kvantum-tim.hr
3M Tegaderm ™ transparentna sterilna ljepljiva obloga

3M Tegaderm ™ transparentna sterilna ljepljiva obloga

Besplatna dostava
27 Narudžbi
SKU 3M-1623 W
Proizvođač 3M™
52,29 €
Dostupno

Komada na skladištu 1

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 52,29 €

Detalji

3M Tegaderm ™ transparentna sterilna ljepljiva obloga

3M Tegaderm transparentna sterilna ljepljiva obloga je svestran proizvod kojeg se može koristiti za različite primjene. Nepropusna za vodu i bakterije,

Tegaderm sterilna obloga omogućava normalno disanje kože čime se smanjuje mogućnost rizika od maceracije. Također štiti kožu od mehaničkih oštećenja i od kontakta s nadražujućim sredstvima i tekućinama zadržavajući ih s vanjske strane što ujedno omogućava nesmetano pranje pacijenata.

3M Tegaderm obloge su transparentne što omogućava nesmetan pogled na kožu i lako otkrivanje mogućeg začetka infekcije. Ove tanke i vrlo prilagodljive ljepljive obloge se jednostavno i brzo postavljaju na bilo koji dio tijela pacijenta te na mjestu aplikacije stvaraju idealnu okolinu za poboljšano zacjeljivanje rana.

Hipoalergensko ljepilo koje se nalazi postovljeno na njihove rubove garantira izvrsno prijanjanje i zaštitu apliciranog područja. Koriste se za prevenciju nastanka dekubitusa, za zaštitu neizlučujućih dekubitalnih rana 1. i 2. stupnja i za pokrivanje postoperativnih šavova jer se ponašaju poput druge kože i štite rane od vanjskog utjecaja. Također, mogu se koristiti i za pričvršćivanje gaza i zaštitu područja umetanja venskog katetera.

Za profesionalnu uporabu.

Tehničke karakteristike

Šifra Veličina Broj rola
3M-1623W 60 mm x  70 mm 100
Napišite recenziju ovog proizvoda i pomozite drugima da lakše odaberu.
3M Tegaderm ™ transparentna sterilna ljepljiva obloga
2017 - 2024 © Kvantum-tim d.o.o.