kvantum-tim.hr

potrošite minimalno 250 kn u najvećoj medicinskoj web trgovini www.kvantum-tim.hr i na poklon dobivate e proizvoda protiv komaraca i insekata do vrijednosti od 50 kn

 

Antibakterijska četkica za zuba SilverCare, baby od 6 do 24 mjeseca

Antibakterijska četkica za zuba SilverCare, baby od 6 do 24 mjeseca

7 Narudžbi
SKU 4354
Proizvođač Silvercare
27,50 kn
Dostupno

Komada na skladištu 37

Detalji

SilcerCare četkica za zube je stvarno čista četkica!
Normalna četkica za zube sklonište je milijunima bakterija koje će ponovno ući Vaša usta svaki put kada perete zube, ali sa SilverCare dobit ćete četkicu bez bakterija!
Bakterije koje stvaraju plak ostaju među vlaknima konvencionalne četkice gdje će se razmnožiti i ponovno ući u usta svaki put kada krenemo četkati zube. Međutim, patentirani dizajn novih SilverCare četkica za zube, koristi prirodna antibakterijska svojstva čistog srebra i kontinuirano sprječava razmnožavanje bakterija, a to znači svaki put kada zube perete SilverCare četkicom činite to higijenski čistom četkicom.
Taj samočisteći proces, kako bi se uklonile bakterije Streptococcus Mutans, dokazan je i dokumentiran u kliničkom ispitivanju obavljenom na sveučilištu u Milanu.
Zamjenjive glave štedjet će Vaš novac i okoliš, što SilverCare liniju zubnih četkica čini najnaprednijih ekoliškim i ekonomskim izborom za oralnu higijenu. Talijanski patent proizvoden u Italiji.

Napišite recenziju ovog proizvoda i pomozite drugima da lakše odaberu.
Antibakterijska četkica za zuba SilverCare, baby od 6 do 24 mjeseca
2017 - 2022 © Kvantum-tim d.o.o.