kvantum-tim.hr
Eterično ulje ruže i masline | 10 ml

Eterično ulje ruže i masline | 10 ml

2 Narudžbe
SKU BR064-81
Proizvođač Brand-Italia
13,44 € 101,26 kn
Dostupno

Komada na skladištu 28

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 13,44 € 101,26 kn

Detalji

Čisto eterično ulje ruže i masline opušta se u kombinaciji s Bachovom cvjetnom terapijom a namjenjeno je pročišćavanju zraka. zbog  svojeg antibakterijskog učinka te osvježavanja prostora.

Eterično ulje ruže i masline BR064-81

Mješavina čistih esencijalnih ulja ulja ruže i masline svojim mirisom umiruje. Dodajte nekoliko kapi u difuzor zajedno s vodom i uživajte u čistom, svježem i pročišćenom zraku.

Količina: 10 ml
Upute za korištenje: Ukapajte 5 do 6 kapi u posudu difuzora arome.

Preporučamo da ovo eterično ulje stavite u difuzor arome.

Bachova cvjetna terapija
Začetnik holističke cvjetne terapije je Edward Bach (1886-1936, liječnik, bakteriolog, imunolog) koji je izdvojio biljke koje imaju dar duševnog iscjeljenja. Terapijom se ne tretira sama bolest, već psiho-emocionalna blokada u kojoj se osoba nalazi. Razgovori s pacijentima i istraživanja su ga dovela do spoznaje da je većina bolesti poslijedica emocionalne neravnoteže, odnosno nakupljanja negativnih emocija. Umjesto liječenja tradicionalnim lijekovima, posvetio se potrazi za biljkama i pripremi biljnih esencija. Identificirao je 38 negativnih duševnih stanja te je za svako stanje izradio cvjetni pripravak koji ga na prirodan način uravnotežuje. Podijelio ih je u 7 grupa prema emocionalnim stanjima za terapiju: strah, nesigurnost, slabi interest za sadašnjost, usamljenost, preosjetljivost na tuđe ideje i utjecaje, malodušnost i očaj te prevelika briga za druge.

Napišite recenziju ovog proizvoda i pomozite drugima da lakše odaberu.
Eterično ulje ruže i masline | 10 ml
2017 - 2023 © Kvantum-tim d.o.o. | Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK