kvantum-tim.hr
Rossmax tlakomjer X5 | S Bluetooth prijenosom podataka na mobitel

Rossmax tlakomjer X5 | S Bluetooth prijenosom podataka na mobitel

Besplatna dostava
4.9
366 Narudžbi
9 Recenzija

 Bluetooth® tehnologija prijenosa
 5 godina jamstva 
 Detekcija aritmije (ARR)
 Detekcija atrijske fibrilacije (AFib)
 Detekcija preuranjene kontrakcije (PC) 
 Detekcija manžete
 Detekcija pokreta 
 Indikator rizika od hipertenzije
 Prosjek zadnja tri očitanja
 Prosjek jutarnjih i večernjih očitanja kroz zadnjih 7 dana
 120 memorijskih mjesta za 2 korisnika s datumom i vremenom
 Mogućnost mjerenja za treću osobu
 Patentirana univerzalna manžeta u obliku stošca bez lateksa
✓ Drzač manžete
 Veliki LCD zaslon: 69x78 mm
 Utičnica za adapter
 Doživotno kalibriranje


OVDJE možete pročitati Vodič kako odabrati tlakomjer!

SKU X5 BT
Proizvođač Rossmax
Jamstvo 5 godina
84,81 € -10% 76,33 €
Dostupno

Komada na skladištu 227

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 76,33 €

Detalji

5 godina jamstva i ovlašteni servis

Rossmax X5 BT | Automatski tlakomjer s tehnologijom Bluetooth prijenosa podataka na mobitel

Tlakomjer identičnih značajki kao X5, provjerene kvalitete s brojnim zadovoljnim korisnicam dobio je pojačanje u vidu Bluetooth® tehnologije za spajanje s pametnim telefonima preko aplikacije.  Detalje o samom tlakomjeru i funkcijama možete vidjeti na ovom linku za X5.

PARR Tehnologija  Otkrivanje atrijalne fibrilacije (AFib)  Otkrivanje preuranjene kontrakcije (ekstrasistole) (PC Bluetooth Detekcija manžete Detekcija pokreta Indikator rizika od hipertenzije Prosjek zadnja tri očitanja Prosjek jutarnjih i večernjih očitanja zadnjih 7 dana 120 memorijskih mjesta za 2 korisnika s datumom i vremenom Mogućnost mjerenja za treću osobu Patentirana univerzalna manžeta u obliku stošca bez lateksa Držač manžete 120 memorijskih mjesta za 2 korisnika s datumom i vremenom BHS Listed According ESH Protocol

PRATITE SVOJ KRVNI TLAK PREKO MOBITELA


Naše aplikacije Vam omogućuju prijenos bitnih rezultata mjerenja s Rossmax Bluetooth® uređaja X5 na vaš IOS ili Android telefon. Putem ovih aplikacija, od komunikacije s Vašim liječnikom Vas dijeli samo jedan pritisak prsta po zaslonu ekrana! Pretvorbom podataka u iscrpne grafikone i dijagrame doživjet ćete potpuno novo iskustvo u mjerenju krvnog tlaka.
.

Download on the App Store
Get it on Google Play

Instalacija i korištenje aplikacije za spajanje mobitela s Rossmax X5 BT tlakomjerom.

 1.Preuzmite i instalirajte besplatnu aplikaciju na Vaš smartphone uređaj.

 2.Kako biste povezali tlakomjer sa smartphone uređajem, uključite tlakomjer, Bluetooth i aplikaciju na smartphone uređaju te pratite upute za povezivanje

 3.Simbol za Bluetooth će zablejskati par puta na zaslonu te tako naznačiti početak povezivanja. Ako je povezivanje uspjelo, simbol će prestati bljeskati te će se pojaviti na zaslonu. Uređaj će automatski započeti s mjerenjem. Trenutno mjerenje će biti preneseno na smartphone uređaj putem aplikacije.

Ako povezivanje nije uspjelo, simbol će nastaviti bljeskati dok se tlakomjer sam ne isključi nakom jedne minute. Nanovo pokušajte spojiti uređaje u ovom slučaju.

Upute za instalaciju aplikacije

1) Na našoj stranici ispod opisa tlakomjera X5 s Bluetothoom izaberite ovisno o Vašim potrebama App Store ili Google Play koji Vas vodi na aplikaciju koju trebate skinuti na svoj pametni telefon.
2) Aplikacija HealthUp koju je potrebno skinuti na pametni telefon za uparivanje s tlakomjerom
3) Početna stranica aplikacije
4) Kada se aplikacija otvori po želji uredite podatke u Profile. Upalite na mobitelu opciju Bluetootha. Zatim na aplikaciji odaberite HealthUp Device.
5) Spustite izbornik do dolje te odaberite Rossmax
6) Kako biste povezali tlakomjer sa smartphone uređajem, uključite tlakomjer, Bluetooth i aplikaciju te pratite upute za povezivanje. Simbol za Bluetooth će zabljeskati par puta na zaslonu.

7) Ako povezivanje uspije, simbol prestaje bljeskati te se pojavljuje na zaslonu. Uređaj započinje s mjerenjem. Ako povezivanje ne uspije, simbol nastavlja bljeskati dok se tlakomjer sam ne isključi.
8) Ovako izgledaju rezultati Vašeg prvog mjenrenja tlaka i uparivanja na mobitelu
1) Svako sljedeće mjerenje će izgledati ovako. Ako pak želite vidjeti oscilacije tlaka u obliku dijagrama, odaberete gumb Graph.
10) Prikaz mjerenja u obliku dijagrama.
11)  Na listu mjerenja tlaka se vratite tako što kliknete na List. Klikom na jedan iznos mjerenja pojavi se trakica u bojama koja vizualno prikazuje stanje tlaka (normalan, predhipertenzija, hiperztenzija itd)
12) Klikom na tu traku izlazi prozor s pojašnjenjem što koja boja označva na traci prema standardu mjerenja krvnoga tlaka.
13) Kada ste ponovno na listi izmjerenih vrijednosti tlaka na gumbu All možete mijenjati postavke želite li prikaz mjerenja tlaka godišnje, mjesečno ili tjedno.
14) Prikaz mogućih vremenskih perioda
5) Ako ne želite primati druge obavijesti od aplikacije kao npr podsjetnik za pijenje vode i sl. možete sve postavke podesiti tako da je samo tlakomjer upaljen.

Važna napomena:
Prije svakog uparivanja mobitela i tlakomjera obvezno mora biti napravljeno najnovije mjerenje tlaka na tlakomjeru u odnosu na zadnji prijenos podataka. 
To znači sljedeće. Ako ste ujutro izmjerili tlak i povezali se na mobitel nakon toga, bez svježeg mjerenja neće se moći navečer povezati iznova mobitel i tlakomjer jer u međuvremenu nema zabilježenog novog mjerenja na tlakomjeru i nema novih podataka za prijenos.

Video upute

Instalacija aplikacije

Mjerenje tlaka

 

Tehničke karakteristike

Mjerna metoda: oscilometrijska na nadlaticu
Mjerni raspon: tlak 30~260 mmHg; puls 40~199 otkucaja/minuti
Senzor tlaka: poluvodički
Točnost: tlak ± 3 mmHg; puls ± 5 % očitanja
Napuhivanje: automatska pumpa
Ispuštanje: automatski ventil

Patentirana manžeta bez lateksa.
Utičnica za adapter.
Veliki zaslon.
Doživotno besplatno kalibriranje.
Dodatna oprema: USB kabel za prijenos podatala (kupuje se zasebno)

Kako koristiti Rossmax X5 tlakomjer?

https://www.kvantum-tim.hr/news/index/view/?id=373

Mišljenja korisnika

Rosmax X5 I S sa Bluetooth i USB kablom za vezu sa PC-om · 11.11.2022.
Prije dva dana na večer naručio sam tlakomjer, jučer sam dobio obavjest o dostavi, danas prije podne u predviđenom vremenu mi je pošiljka dostavlena. Jako sam zadovoljan ljubaznošću i brzinom tvrtke Kvantum, u pošljci je bio priložen maloi poklon što čovjeka veseli.
Upogonio sam tlakomjer, rad sa njim je jednostavan, udoban. Povezao sam sa aplikacijom na smatrphoneu i sve dobro radi. Uz tlakomjer sam naručio i USB kabel te pobezao tlakomjer sa aplikacijom MB Manager na PC-u. Nakon par pokušaja ta veza mi je uspjela. Ovo mogučnost mi je jako važna jer ja sam prošle godine imao infarkt te mi je ugrađen stent. Pri kontrolama kod kardiologa moram donjeti popis mjerenja tlaka u dužem vremenskom periodu. Sada će ta stvar biti vrlo jednostavna. Dakle da zaključim u potpunsti sam zadovoljan sa mogućnostima koje mi pruža ovaj tlakomjer.
Odličan · 11.10.2019.
Odličan tlakomjer, preporuka kupiti i adapter za struju koji košta kao jedan paket skupljih baterija
ROSSMAX TLAKOMJER X5 · 29.4.2019.
Prije godinu i pol sam imao infarkt, što je utjecalo na velike promjene u mom nažinu rada i života. Te promjene nisu vezane uz smanjenje kvalitete življenje i rada, ali podrazumijevaju više osluškivanja i slušanja govora tijela, koji ja, kao laik, želeći ga bolje razumjeti i na vrijeme čuti, a samim tim i biti spreman poduzeti odgovarajuće mjere, pratim koristeći svima nama lako dostupna tehnička pomagala. Vaš tlakomjer s lakoćom se povezuje s telefonom i drugim aplikacijama namjenjenim zdravlju korisnika. No, prije svega želim istaći i pohvaliti Vaše djelatnike, koji su iznimno strpljivi i spremni pružiti pravi savjet i informaciju. Topla preporuka za proizvod i Vaš Tim!
Rossmax X5 BT · 24.3.2019.
Odličan proizvod. Nedostatak je jedino što kod upotrebe BT dosta troši baterije, tako da ne koristim tu funkciju.Sve ostalo radi svršeno.
SAVJET: Kod mjerenja tlaka mlađih osoba (18g.) - može detektirati AR / PC i stvoriti nepotrebnu zabrinutost (kod mlađih osoba broj otkucaja varira sa disanjem ! - " škola" plačena nepotrebnim kardiološkim pretragama..)
Savršen! Rossmax X5 · 28.2.2019.
Od ❤️ hvala Kvantum-timu na preporuci i brzoj dostavi.
Rossmax X5 je savršen... Jednostavan za upotrebu... Precizan... Za više korisnika...Rosamax 5 BT tlakomjer · 27.2.2019.
Ovaj tlakomjer je za svaku pohvalu, jednostavan za rukovanje i precizan. Za mene je jako važno da mi detektira aritmiju, tj. fibrilaciju atrija jer mi se samo jednom dijagnosticirala te moram znati da li je to bila iznimka. Zasad je sve u redu :) :) :) Imam puno povjerenje u švicarske proizvode. Djelatnicima Kvantum-tima također svaka pohvala. Uljudnost, savjetovanje, brza dostava, sve je na visokoj razini.
Sa zadovoljstvom preporučam i proizvod i Kvantum-tim.
X5 · 27.2.2019.
Odličan tlakomjer. Brza dostava. Precizne i jednostavne upute.
ROSSMAX 5 BT · 26.2.2019.
Vrlo sam zadovoljan brzom dostavom iz Kvantum tima. Tlakomjer koristim već 3 mjeseca, radi odlično i vrlo je jednostavan za upotrebu.
Tlakomjer · 26.2.2019.
Odličan proizvod. Radi bez problema. Poslan proizvod u roku 1 dan nakon transakcije. Sve profesionalno odrađeno. Preporučam Kvantum-tim pri kupnji ovakvih proizvoda.
Napišite recenziju ovog proizvoda i pomozite drugima da lakše odaberu.
Rossmax tlakomjer X5 | S Bluetooth prijenosom podataka na mobitel
2017 - 2024 © Kvantum-tim d.o.o.