kvantum-tim.hr
Visinomjer za djecu i odrasle Seca-206

Visinomjer za djecu i odrasle Seca-206

43 Narudžbe

Visinomjer s namatajućim mehanizmom koji štedi prostor. Jednostavno pričvršćivanje na zid. Mjerenje visine do 220 cm.

SKU SECA-206
Proizvođač Seca
28,13 €
Dostupno

Komada na skladištu 6

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 28,13 €

Detalji

seca

seca GmbH & Co. KG je njemačka tvrtka koja razvija i proizvodi vage i mjerne instrumente. Svjetski je lider na tržištu mjernih instrumenata i vaga zbog visokog stupnja specializacije. Izvoze u više od 110 zemalja širom svijeta. Obiteljska tvrtka je osnovana 1840 godine u Hamburgu te ju danas vodi četvrta generacija obitelji.

Seca-206
Visinomjer Seca Bodymetar izvrsno je rješenje za uštedu prostora. Seca Bodymetar visinomjer čini mjerenje visine jednostavnim, brzim i preciznim.
Mehanizam na namatanje olakšat će izmjeru visine, a otvor na njegovom prednjem dijelu omogućit će nesmetan pogled na traku s graduacijom visine do 220 cm. 
Jednostavno pričvršćivanje na zid s jednim vijkom omogućit će lako postavljanje Seca bodymetar visinomjera. Traka visinomjera izrađena je od metala i vrlo je izdržljiva.Visinomjer je pogodan za pedijatrijske bolnice i klinike, ortopediju, medicinsku praksu, ljekarne, fitnes studije.

 
Kako mjeriti visinu Seca Bodymetar visinomjerom?
Osoba kojoj mjerite visinu mora se postaviti leđima prema zidu te mora obavezno biti bosonoga. Noge moraju biti skupljene zajedno, a pete moraju biti postavljene do zida. Tijelo mora biti uspravno, a vrh ušiju i kut očiju moraju biti u ravnini (Frankfurtska linija). Povucite visinomjer ka vrhu glave i po njenom doticanju pogledajte u okvir te očitajte visinu.

 

Pravilno tumačenje opsega struka
Pretilost i gojaznost predstavljaju velike izazove u današnjoj medicini. Što je veći udio masti u tijelu, raste i rizik za srčana oboljenja, dijabetes melitus, moždani udar i visok krni tlak.  

Preuzimanje

Preuzmite Upute za korištenje (na engleskom jeziku)
Preuzmite Letak Seca-206 (na engleskom jeziku)
Preuzmite Izjavu o sukladnosti (na engleskom jeziku)

Tehničke karakteristike

Mjerna jedinica: cm
Masa proizvoda: 0,2 kg
Mjerni raspon: 0 - 220 cm
Dimenzije: 125x125x173 mm
Gradacija: 1 mm

Pokazivač otporan na grebanje.
Montaža na zid.

Napišite recenziju ovog proizvoda i pomozite drugima da lakše odaberu.
Visinomjer za djecu i odrasle Seca-206
2017 - 2024 © Kvantum-tim d.o.o.