kvantum-tim.hr
Rossmax tlakomjer Z5 |  punjivom baterijom | USB C priključak | Bluetooth

Rossmax tlakomjer Z5 | punjivom baterijom | USB C priključak | Bluetooth

Besplatna dostava
5
161 Narudžba
2 Recenzije

 Bluetooth® tehnologija prijenosa
 5 godina jamstva 
 Detekcija aritmije (ARR)
 Detekcija atrijske fibrilacije (AFib)
 Detekcija preuranjene kontrakcije (PC) 
 Detekcija manžete
 Indikacija pokreta tijela
 Indikator rizika od hipertenzije
 Prosjek zadnja tri očitanja
 Sedmodnevno "jutro-Noć" usrednjavanje (prosjek)
 120 memorijskih mjesta za 2 korisnika s indikacijom datuma i vremena
 Mogućnost mjerenja za treću osobu - "Gost"
 Patentirana univerzalna stožasta manžeta bez lateksa
✓ Punjiva litij-ionska baterija
 Veliki LCD zaslon: 69x64,4 mm
 USB Type C port (USB priključak za napajanje)
 Doživotno kalibriranje 
 Uz Z5 tlakomjer dolazi USB C kabel, manžeta, upute za korištenje i torbica sa zatvaračem


OVDJE možete pročitati Vodič kako odabrati tlakomjer!

SKU Z5
Proizvođač Rossmax
Jamstvo 5 godina
99,00 € -15% 84,15 €
Dostupno

Komada na skladištu 130

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 84,15 €

Detalji

Rossmax Z5 tlakomjer, punjiva baterija, USB C priključak - Kvantum-tim

5 godina jamstva i ovlašteni servis

 

Rossmax Z5 | Automatski tlakomjer s tehnologijom Bluetooth prijenosa podataka na mobitel

Tlakomjer zadnje generacije s Bluetooth® tehnologijom prijenosa podataka za spajanje s pametnim telefonima putem aplikacije.

PARR Tehnologija  Otkrivanje atrijalne fibrilacije (AFib)  Otkrivanje preuranjene kontrakcije (ekstrasistole) (PC Bluetooth Detekcija manžete Detekcija pokreta Indikator rizika od hipertenzije Prosjek zadnja tri očitanja Prosjek jutarnjih i večernjih očitanja zadnjih 7 dana 120 memorijskih mjesta za 2 korisnika s datumom i vremenom Mogućnost mjerenja za treću osobu Patentirana univerzalna manžeta u obliku stošca bez lateksa  120 memorijskih mjesta za 2 korisnika s datumom i vremenom BHS Listed According ESH Protocol

PARR Tehnologija

Spriječite rizik od bolesti srca i moždanog udara ranim otkrivanjem atrijske fibrilacije, prerane kontrakcije, tahikardije i bradikardije. Srčanim poremećajima potrebna je medicinska njega te je stoga njihova rana dijagnoza od iznimno velike važnosti. PARR Tehnologija detektira aritmiju tijekom redovitih mjerenja krvnog tlaka bez potrebe ikakvih dodatnih vještina, interakcija s korisnikom i produljenja mjerenja.

AFib - otkrivanje atrijalne fibrilacije 

Srčane pretklijetke (atrij) kucaju nepravilno (podrhtavaju) i većinom brzo umjesto pravilnog kucanja kako bi potisnule krv u klijetke. Ovaj poremećaj se povezuje s visokim rizikom nastanka krvnih ugrušaka, moždanog udara, zatajenje srca i ostale komplikacije vezane uz srce. Oko 10% do 20% pacijenta kojima se dogodi ishemijski moždani udar pate i od atrijalne fibrilacije.

PC - otkrivanje preuranjene kontrakcije (ekstrasistole)

Dodatni nepravilni otkucaji srca koji nastaju u neuobičajenim mjestima u srcu, unutar pretklijetki (PAC), klijetki (PVC) ili u čvorovima provodnog sustava srca (PNC). Ovi dodatni otkucaji prekidaju regularni ritam srca, ponekad uzrokujući palpitacije (preskakanje srca).

Pratite svoj krvni tlak preko mobitela

Rossmax healthstyle aplikacija - Kvantum tim

Pomoću Rossmax aplikacije za praćenje vašeg zdravlja možete upravljati rezultatima mjerenja krvnog tlaka, rezultatima mjerenja glukoze u krvi, rezultatima mjerenja SpO2, izmjerenom težinom i izmjerenom temperaturom - sve u jednoj aplikaciji. Rossmax proizvodi će se lako putem Bluetooth veze povezati s aplikacijom u kojoj ćete jednostavno i brzo moći pogledati sva svoja mjerenja te ćete moći s trećom stranom podijeliti grafikone, karte i podatke, npr sa svojim liječnikom.

Download on the App Store
Get it on Google Play

 

 

Tehničke karakteristike

Mjerna metoda: oscilometrijska na nadlaticu
Mjerni raspon: tlak 30~260 mmHg; puls 40~199 otkucaja/minuti
Senzor tlaka: poluvodički
Točnost: tlak ± 3 mmHg; puls ± 5% očitanja
Napuhivanje: automatska pumpa
Ispuštanje: automatski ventil 
Priključak: USB Tip C 
TIP baterije: Punjiva Li-ion baterija, DC 3,7V 
Dimenzije: 120(D) x 80(Š) x 57(V) mm
Težina: 276g (bez manžete)

 

 

Mišljenja korisnika

Odličan tlakomjer · 2.4.2024.
Zasad vrlo precizan. Postepeno pojačava pritisak, pamti za osobu prosječan tlak i slijedeća mjerenja prilagođava pritisak na nadlakticu. Riješeno pitanje iznenadnog otkazivanja baterije usred mjerenja. Na torbici za čuvanje dobro bi došla ušivena trakica za lakše nošenje. Aplikacija za mobitel malo nezgodna. Traži aktivnu aplikaciju pri mjerenju i nepotrebno opterećuje aktivnim bluetooth radom. Nije potrebno posebno uparivanje mobitela i uređaja sve obavi aplikacija ROSSMAX. Bilo bi možda praktičnije na aplikaciji otvoriti polje: "Upis podataka" pa odabirom aktivirati bluetooth vezu i upisati podatke u mobitel. Nažalost ne postoji opcija ažuriranja podataka u aplikaciji pa ako slučajno mobitel nije priključen, na tlakomjeru je mjerenje evidentirano ali aplikacija ga ne vidi. Možda je to i moguće ali je negdje skriveno u opcijama. 120 memorijskih mjesta dijele dva korisnika dakle 60 po osobi. Dovoljno. Jako je praktična opcija mjerenja za GOSTA. Ne remete se podaci u prosjecima. Aplikacija može odabrati USER1 ili USER2 ali samo u postavkama kao vodeći prikaz. ILI, ILI. Bilo bi lijepo jednostavnije biti u mogućnosti prelaziti iz prikaza u prikaz rezultata mjerenja za oba korisnika.
Odličan... · 24.9.2021.
Pouzdan, precizan, brz, jednostavan za korištenje, zanemarivih dimenzija, vrlo kvalitetne izrade... više nego preporočljivo. Bluetooth vezom sa pametnim telefonom uz pripadajuću aplikaciju daje grafički vrlo pregledno praćenje izmjerenih vrijednosti.
Napišite recenziju ovog proizvoda i pomozite drugima da lakše odaberu.
Rossmax tlakomjer Z5 | punjivom baterijom | USB C priključak | Bluetooth
2017 - 2024 © Kvantum-tim d.o.o.