kvantum-tim.hr
Inhalator za djecu i odrasle Rossmax NA-100

Inhalator za djecu i odrasle Rossmax NA-100

Besplatna dostava
4.7
1244 Narudžbe
37 Recenzija

Mi prodajemo tisuće komada ovog inhalatora svake godine i pokazao se vrlo pouzdan i dobar za uporabu.
Snažan i izdržljiv kompresorski inhalator namijenjen i djeci i odraslima. 
Intenzitet inhalacije se podešava na ventilu. 
Praktični pretinac za masku i crijevo u sklopu samog inhalatora. 

Maska za djecu i odrasle.

SKU NA-100
Proizvođač Rossmax
Jamstvo 3 godine
417,90 kn
Dostupno

Komada na skladištu 496

Detalji

Inhalator za djecu i odrasle Rossmax NA-100

  • Snažan i izdržljiv kompresorski inhalator namijenjen i djeci i odraslima. 
  • Intenzitet inhalacije se podešava na ventilu. 
  • Praktični pretinac za masku i crijevo u sklopu samog inhalatora. 
  • Tehnologija podešavanja ventila - VAT omogućuje odabir različitih intenziteta protoka u rasponu od 0,15 do 0,35 CC/min.
  • Snažan klipni kompresor (2,96 bara tlaka).
  • Ugrađen nosač raspršivača.
  • Maska za djecu i odrasle.

Podesivi ventil omogucuje korisnicima infividualno podešavanje količine lijeka u aerosolu ovisno o njegovoj gustoći. Ovom tehnologijom moguće je odabrati različite intenzitete protoka u rasponu od 0,15 do 0,35 CC/min. Veliki intenziteti protoka pogodni su za vrlo guste lijekove dok se manje intenziteti preporučaju kod inhaliranja djece. Zahvaljujući minimalnom gubitku medikamenata ova tehnologija posebno je pogodna za ljude koji boluju od COPD-a i astme.

 

USPOREDBA INHALATORA

Usporedba Rossmax inhalatora Kvantum-tim

Rossmax inhalatori gornji i donji dišni putevi Kvantum-tim

  

Liječenje inhalacijama zašto, kada i kako?

Inhaliranje pomoću inhalatora raspršivača je jedan od najboljih načina liječenja kašlja, bronhitisa i astme. Ne morate na inhalacije ići isključivo u ambulantu, možete sebe ili svoje dijete inhalirati kod kuće u domaćim uvjetima i atmosferi.

Kada se govori o inhalacijama svatko se od nas barem jednom u kućnoj izvedbi inhalirao nad čajem od kamilice s ručnikom preko glave. To je najstariji oblik inhalacije. Postoji više tipova inhalatora no ovdje govorimo o klasičnom kompresorskom inhalatoru.
Kompresorski inhalator raspršivač (nebulizator) je uređaj koji lijekove u tekućem obliku pretvara u aerosol koji se udiše i tako u vrlo sitnim česticama i dopire do najsitnijih dijelova dišnih puteva.

Liječenje inhalacijama uz inhalator preporučuje se kod virusnih i nekih bakterijskih upala dišnog sustava: kod sinuzitisa, nazofaringitisa, laringotraheitisa, upale pluća, suhog i produktivnog kašlja raznog podrijetla.

Inhalatori se koriste kod virusnih upala da bi se olakšali simptomi prehlade do potpunog spontanog oporavka. Zatim, kod nekih bakterijskih infekcija sinusa i većih dišnih puteva, da bismo dopremili antibiotik do tih područja i olakšali dreniranje paranazalnih šupljina. Posebno su učinkoviti u terapiji alergijskih rinitisa, laringotraheitisa i astme.

Inhalacije su pravi izbor kod teškog produktivnog kašlja, gdje je iskašljavanje naporno i isrcpljujuće zbog gustog sekreta. Odrasli ponekad i uspjevaju izbaciti sekret van, ali djeca ne. Zato je inahalotor najbolje moguće rješenje da biste olakšala svojoj djeci, isto tako ubrzali proces ozdravljenja i do nekoliko puta.

Što se stavlja u inhalator?

Razni lijekovi mogu se dodavati u inhalatore i od njih praviti inhalacije. Prvi uvjet je da su tekući, da nisu uljne podloge i da se mogu primjenjivati na respiratornom sustavu u određenim indikacijama.

Najosnovniji vid inhalacije je dodavanje 3ml fiziološke otopine u raspršivač i inhaliranje 15-25 minuta. To predstavlja simptomatsku terapiju koja ima za zadatak vlaženje dišnih puteva kod suhog kašlja i lakih prehlada. No takva terapija je od neprocjenjive važnosti za djecu. Od najmlađih bebica do veće djece.
Inhaliranje nije neugodno. Zapravo je ugodan proces i djeca uglavnom rado sudjeluju u postupkuu inhalacije. Bitno ih je uključiti u proces inhalacije. Ponekad im je dosadno pa se roditelji snalaze tako što ima dopuste da gledaju crtić na televizoru ili mobitelu. Moguće se inhalirati putem maskice ili usnika - usmjeriti paru da dijete udiše ukoliko ima strah od maske.

Fiziološkoj otopini se obično dodaju i drugi sastojci, da bi se djelovalo i na neke druge simptome koji se javljaju tijekom bolesti koje propisuje liječnik, kod djece prema kilaži, a kod odraslih prema simptomima.

Kako bi inhalacija imala posebno dobar učinak, probajte u inhalator staviti hipertermalnu vodu iz talijanskih Abano Thermi koja ima ljekovita svojstva i zamjena je za fiziološku otopinu.

Pogledajte i proučite detaljnije naš kompresorski inhalator za kućnu uporabu. Nova generacija proizvoda s pouzdanim kompresorom i novo dizajniranom čašicom za lijekove. U pakiranje su uključeni zračno crijevo, zračni filteri, priučnik za uporabu, maske za odrasle i djecu te pribor za inhalaciju i usnik.

Kako koristiti NA-100 Rossmax inhalator?

Uz pravilno održavanje i upotrebu, ovaj će Vam inhalator godinama pružati pouzdanu terapiju. Uređaj radi na standardno AC napajanje. Terapija je brza, sigurna i ugodna, što čini ovaj inhalator idealnim za upotrebu u svakoj životnoj dobi. Savjetujemo Vam da pažljivo pročitate ovaj vodič kako biste saznali sve o značajkama inhalatora. Preporučamo Vam da koristite inhalator uz nadzor ovlaštenog liječnika i/ili respiratornog terapeuta kako biste se osjećali ugodno i samopouzdano, znajući da primate najučinkovitiju inhalacijsku terapiju za Vaš respiratorni problem.

Tehničke karakteristike

Napajanje: AC 230 V/50 Hz ili AC 220 V/60 Hz
Potrošnja: ≤ 130 W
Razina buke: ≤ 55 dBA (na udaljenosti od 1 m)
Raspon pritiska kompresora: ≥ 29 Psi (0,2 MPa)
Raspon pritiska prilikom rada: ≥ 15 Psi (0,10 MPa)
Raspon protoka u litrama: ≥ 3,5 litara po minuti
Raspon temperature pri radu: 50°F - 104° F (10°C - 40°C)
Raspon vlage pri radu: ≤ 90% RH
Raspon atmosferskog tlaka pri radu: 800-1060 hPa
Raspon temperature pri skladištenju: -4°F - 140°F (-20°C - 60°C)
Raspon vlage pri skladištenju: 10 - 90% RH
Dimenzije: (dužinaךirina×visina) 280mm×190mm×100mm
Težina: 1800 g (bez dodataka)
Kapacitet spremnika za lijek: 5 ml (cm3)
Veličina čestica: ≤ 2,2 μm (85%)
Prosječna brzina inhalacije: Potpuno otvoren ventil ≥0,4 ml/min (0,9%-tna fiziološka otopina); Zatvoren ventil ≥0,15 ml/min 
Standardni dodaci: Komplet za inhalaciju, cijev za zrak, nastavak za usta, filteri (5 kom), maska za odrasle i za djecu.

Mišljenja korisnika

Zadovoljna · 4.3.2020.
Inhalator (i cijena) super i uopce nije bucan kako neki kazu... Preporucujem svima koji planiraju kupovati... ☺
SVE 5 · 22.8.2019.
dostava sljedeći dan,, prezadovljni urđajem
Inhalator · 12.4.2019.
Brza dostava, vrlo ljubazno osoblje... Nismo ga jos isprobali ali smo sigurni u dobru ucinkovitost i izbjegavanje bolnica
Inhalator · 6.4.2019.
Odličan proizvod, vrijedan svake kune. Od sad infekcije disnih puteva lijecimo samo inhalacijama. Vrlo brza isporuka.
Rossmax na-100 · 26.3.2019.
Zadovoljna odnosu cijene i kvalitete. Zadovoljava naše potrebe. Jako zadovoljna brzinom pošiljke.
Sve pohvale kvantum- timu.
Inhalator · 10.3.2019.
Odlican...sve preporuke...
Odličan! · 9.3.2019.
Od ukupno 2 inhalatora koja imam ovo mi je prvi iz Vaše ponude (prvi uopće koji sam kupila prije 7 god bio duplo skuplji) tako da sam ugodno iznenađena Vašom povoljnom cijenom a on je stvarno savršen i bez i jedne mane!
Inhalator · 6.3.2019.
Jednostavan i kvalitetan inhalator uz pristupačnu cijenu. Preporučam.
Inhalator · 6.3.2019.
Napokon kvalitetan inhalator za pristupacnu cijenu!
Inhalator · 5.3.2019.
Brza isporuka, odličan proizvod, djelotvoran i za djecu i za odrasle.. Svakako preporučujem!
Napišite recenziju ovog proizvoda i pomozite drugima da lakše odaberu.
Inhalator za djecu i odrasle Rossmax NA-100
2017 - 2022 © Kvantum-tim d.o.o.