kvantum-tim.hr
Papirnati pokrivač za toaletnu wc dasku

Papirnati pokrivač za toaletnu wc dasku

5
147 Narudžbi
1 Recenzija

10 komada u pakovanju.

SKU TSC1
21,25 kn -34% 14,00 kn
Nije dostupno

Detalji

Tijekom stoljeća, toaleti su se razvili od "čučavaca" do poljskih wc-a koji su se obično nalazili na popriličnoj udaljenosti od kuće, pa sve do noćnih posuda koje se i danas koriste u bolnicama za pacijente koji nisu u mogućnosti samostalno otići na toalet.

Danas imamo sreću uživati u blagodati modernih wc-a zahvaljujući g. Johnu Harringtonu koji je iskoristio gravitaciju kako bi vodu iz spremnika doveo do školjke.

Tehnologija se kroz godine razvijala a time i sav popratni aparel u vidu toalet papira i u konačnici papirnatih pokrivača za toaletne wc daske. 

 

Kako funkcioniraju papirnati pokrivači toaletnih WC dasaka?

Danas su papirnati pokrivači toaletnih wc dasaka svakodnevna pojava bez koje se ne može zamisliti niti jedan pristojan javni toalet u školama, zdravstvenim ustanovama, trgovinama, restoranima i ostalim javnim mjestima.

Oni su apsolutno nužni kod wc-a kojeg koristi više osoba kako bi se postigli i održali zadovoljavajući higjenski standardi te ukllonili brojni zdravstveni i higijenski rizici poradi elementarne zaštite zdravlja korisnika.

U osnovi, papirnati pokrivač toaletne wc daske namijenjen je jednokratnoj upotrebi, a sačinjen je od tankog lista papira veličine i oblika WC daske, kojeg nakon upotrebe, jednostavno ubacimo u školjku te na taj način uklonimo nakon obavljene nužde. 

 

Četiri osnovne prednosti papirnatog pokrivača toaletne wc daske za jednokrantu upotrebu:

  1. Sanitarna je zaštita postavljena između vaše stražnjice i prljavog WC sjedala.
  2. Štiti vas od bolesti i bakterija
  3. Jednostavan je za upotrebu, postavljanje i odlaganje
  4. Povoljna cijena 

Mišljenja korisnika

papirnati pokrivač · 3.3.2019.
Uvijek nosim sa sobom u torbici, odličan proizvod.
Napišite recenziju ovog proizvoda i pomozite drugima da lakše odaberu.
Papirnati pokrivač za toaletnu wc dasku
2017 - 2020 © Kvantum-tim d.o.o.