kvantum-tim.hr
Automatski tlakomjer na nadlakticu Rossmax X3

Automatski tlakomjer na nadlakticu Rossmax X3

Besplatna dostava
5
1810 Narudžbi
25 Recenzija

✓  Jamstvo 5 godina
  Detekcija pokreta
✓  Detekcija manžete
✓  Indikator rizika od hipertenzije
✓  Detektor nepravilnog rada srca (IHB)
✓  Prosjek zadnja tri očitanja.
✓  120 memorijskih mjesta za 2 korisnika s datumom i vremenom
✓  Mogućnost mjerenja za trecu osobu ("gost")
✓  Automatski rad pritiskom na jednu tipku
✓  Patentirana univerzalna manžeta u obliku stošca bez lateksa.
✓  Drzač manžete.
✓  Veliki LCD zaslon 57 x 73 mm
✓  Utičnica za adapter
✓  Doživotno kalibriranje


OVDJE možete pronaći Vodič kako odabrati tlakomjer!

SKU X3
Proizvođač Rossmax
Jamstvo 5 godina
59,89 €
Dostupno

Komada na skladištu 28

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 59,89 €

Detalji

5 godina jamstva i ovlašteni servis s doživotnom besplatnom kalibracijom!

KARAKTERISTIKE

Detekcija manžete  Detekcija pokreta  Indikator rizika od hipertenzije  Prosjek zadnja tri očitanja  120 memorijskih mjesta za 2 korisnika s datumom i vremenom  Mogućnost mjerenja za treću osobu  Automatski rad pritiskom na jednu tipku 

Patentirana univerzalna manžeta u obliku stošca bez lateksa  Držač manžete  Veliki LCD zaslon | 69 x 78 mm  5 godina jamstva i doživotna kalibracija  According ESH Protocol  BHS Listed
 
STVARNA FUZZY TEHNOLOGIJA
Ovaj uređaj koristi oscilometrijsku metodu kako bi izmjerio Vaš krvni tlak. Prije nego se manžeta počne napuhavati, uređaj će odrediti osnovni tlak manžete, koji je ekvivalentan tlaku zraka. Mjerenje Vašeg tlaka je zasnovano na tom osnovnom tlaku. Nakon što se manžeta napuše dovoljno da zaustavi tok krvi u arteriji, počinje proces ispuštanja zraka. Tijekom ispuštanja zraka, uređaj mjeri oscilacije tlaka uzrokovane Vašim pulsom. Bilo kakvo micanje mišića u tom periodu rezultirat će pogreškom u mjerenju. Nakon što odredi amplitudu i nagib oscilacija tlaka tijekom procesa ispuštanja zraka, uređaj će na osnovu njih odrediti sistolički i dijastolički tlak, kao i Vaš puls.
 
DETEKCIJA MANŽETE (CD)
Prelagano i nepravilno spojena manžeta može uzrokovati netočan rezultat mjerenja. “Detekcija spojene manžete” može odrediti je li manžeta dovoljno čvrsto postavljena. Kod prepoznavanja prelagano spojene manžete prilikom mjerenja, na ekranu će se prikazati ikona slabo spojene manžete. Suprotno, ukoliko je manžeta pravilno omotana oko nadlaktice za vrijeme mjerenja, prikazuje se ikona pravilno spojene manžete.
 
INDIKACIJA POKRETA TIJELA
Indikacija pokreta tijela - «detektor pokreta» pomaže u podsjećanju korisnika da ostane miran te prikazuje pokrete tijela tijekom mjerenja. Kada uredjaj detektira «pokret tijela» tijekom i poslije svakog mjerenja, prikazat ce se odredjena ikonica. Ovaj detektor podsjeca korisnike da budu mirni tijekom postupka mjerenja te povećava točnost mjerenja.
Napomena: Preporuča se ponovno mjerenje ako se pokaže oznaka pokreta na ekranu.
 
MOGUĆNOST MJERENJA ZA TREĆU OSOBU "GOST"
Uređaj ima funkciju mjerenja bez pohrane rezultata. Pritisnite tipku “Promjene korisnika” (desno) kako bi odabrali memorijsko područje “gosta” te izvršite mjerenje prema uputama. Nakon završenog mjerenja dobiven rezultat neće biti pohranjen u memoriju.
 
INDIKATOR RIZIKA OD HIPERTENZIJE (HRI)
Svjetska zdravstvena organizacija odredila je 6 razina krvnog tlaka. Uređaj je opremljen suvremenim sustavom indikacije rizika od hipertenzije koji vizualno prikazuje pretpostavljenu razinu rizika (optimalni, normalni, povišeni normalni, prvi stupanj hipertenzije, drugi stupanj hipertenzije, treći stupanj hipertenzije) rezultata nakon mjerenja.
 
DETEKCIJA NEPRAVILNOG SRČANOG RITMA (IHB)
Tlakomjer X3 opremljen je funkcijom detekcije nepravilnog srčanog ritma (IHB) koja omogućuje svima koji imaju nepravilan rad srca dobiti točna mjerenja te iste upozoriti na prisustvo nepravilnog srčanog ritma tijekom mjerenja. Napomena: Preporuka je savjetovati se s lijecnikom ako se cesto pojavljuje ikona IHB-a.

MJERENJE KRVNOGA TLAKA

Mjerenja krvnog tlaka dobivena X3 tlakomjerom jednaka su  onima koja može dobiti obučeni mjeritelj korištenjem manžete i stetoskopa, u okvirima propisanim od strane Američkog nacionalnog standarda za elektronske ili automatske tlakomjere.  Ovaj uređaj namjenjen je za korištenje odraslim osobama  za kućno mjerenje krvnog tlaka.  Nije namjenjen za djecu i novorođenčad.  X3 je zaštićen od mogućih kvarova u proizvodnji kroz utvrđen  internacionalni program jamstva (International Warranty Program).  Za pitanja oko jamstva, obratite se proizvođaču, Rossmax  International Ltd.

 STAVLJANJE MANŽETE

1. Odmotajte manžetu te provedite kraj manžete kroz obruč kao na slici.
2. Provucite lijevu ruku kroz manžetu. Kada je zatvorite, obojeni dio manžete treba biti bliže Vama, a cijev prema ruci (slika 1). 
3. Okrenite lijevi dlan prema gore i namjestite rub manžete na otprilike 1,5 do 2,5 cm iznad unutarnjeg dijela lakta (slika 2). Stegnite manžetu povlačeći za kraj, unutar „OK“ raspona.
4. Postavite cijev preko sredine ruke. 
5. Pravilno spojite manžetu. Ostavite mjesta za dva prsta između manžete i ruke. Postavite oznaku za arteriju iznad glavne arterije (na unutarnjem dijelu ruke)(slika 3,4).

Napomena: locirajte arteriju pritiskom  s dva  prsta iznad pregiba lakta s unutarnje strane lijeve ruke. Otkrijte gdje je najsnažniji puls, tamo  se nalazi glavna arterija.

UKLJUČENI DODACI

✓  Baterije
✓  Patentirana univerzalna manžeta u obliku stošca bez lateksa
✓  Upute za korištenje
✓  Torbica za čuvanje s vezicom

✓  Adapter za napajanje nije uključen u cijenu, ali se može dodatno naručiti ako želite uštedjeti na baterijama.

Preuzimanje

Upute za korištenje Rossmax X3 tlakomjera preuzmite ovdje (en).

Letak o Rossmax X3 tlakomjeru preuzmite ovdje (en).

Kako koristiti Rossmax X3 tlakomjer?

 

https://www.kvantum-tim.hr/news/index/view/?id=346

Tehničke karakteristike

Mjerna metoda: oscilometrijska
Mjerni raspon: tlak 30~260 mmHg; puls 40~199 otkucaja/minuti
Senzor tlaka: poluvodički
Točnost: tlak ± 3 mmHg; puls ± 5 % očitanja
Napuhivanje: automatska pumpa
Ispuštanje: automatski ventil
Memorija: 60 memorijskih mjesta za svaku zonu, x2 zone
Automatsko gašenje: 1 minuta nakon posljednje radnje
Radni uvjeti: 0°C~40°C; 15%~85% RH; 700~1060 hPa
Uvjeti skladištenja: -10°C~60°C; 10%~90% RH; 700~1060 hPa
DC napajanje: DC 6V četiri AAA baterije
AC napajanje: DC 6V,  ≥600mA (priključak: vanjski (-) je Ø4.0, unutarnji(+) je Ø1.7)
Dimenzije: 96 (d) X 139.7 (š) X 63.2 (v) mm
Težina: 241.5g (bez baterija)
Manžeta: za odrasle 24~40 cm
Korisnici: odrasle osobe
Zaštita: tip BF, IP21 klasa

Dodatna oprema: USB kabel za prijenos podatala (kupuje se zasebno)

Mišljenja korisnika

Plus pet · 13.2.2021.
Proizvod preporucam svima koji trebaju redovito kontrolirati krvni tlak. Zaista je precizan i tocan. Koristim ga tri tjedna a to je dovoljno da mogu izraziti svoje veliko zadovoljstvo. Inace sam se s njim susretala povremeno ali sada kao redovni korisnik sve vise vidim da je svakoj kuci potreban tlakomjer u ovom rangu.
Moje iskustvo s kupovinom je odlicno, narudzba obavljena u srijedu oko 13 sati, a vec u petak do 12 sati je proizvod bio na mojoj adresi. To je jedna od jako bitnih stavki koje su meni kao kupcu vazne.
Odlična usluga i proizvod · 17.12.2019.
Brza dostava kvalitetnog i lako upravljivog uređaja
Rossmax X3 Tlakomjer · 31.5.2019.
Tlakomjer je odličan, jednostavan za korištenje sa dosta funkcija, idealni omjer cijene i kvalitete. Stigao za jedan dan na kućnu adresu, a sa njime sam dobio i poklon, digitalni toplomjer. Kvantum Tim je jedna vrlo ozbiljna i kvalitetna trgovina za koje mogu dati samo rijeći hvale!
Rossmax X3 · 11.3.2019.
Rossmax X3 tlakomijer je odličan kućni medicinski uređaj za obiteljsku upotrebu.Rossmax tlakomijere krasi preciznost,pouzdanost i jednostavnost pri upotrebi,to mogu reći iz osobnog iskustva i sa starijim modelom Rossmax tlakomijerom koji i danas radi savršeno.Odnos cijene i kvalitete je u korist kupca i preporučio bih svakoj obitelji da ga nabavi.Pohvala i ekipi iz Kvantum tima na profesionalnosti i susretljivosti da odgovore na upite koje sam im postavio i na brzini isporuke uređaja koji je stigao unutar 24 sata iako sam ga očkivao tek za nekoliko dana.
tlakomjer x3 · 10.3.2019.
Odličan,koristim ga već dvije godine bez ikakovih problema.Vrijedi uložen novac..
Rossmax x3 · 1.3.2019.
Odličan proizvod, pouzdan i brz. Ja kao korisnik ga koristim 3x dnevno, veoma sam zadovoljan njime.
Rossmax X3 · 28.2.2019.
Izuzetan odnos prema kupcu. Uređaj više nego dovoljan i dobar za kućnu evidenciju i kontrolu tlaka. Preporučam svakako i uzeti kabel za pripadajući software gdje možete na PC-u ili laptopu voditi evidenciju tlaka gotovo pa profesionalno. Odličan i kvalitetan proizvod, a također i prodavač za svaku pohvalu i pravo osvježenje za ostale razne kvazi web trgovine. Velika 5-ica.
Tlakomjer · 28.2.2019.
Izuzetno profesionalan odnos prema kupcu, primjer ste zaista dobre web trgovine. Tlakomjer je kvalitetan, u potpunosti ispunio moja očekivanja.
Hvala · 27.2.2019.
Hvala na brzoj isporuci.Tlakomjer je ispunio sva moja očekivanja i preporuka za svakoga.!
AUTOMATSKI TLAKOMJER Rossmax x3 · 27.2.2019.
Posve zadovoljna. Brza isporuka, ljubazno osoblje. Aparat u usporedbi sa profesionalnim liječnikovim potpuno pouzdan.
Hvala!
Napišite recenziju ovog proizvoda i pomozite drugima da lakše odaberu.
Automatski tlakomjer na nadlakticu Rossmax X3
2017 - 2024 © Kvantum-tim d.o.o.