalije ili otapala za čišćenje kadice. Kadicu čuvajte na suhom mjestu i na sobnoj temperaturi.

Mišljenja korisnika

Velika preporuka · 3.3.2019.
Kadica je izvrsna, svaka preporuka što se tice proizvoda. Dostava paketa je bila brza. Sve hvale
Zasto ju ne mogu naruciti? · 7.3.2018.
Htjela bih ovaj proizvod, zasto nije dostupan, a prije 2 dana je bio? Kad ga mogu naruciti?
Moja preporuka! · 27.1.2018.
Odlicna kadica za odmoriti, osvjeziti i ugrijati umorna stopala!
Napišite recenziju ovog proizvoda i pomozite drugima da lakše odaberu.
Bodyform hidromasažna kadica za noge s infracrvenim svjetlom
2017 - 2023 © Kvantum-tim d.o.o. | Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK