kvantum-tim.hr
Ručni aspirator s plastičnim kučištem Emivac

Ručni aspirator s plastičnim kučištem Emivac

Besplatna dostava
1 Narudžba
SKU 07.5.0721.00
929,25 kn -37% 585,06 kn
Nije dostupno

Detalji

Ručni aspirator koji se koristi u hitnoj medicini za aspiraciju tjelesnih tekućina (sluzi, katara ili krvi). Može se lako pomicati i osmišljen je za ručnu uporabu.
Zahvaljujući ovoj karakteristici i ocjeni, ovaj proizvod osobito je prikladan za uporabu u hitnoj medicini, na traheotomiziranim pacijentima, pri manjim kirurškim zahvatima te za postoperativnu terapiju kod kuće. Uređaj je izrađen od materijala koji je visokootporan na toplinu te je sukladan s najnovijim europskim sigurnosnim normama. Uz proizvod se isporučuje spremnik od polikarbonata s ventilom protiv prelijevanja, zapremnine 0,4 L, koji se može sterilizirati u autoklavu.

Uključeni dodaci:
- 1 antibakterijski hidrofobni filter,
- 1 umetak za posudu,
- 4 podloška protiv proklizavanja
- 0,4L posuda
- poklopac sa zaštitom od prelijevanja,
- komplet silikonskih cijevi,
- priključci za cijevi,
- usisna sonda

Antibakterijski hidrofobni filter
Filter je izrađen od hidrofobnog materijala PTFE kako bi se spriječio ulazak tekućine u pneumatski krug. Treba ga odmah zamijeniti ako se smoči ili ako se pojave znaci kontaminacije ili promjene boje.
Također ga treba zamijeniti ako koristite uređaj na pacijentu za kojega nije poznat rizik od kontaminacije. Nemojte koristiti aspirator bez zaštitnog filtra. Ako koristite aspirator u hitnim zahvatima ili na pacijentu za kojega nije poznat rizik od kontaminacije, morate zamijeniti filter nakon svake uporabe.

Sterilizacija
Cijevi za aspiraciju mogu se sterilizirati u autoklavu u ciklusu sterilizacije na 120ºC. Stožasti nastavak može se sterilizirati u autoklavu u ciklusu sterilizacije na 121ºC.

Tehničke karakteristike

Maksimalno usisavanje: -0,4 bar (izravno mjereno na aspiracijskom ulazu)
Srednji usisni protok: 22 l/min

Dimenzije: 22,5(d) x 16,5(š) x 8(v) cm
Težina: 1,15 Kg

Napišite recenziju ovog proizvoda i pomozite drugima da lakše odaberu.
Ručni aspirator s plastičnim kučištem Emivac
2017 - 2020 © Kvantum-tim d.o.o.