kvantum-tim.hr
Multivitamini - dnevna doza vitamina

Multivitamini - dnevna doza vitamina

4.5
81 Narudžba
5 Recenzija

100% referentne prehrambene vrijednosti esencijalnih vitamina za zdravlje i dobrobit organizma. Sadrži: vitamin A, D, E, C, B1 i B5.
60 tableta

SKU P1150
Sadrži vitamin A, D, E, C, B1 i B6
Količina 60 tableta
23,75 kn
Nije dostupno

Detalji

Mutlivitamini, dodatak prehrani

Proizvođač: Premier Health product Ltd., Wolfe Road, Coventry, CV4 9UP, England
Odgovoran za RH: Kvantum-tim d.o.o., Voćarska 6, 10437 Rakitje
Neto količina: 60 tableta

 Dnevna doza (jedna tableta) sadrži   %PDU
Vitamin A  800 μg 100%
Vitamin D μ  100%
Vitamin E 12 mg 120%
Vitamin C 80 mg 133%
Tiamina (B1) 1.1 mg 78%
Pantotenska kiselina (B5) 6.0 mg 100%

Sastojci: Vitamin C 95% (askorbinska kiselina, hidroksipropilmetil celuloza), tvar za povećanje volumena - kalcij karbonat s maltodekstrinom, mikrokristalična celuloza, vitamin E 50% (DL-alfa tokoferol acetat, silicijev dioksid), tvar za sprečavanja zgrudnjavanja - stearinska kiselina (izvor iz povrća), vitamin A (retinil acetat, gumiarabika, sukroza, DL alfa tokoferol, trikalcij fosfat), kalcij pantoteat, tvar za spriječavanja zgrudnjavanja - magnezij stearat, hidroksipropilmetil celuloza, vitamin D2 (maltodekstrin, ergokalciferol, hidroksipropil celuloza, tokoferol), tiamin hidroklorid

Način primjene: Odrasli: Progutati jednu tabletu dnevno s hranom

Napomene:
Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.
Ne koristiti ako je zaštitna folija ispod čepa oštećena.
Čuvati od dohvata male djece.
Pogodan za vegeterijance.  

 

O multivitaminima:

Osim sto nam podižu imunitet oni pridonose cjelokupnom dobrom stanju našeg organizma.

Koža, kosa, kosti i nokti
Prehrana je izuzetno bitna za naše zdravlje. Sve što jedemo odražava se i na naš izgled. Želimo li lijepu i zdravu kožu, kosu, kosti i nokte potrebno je jesti raznoliku hranu bogatu B vitaminima, vitaminom A, C i E. Kako današnji stil života i način konzumacije hrane ne ostavlja puno prostora potrebnim nam nutrijentima, koji čine nasu kožu, kosu, kosti i nokte lijepima i čvrstima, uvijek možemo prehranu "obogatiti" multivitaminskim pripravcima. Još jedan od razloga zašto uzimati multivitaminske pripravke je i taj što osim kalcija, za zdrave kosti i nokte u organizam moramo unosti i dovoljne količine vitamina D i K te magnezija koji će zajedničkim snagama osigurati našim kostima čvrstoću i držati podalje osteoporozu a noktima će podariti lijepi izgled.

Raspoloženje i imunitet
Opće je poznato kako nam vitamin D pomaže kod raspoloženja odnosno njegovim uzimanjem održat ćemo sretno i stabilno raspoloženje. Osim vitamina D i nutrijenti poput vitamina B pomažu kod stresa i anksioznosti. Studije su pokazale kako redovitim uzimanjem multivitamina možemo utjecati na stres kojeg svakodnevno doživljavamo. Uz stres multivitamini nam pomažu i u borbi protiv simptoma depresije poput nesanice i umora. Njihovim redovitim uzimanjem osim što ćemo poboljšati sveopće stanje našeg organizma, poboljšat ćemo i svoje mentalno zdravlje te na taj način živjeti kvalitetniji i ispunjeniji život. Samo poboljšanje raspoloženja utjecat će pozitivno i na naš imunitet.

Starenje
Redovitim uzimanjem multivitamina ne samo kako ćemo poboljšati svoj život već možemo utjecati i na proces starenja. Važno je znati kako starenjm naše tijelo teže absorbira nutrijente iz hrane, stoga pravilnom prehranom i korištenjem dodataka prehrani u obliku multivitamina pozitivno ćemo utjecati na procese starenja ali i na kronične bolesti, stanično repliciranje i dati dobro gorivo mitohondrijima. To će se najbolje vidjeti kroz naše zdravlje i fizičku spremu. Bit ćemo aktivniji, koža će biti zdravija i elastičnija, kosti, zubi i nokti biti će zdravog izgleda i čvrstoće te ćemo se lakše othrvati stresnim situacijama.

Osim ovih nekoliko važnih učinaka po naše zdravlje, možemo reći kako multivitamini također pomažu pri oporavku od manjka vitamina zbog lijekova koje uzimamo i bolesti od kojih bolujemo, popravljaju našu kratkortajnu memoriju, povećavaju razinu naše energije, pomažu održati mišićnu snagu, vratiti osjet mirisa, zaštititi nas od gubitka sluha, spriječiti astmu i alergije, pospješiti regulaciju težine, spriječiti suhoću očiju i probleme sa zubima.

 

Mišljenja korisnika

Preporuka · 8.4.2019.
Odlična proizvod. Jeftino i kvalitetno.
Uz jako brzu dostavu.
Preporučam svima vaše proizvode.
· 7.3.2019.
Iznimno Pristupačna Cijena ,super proizvoda i brza dostava .
Vrlo sam zadovoljna kupljenim te ću definitivno ponovo naručivati od vas.
Multivitamin · 28.2.2019.
Odličan proizvod, pristupačna cijena,brza i sigurna dostava.Sigurno ću naručiti još neki proizvod.
multivitamin · 26.2.2019.
Za malo novaca dostatno za 2 mjeseca. Sigurno ću naručiti opet
Odličan proizvod · 1.3.2018.
Jefino, a učinkovito. Odličnog okusa, broj tabletica dovoljan za 2 mjeseca. Preporučujem. :)
Napišite recenziju ovog proizvoda i pomozite drugima da lakše odaberu.
Multivitamini - dnevna doza vitamina
2017 - 2020 © Kvantum-tim d.o.o.