kvantum-tim.hr
Littmann Classic II Pediatric stetoskopi

Littmann Classic II Pediatric stetoskopi

152,50 €
5
50 Narudžbi
1 Recenzija
Komada na skladištu 5
Littmann stetoskop Classic II Infant

Littmann Classic II Infant stetoskopi

Već od: 152,50 €
16 Narudžbi
Komada na skladištu 7
Littmann Classic III stetoskopi

Littmann Classic III stetoskopi

161,25 €
248 Narudžbi
Komada na skladištu 32
Littmann stetoskop Classic III - poseba serija

Littmann Classic III stetoskopi posebne serije

Već od: 173,75 €
5
130 Narudžbi
2 Recenzije
Komada na skladištu 18
Littmann stetoskop Cardiology IV

Littmann stetoskopi Cardiology IV

Već od: 325,00 €
Besplatna dostava
5
40 Narudžbi
3 Recenzije
Komada na skladištu 2
Littmann stetoskop Master Cardiology

Littmann stetoskopi Master Cardiology

Već od: 362,50 €
Besplatna dostava
5
62 Narudžbe
1 Recenzija
Komada na skladištu 8

Littmann stetoskopi su zlatni standard u auskultaciji pacijenata i sastavni su dio opreme svakog liječnika bez obzira na specijalizaciju. Na ovim stranicama nalaze se gotovo svi modeli koje 3M Littmann proizvodi, a mi ih sve držimo na našem skladištu. Dostava je brza i besplatna za sve stetoskope. Ako trebate rezervne dijelove za Vašeg Littmanna možete ih pronaći na ovom linku. Dostava je besplatna za narudžbe veće od 100 kuna.

Možda se pitate koji model Litmmann stetoskopa izabrati? Navodimo par savjeta kako bi Vam odabir bio lakši.

Modeli Select i Lightweight II su namijenjeni mjerenju tlaka i osnovnoj dijagnostici srca i pluća. Idealni su za medicinske sestre i tehničare ili za uporabu u hitnoj pomoći. Select je nešto manji, dok je Lightweight II nešto lakši.

Modeli Classic II i Classic III su daleko najprodavaniji i najkorišteniji i namijenjeni su dijagnostici djece i odraslih u općoj medicini i drugim ne kritičnim okruženjima. Ako ne možete odlučiti koji stetoskop kupiti, s Classicom III nećete pogriješiti. Imamo i Classic III modele u ludim bojama. Ovo su modeli koje najčešće odabiru i studenti medicine 3. godine kada trebaju nabaviti stetoskop.

Model Classic II Pediatric je namijenjen pedijatrima za pregled beba i djece.

Model Classic II Infant je namijenjen pedijatrima koji pregledavaju male bebe i nedonoščad

Master Classic II je performansama sličan Classicu III, ali ima membranu samo na jednoj strani dok je druga ergonomski oblikovana za lakše držanje. Nema zvono za pregled djece,  ali je pogodan za mjerenje tlaka. Ovaj je tlakomjer idealan za sestre koje puno koriste stetoskop.

 Kardiološki modeli Cardiology IV i Master Cardiology su vrhunac performansi i izdržljivosti Littmann stetoskopa s tim da je Master Cradiology mrvicu bolji. Namijenjeni su uporabi u odjelima intenzivne skrbi, na hitnom prijemu, u kardiologiji i pulmologiji i bilo kojim kritičnim situacijama.

Littmann Electronic i Electronic Bluetooth koriste se u slučajevima kada kvaliteta zvuka mora biti apsolutno vrhunska i omogućuju amplifikaciju do 24X i uklanjanje do 85% šumova. Electronic Bluetooth omogućuje još i snimanje i prijenos pregleda na računalo. 

2017 - 2024 © Kvantum-tim d.o.o.