kvantum-tim.hr
Analogna vaga podna Seca-761 - Klasa III

Analogna vaga podna Seca-761 - Klasa III

Besplatna dostava
1 Narudžba

Mehanička osobna vaga s velikom kazaljkom za preciznije očitanje rezultata. Kapacitet do 150 kg. Njemačka kvaliteta!

SKU SECA-761
Proizvođač Seca
221,00 €
Nije dostupno
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 221,00 €

Detalji

seca

seca GmbH & Co. KG je njemačka tvrtka koja razvija i proizvodi vage i mjerne instrumente. Svjetski je lider na tržištu mjernih instrumenata i vaga zbog visokog stupnja specializacije. Izvoze u više od 110 zemalja širom svijeta. Obiteljska tvrtka je osnovana 1840 godine u Hamburgu te ju danas vodi četvrta generacija obitelji.

Klasa IIII (4)
Oznaka razreda točnosti prvi je pokazatelj točnosti vage. Postoje 4 različita stupnja preciznosti, odnosno »klase« mjernih instrumenata. Klasa I i II se dodjeljuju vrlo preciznim mjernim instrumentima koji nisu česta pojava među svakodnevnim medicinskim proizvodima. Klasa III se dodjeljuje vagama u općoj trgovinskoj uporabi (odnosno, u ovom slučaju, kod medicinskih vaga), dok je klasa IIII rezervirana za vage slabije razine preciznosti (u slučajevima gdje je to dozvoljeno). Maksimalno dozvoljeno odstupanje vage ovisi o dodijeljenoj klasi.

Svi mjerni instrumenti s markicom Klase III, ovjereni od strane Državnog Zavoda za Mjeriteljstvo, pogodni su za korištenje u medicinskim ustanovama. Ostali uređaji, bez ovjerene markice Klase III namijenjeni su za kućnu uporabu, obrazovne ustanove (škole i vrtiće) i slično. Moguće je koristiti vagu višeg razreda točnosti nego što se zahtjeva.

Tehničke karakteristike

Klasa: III
Mjerne jedinice:
 kg
Kapacitet: 150 kg
Gradacija: 1 kg
Dimenzije: 303x118x470 mm
Masa proizvoda: 3,5 kg

Napišite recenziju ovog proizvoda i pomozite drugima da lakše odaberu.
Analogna vaga podna Seca-761 - Klasa III
2017 - 2024 © Kvantum-tim d.o.o.