kvantum-tim.hr
Putni set za pedikuru i manikuru | 6 nastavaka

Putni set za pedikuru i manikuru | 6 nastavaka

181 Narudžba

Uređaj sadrži 6 nastavaka. 
Baterijsko napajanje (dvije AA baterije). 
Praktična plastična futrola.

SKU INN-031
Proizvođač Innofit
Jamstvo 5 godina
17,50 € 131,85 kn
Nije dostupno
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 17,50 € 131,85 kn

Detalji

Putni set za pedikuru i manikuru | INN-031

Nemojte zanemariti svoja stopala i ruke kamo god išli. Imajte pri ruci praktičnan putni set za pedikuru i manikuru. Prije su to bili rašpica i škarice, danas je to sofiticiranija kombinacija koja uklučuje čitav mali profesionalni set nastavaka. 

Pedikura je profesionalni tretman koja brine o stopalima i nožnim prstima, a manikura za ljepotu i zdrav izgled noktiju. Budite njegovani i spremni za svaku situaciju gdje god se nalazili na putovanju.

Putni set za pedikuru i manikuru sadrži:

  • Proziran plastični pokrov
  • Uređaj
  • Grubi konusni nastavak za uklanjanje kože sa stopala
  • Konusni nastavak za oblikovanje noktiju
  • Konus za izravnavanje površine noktiju
  • Disk za poliranje noktiju - poželjno je na disk nanesti malu količinu kreme za poliranje. Nokte polirajte koristeći malu brzinu rotiranje i ne dulje od 15 sekundi po noktu.
  • Dva diska za oblikovanje površine noktiju - za izravnavanje površine i fino skraćivanje duljine noktiju.

Izmjenjive nastavke samo lagano utisnite na prednji dio uređaja, kada ih želite skinuti dovoljno je da ih lagano povučete prema van.

 

Kako koristiti ovaj putni set za pedikuru i manikuru pogledajte u kratkom videu (video je na talijanskom jeziku):

 

Umetanje baterija:
Prije uporabe proizvoda umetnite dvije priložene AA baterije u ležište ispod uloška. Za umetanje baterija otvorite zatvarač i smjestite baterije u ležište prema naznačenim polaritetima na kućištu za baterije, ponovo zatvorite zatvarač.
Upozorenje: Ne koristite u isto vrijeme stare i nove baterije. Ako uređaj neće biti korišten dulji period dobro je izvaditi baterije kako nebi došlo do oštečenja uređaja.

Posebni savjeti za uporabu:
Ne pritišćite uređaj prejako na površinu noktiju. Nastavci se ne smiju gurati na silu jer može doći do oštećenja uređaja. Nokte tretirajte nježno i lagano uz spore kružne pokrete. Prekidajte povremeno tretman kako bi mogli provjeriti rezultat i izgled noktiju. Prije uklanjanja stare kože sa stopala ne vlažite kožu jer u tom slučaju tretman neće biti djelotvoran. Pri poliranju noktiju ne držite disk za poliranje na mjestu već ga neprestano pomićite po zoni poliranja. Dobro je odabrati manju brzinu poliranja i ne polirati nokat dulje od 15 sekundi. Zanoktice prije uklanjanja omekšajte toplom vodom.

Uključivanje i isključivanje uređaja:
Kada ste odabrali i postavili željeni nastavak, na prekidaču (3) odaberite željenu brzinu i smijer rotacije (0 = uređaj je isključen, R1= mala brzina u smijeru kazaljki sata, R2= veća brzina u smijeru kazaljki sata, L1= mala brzina u smijeru suprotnom od kazaljki sata, L2= veća brzina u smijeru suprotnom od kazaljki sata). LED svijetiljka sama se uključuje kako bi Vam olakšala uređenje noktiju. Uređaj je namjenjen kontinuiranoj uporabi od najviše 20 minuta. Pre duga uporaba može dovesti do ubrzanog kvarenja uređaja, u slućaju da dvadeset minuta nije dovoljno za željeni tretman, uređaj isključite i pustite da se ohladi 15 minuta, a zatim nastavite s tretmanom.

Čišćenje, održavanje i spremanje:
- Prije početka čišćenja savjetujemo da izvadite baterije iz uređaja.
- Uređaj očistite vlažnom krpom a zatim ga obrišite suhom mekom krpom.
- Nikad ne koristite otapala za čišćenje.
- Ne potapajte uređaj u vodu ili neku drugu tekućinu.

Napišite recenziju ovog proizvoda i pomozite drugima da lakše odaberu.
Putni set za pedikuru i manikuru | 6 nastavaka
2017 - 2023 © Kvantum-tim d.o.o. | Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK