Rossmax kompresorski inhalator za djecu i odrasle NA-100

Besplatna dostava Rossmax kompresorski inhalator za djecu i odrasle NA-100

Kratki opis

Snažan i izdržljiv inhalator namijenjen i djeci i odraslima. 
2 godine jamstva. 
Intenzitet inhalacije se podešava na ventilu. 
Praktični pretinac za masku i crijevo u sklopu samog inhalatora. 
Tehnologija podešavanja ventila - VAT
omogućuje odabir različitih intenziteta protoka u rasponu od 0,15 do 0,35 CC/min.
Snažan klipni kompresor (2,96 bara tlaka).
Ugrađen nosač raspršivača.
Maska za djecu i odrasle.

Komada na skladištu 471

Cijena:

 

VPC 339,00 kn Cijena sa PDV-om: 355,95 kn
Dostupnost: Dostupno
Model NA-100
Proizvođač Rossmax
Jamstvo 2 years
Količina:
Više o proizvodu

Detalji

Podesivi ventil omogucuje korisnicima infividualno podešavanje količine lijeka u aerosolu ovisno o njegovoj gustoći. Ovom tehnologijom moguće je odabrati različite intenzitete protoka u rasponu od 0,15 do 0,35 CC/min. Veliki intenziteti protoka pogodni su za vrlo guste lijekove dok se manje intenziteti preporučaju kod inhaliranja djece. Zahvaljujući minimalnom gubitku medikamenata ova tehnologija posebno je pogodna za ljude koji boluju od COPD-a i astme.

Liječenje inhalacijama zašto, kada i kako?

Inhaliranje pomoću inhalatora raspršivača je jedan od najboljih načina liječenja kašlja, bronhitisa i astme. Ne morate na inhalacije ići isključivo u ambulantu, možete sebe ili svoje dijete inhalirati kod kuće u domaćim uvjetima i atmosferi.

Kada se govori o inhalacijama svatko se od nas barem jednom u kućnoj izvedbi inhalirao nad čajem od kamilice s ručnikom preko glave. To je najstariji oblik inhalacije. Postoji više tipova inhalatora no ovdje govorimo o klasičnom kompresorskom inhalatoru.
Kompresorski inhalator raspršivač (nebulizator) je uređaj koji lijekove u tekućem obliku pretvara u aerosol koji se udiše i tako u vrlo sitnim česticama i dopire do najsitnijih dijelova dišnih puteva.

Liječenje inhalacijama uz inhalator preporučuje se kod virusnih i nekih bakterijskih upala dišnog sustava: kod sinuzitisa, nazofaringitisa, laringotraheitisa, upale pluća, suhog i produktivnog kašlja raznog podrijetla.

Inhalatori se koriste kod virusnih upala da bi se olakšali simptomi prehlade do potpunog spontanog oporavka. Zatim, kod nekih bakterijskih infekcija sinusa i većih dišnih puteva, da bismo dopremili antibiotik do tih područja i olakšali dreniranje paranazalnih šupljina. Posebno su učinkoviti u terapiji alergijskih rinitisa, laringotraheitisa i astme.

Inhalacije su pravi izbor kod teškog produktivnog kašlja, gdje je iskašljavanje naporno i isrcpljujuće zbog gustog sekreta. Odrasli ponekad i uspjevaju izbaciti sekret van, ali djeca ne. Zato je inahalotor najbolje moguće rješenje da biste olakšala svojoj djeci, isto tako ubrzali proces ozdravljenja i do nekoliko puta.

Što se stavlja u inhalator?

Razni lijekovi mogu se dodavati u inhalatore i od njih praviti inhalacije. Prvi uvjet je da su tekući, da nisu uljne podloge i da se mogu primjenjivati na respiratornom sustavu u određenim indikacijama.

Najosnovniji vid inhalacije je dodavanje 3ml fiziološke otopine u raspršivač i inhaliranje 15-25 minuta. To predstavlja simptomatsku terapiju koja ima za zadatak vlaženje dišnih puteva kod suhog kašlja i lakih prehlada. No takva terapija je od neprocjenjive važnosti za djecu. Od najmlađih bebica do veće djece.
Inhaliranje nije neugodno. Zapravo je ugodan proces i djeca uglavnom rado sudjeluju u postupkuu inhalacije. Bitno ih je uključiti u proces inhalacije. Ponekad im je dosadno pa se roditelji snalaze tako što ima dopuste da gledaju crtić na televizoru ili mobitelu. Moguće se inhalirati putem maskice ili usnika - usmjeriti paru da dijete udiše ukoliko ima strah od maske.

Fiziološkoj otopini se obično dodaju i drugi sastojci, da bi se djelovalo i na neke druge simptome koji se javljaju tijekom bolesti koje propisuje liječnik, kod djece prema kilaži, a kod odraslih prema simptomima.

Pogledajte i proučite detaljnije naš kompresorski inhalator za kućnu uporabu. Nova generacija proizvoda s pouzdanim kompresorom i novo dizajniranom čašicom za lijekove. U pakiranje su uključeni zračno crijevo, zračni filteri, priučnik za uporabu, maske za odrasle i djecu te pribor za inhalaciju i usnik.

Kako koristiti NA-100 Rossmax inhalator?

Uz pravilno održavanje i upotrebu, ovaj će Vam inhalator godinama pružati pouzdanu terapiju. Uređaj radi na standardno AC napajanje. Terapija je brza, sigurna i ugodna, što čini ovaj inhalator idealnim za upotrebu u svakoj životnoj dobi. Savjetujemo Vam da pažljivo pročitate ovaj vodič kako biste saznali sve o značajkama inhalatora. Preporučamo Vam da koristite inhalator uz nadzor ovlaštenog liječnika i/ili respiratornog terapeuta kako biste se osjećali ugodno i samopouzdano, znajući da primate najučinkovitiju inhalacijsku terapiju za Vaš respiratorni problem.

Tehničke karakteristike

Napajanje: AC 230 V/50 Hz ili AC 220 V/60 Hz
Potrošnja: ≤ 130 W
Razina buke: ≤ 55 dBA (na udaljenosti od 1 m)
Raspon pritiska kompresora: ≥ 29 Psi (0,2 MPa)
Raspon pritiska prilikom rada: ≥ 15 Psi (0,10 MPa)
Raspon protoka u litrama: ≥ 3,5 litara po minuti
Raspon temperature pri radu: 50°F - 104° F (10°C - 40°C)
Raspon vlage pri radu: ≤ 90% RH
Raspon atmosferskog tlaka pri radu: 800-1060 hPa
Raspon temperature pri skladištenju: -4°F - 140°F (-20°C - 60°C)
Raspon vlage pri skladištenju: 10 - 90% RH
Dimenzije: (dužinaךirina×visina) 280mm×190mm×100mm
Težina: 1800 g (bez dodataka)
Kapacitet spremnika za lijek: 5 ml (cm3)
Veličina čestica: 0,5 - 10μm (85%)
Srednji maseni aerodinamički promjer: ≤ 3,0 μm
Dv50 (Spraytec): ≤ 5,0 μm
Prosječna brzina inhalacije: Potpuno otvoren ventil ≥0,4 ml/min (0,9%-tna fiziološka otopina); Zatvoren ventil ≥0,15 ml/min
Standardni dodaci: Komplet za inhalaciju, cijev za zrak, nastavak za usta, filteri (5 kom), maska za odrasle i za djecu.

Mišljenja korisnika

7 Stavka(e)

po stranici

Inhalator

Korisnik: Mirela
Komentar:
Inhalator je za svaku pohvalu,došao drugi dan od narudžbe. Isti dan ga isprobali, stvarno odlično radi. A ne dođe puno. Nakon 2 dana su si i moji roditelji naručili, isto brzo stigao i odlično radi. Svaka pohvala.
(Poslano 1.3.2018.)

Zadovoljan

Korisnik: Vlado
Komentar:
Inhalator je odličan. Sve o uređaju, načinu upotrebe i svrsi je detaljno objašnjeno uz slike inhalatora. Cijena je pristupačna. Pošiljka stigla u roku tri dana. Uređaj je za svaku preporuku je kao i KVANTUM tim
(Poslano 16.2.2018.)

Recenzija

Korisnik: Manuela
Komentar:
Inhalator je odličan i praktičan. Sve o uređaju, načinu upotrebe i svrsi je detaljno objašnjeno uz slike inhalatora. Cijena je pristupačna. Pošiljka stigla u roku dva dana. Za preporuku je i uređaj i kvantum tim.☺
(Poslano 31.1.2018.)

Inhalator

Korisnik: Željana
Komentar:
Odličan proizvod po jako povoljnoj cijeni
(Poslano 26.1.2018.)

Inhalator

Korisnik: Gordana
Komentar:
Nama je super.. za bebača a i za nas. Cijena odlična a i došao drugi dan kako sam naručila, baš me iznenadili, ja se nadala čekanju 100 godina..
(Poslano 26.1.2018.)

Inhalator

Korisnik: Ivana
Komentar:
Jako zadovoljni. Koristimo ga za nase malisane i moram priznati da je jako ucinkovit i u svakom slucaju i cjenovno prihvatljiv.
Preporucila bih svima koji su u potrazi za inhalatorom a nisu sigurni koji odabrati jer se gube u mnostvu proizvoda s trzista.
U svakom slucaju, zadovoljni i sretni snjim !!
(Poslano 25.1.2018.)

Inhalator

Korisnik: Božena
Komentar:
Inhalator služi svrsi! Cijena prihvatljiva! Malo je bučan,ali ok u svakom slučaju! ☺☺
(Poslano 25.1.2018.)

7 Stavka(e)

po stranici

Vaše mišljenje

Samo prijavljeni korisnici mogu pisati recenzije. Molimo, prijavite se ili kreirajte korisnički račun