kvantum-tim.hr
Water jet tuš za zube

Water jet tuš za zube

Besplatna dostava
10 Narudžbi

Ako trebate odličan water jet tuš za zube po pristupačnoj cijeni, na pravom ste mjestu


Čišćenje zuba vodenim mlazom
4 zamijenjive glave
Regulator tlaka
Spremnik za vodu
Mogućnost postavljanja na zid
Čisti ostatke hrane koje četkica ne može očistiti

SKU BM4900
Proizvođač BodyForm
Jamstvo 2 godine
738,75 kn
Dostupno

Komada na skladištu 10

Detalji

Za pravilnu higijenu zuba, osim četkice za zube, vrlo je važan vodeni tuš, koji učinkovito čisti i najviše ureachabble dijelove zuba, dok istovremeno masira desni i održava ih jakim i zdravim. Vaš novi vodeni tuš učinkovito uklanja sve ostatke hrane i njihove naslage zahvaljujući snazi ​​vodenog mlaza pod pritiskom. Jedan od najtežih za čišćenje je sigurno između vaših zuba, gdje bakterije proizvode kisele tvari koje oštećuju zubnu caklinu i uzrokuju upalu desni. Vodeni tuš ima regulator tlaka (od 4 = lagano do 1 = jak), što vam omogućuje da odaberete tlak koji vam odgovara. Važno je da pravilno očistimo zube, ali je također važno pogledati stanje naših desni, jer će se s vremenom povući ako se ne uklapamo u higijenu zuba; zubi su izduženi i razmaci između njih se protežu. Zdrave desni su zdravi i lijepi zubi. Ovaj uređaj ima 4 različito obojena privitka za 4 različite osobe u obitelji i praktičan spremnik u kojem se drži. Može se montirati na zid kako bi se uštedio prostor.

Držite uređaj na ravnoj i čvrstoj površini, dovoljno širokoj da spriječi pad ili oštećenje. Savjetujemo da se posavjetujete sa svojim liječnikom u sljedećim slučajevima:
1. ako ste imali operaciju usta
2. ako vam desni krvare 2-3 tjedna nakon prve uporabe
3. ako imate pacemaker
4. ako imate zdravstvenih problema
5. ako je masaža neugodna ili bolna tijekom ili nakon tretmana
6. ako imate bilo kakvih drugih sumnji

Dijelovi uređaja

1. vrat
2. Stražnja ploča (za zidnu montažu)
3. kontejner za 4 vrata
4. prekidač (uključivanje i isključivanje mlaza vode)
5. ručica tuša
6. Tipka ON / OFF
7. cijev
8. spremnik za vodu
9. glavni uređaj
10. Regulator tlaka


Radne upute
1.Otvorite stražnja vrata povlačenjem prema dolje i izvucite kabel; uključite ga u utičnicu.
2. Odvojite spremnik od glavne jedinice, preklopite ga i napunite toplom vodom ili vodom iz usta; zatvorite spremnik i vratite ga u glavnu jedinicu. Oprez! Temperatura vode ne smije biti viša od 40 ° C; desni su vrlo osjetljive i vruća voda ih može oštetiti.
3. Odaberite jedan od 4 vrata i stavite ga na ručku tako da će ga držati sve dok ne bude poravnat.
4. Pritisnite tipku ON / OFF.
5. Okrenite regulator tlaka na željenu jačinu; Prvih nekoliko puta držite regulator na najnižoj jačini (4), osobito ako su desni podložne krvarenju ili ako će ga koristiti djeca. Postupno povećavajte pritisak kada se naviknete na uređaj dok ne pronađete najprikladniju jačinu za vas. Posavjetujte se sa svojim stomatologom, osobito ako imate problema s desni.
6. Stavite vrat u usta, usmjerite ga prema zubima i desni, pokrenite uređaj prekidačem (4) na dršci. Držite usta lagano otvorenim tako da se voda može sliti u odvod. Usmjerite mlaz vode prema rubu zubnog mesa.
7. Isključite vodeni mlaz pomoću prekidača.
8. Mlaz vode može uzrokovati krvarenje desni; normalno je prvih nekoliko puta zbog masaže i stimulacije; Ako se taj problem i dalje pojavljuje, obratite se svom stomatologu.
9. Pritisnite gumb za uključivanje / isključivanje, uklonite vrat i vratite ga u spremnik, osušite ručicu i vratite je u glavnu jedinicu.

Čišćenje i održavanje
Prije čišćenja uvijek isključite aparat iz električne utičnice.
Nakon svake uporabe ispraznite spremnik, cijev i vrat kako biste spriječili razvoj bakterija u vodi.
Spremnik i vrat se nakon svake uporabe rastavljaju i ispiru pod mlazom tekuće vode. Također se može prati u perilici posuđa.
Često brišite glavnu jedinicu suhom, mekom krpom. Nemojte čistiti aparat grubim krpama ili četkama jer to može oštetiti aparat.

Napišite recenziju ovog proizvoda i pomozite drugima da lakše odaberu.
Water jet tuš za zube
2017 - 2021 © Kvantum-tim d.o.o.