kvantum-tim.hr
Kompaktna i putna sonična električna četkica za zube Vitammy VIVO | bijela

Kompaktna i putna sonična električna četkica za zube Vitammy VIVO | bijela

Besplatna dostava

Sonična četkica u kompaktnom kućištu idealna je za svakodnevnu higijenu zuba kako u toplini vlastitog doma tako i na putovanjima, poslu, školi - lako ćete ju pospremiti jer ne zauzima puno prostora.

SKU TOW016698
Jamstvo 2 godine
39,00 €
Dostupno

Komada na skladištu 16

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 39,00 €

Detalji

Sonična električna četkica za zube Vitammy VIVO u bijeloj boji - idealna za svaku žensku torbicu ili muški putni neseser

TOW016698_Sonicna_elektricna cetkica_za_zube_Vitammy_VIVO u bijeloj boji

Električna sonična četkica za zube Vitammy VIVO u izuzetno elegantnom biijelom izdanju s roza zlatnim akcentima oduševit će vas svojim elegantnim stilom i naprednom tehnologijom čišćenja. Jedinstvena električna sonična četkica u kompaktnom kućištu za svakodnevnu higijenu zuba. Ova prekrasna električna sonična četkica zbog svojeg je kompaktnog dizajna idealan suputnik na putovanjima - lako ćete ju pospremiti i ne zauzima puno prostora.

 

Napredna tehnologija rada

Vitammy VIVO sonična električna četkica za zube u bijeloj boji TOW016698

Rotirajuće-oscilirajući način rada Vitammy VIVO sonične četkice, metoda je čišćenja zuba koja učinkovito smanjuje plak i bakterije. Vitammy VIVO sonična četkica ima raspoloživa tri načina rada za odabir:

 1. Clean - svakodnevno čišćenje i uklanjanje plaka
 2. White - izbjeljivanje
 3. Sensitive - nježno čišćenje prilagođeno osjetljivim zubima

Redovita uporaba Vitammy VIVO električne sonične četkice jamči:

 • preciznije uklanjanje plaka a time i bakterija
 • smanjenje mrlja na zubima
 • zdravije desni.

 

Dizajn

Električna sonična četkica Vitammy VIVO ističe se elegantnim i nadasve funkcionalnim dizajnom i visokokvalitetnom izradom. Stvorena je s pažnjom prema svakom detalju. Njene elegantne linije naglašene su satenski oblikovanom površinom ručke u koju su uklopljeni decentni metalni elementi. Vitammy VIVO sonična četkica ne samo da temeljito čisti zube, već je i elegantan dodatak svakoj kupaonici. Zatvorena u kompaktnom etuiju lako će se uklopiti u žensku torbu ili muški putni neseser. Njen izgled podsjeća na ekskluzivni gadget kojeg s ponosom možete koristiti nakon svakog obroka.

Revolucionarno oblikovano pakiranje četkice VIVO osigurava praktičan način za pohranu kako biste je uvijek mogli nositi sa sobom. Zahvaljujući praktičnom etuiju, lako se  sprema u ruksak, torbu ili neseser. Njena visoka kvaliteta i najbolje karakteristike osiguravaju precizno i učinkovito održavanje oralne higijene. Širok raspon pokreta glave omogućuje temeljito čišćenje i izbjeljivanje zuba.

Kompaktno etui četkice jamči učinkovitu zaštitu od prljavštine i oštećenja. Etui malih dimenzija, idealan je za vikend putovanja, odmor, posao ili školu.

Sonična električna četkica za zube Vitammy VIVO u bijeloj boji TOW016698

 

Jednostavno punjenje uz ugrađenu bateriju - do 20 dana korištenja!

Uz Vitammy VIVO soničnu četkicu u pakiranju dolazi USB C na USB kabel kojeg možete spojiti na bilo koji punjač mobilnog uređaja ili računala ite lako napuniti svoju VIVO četkicu. Jedno punjenje dostatno je za do 20 dana korištenja.

Tehničke karakteristike

Funkcionalnost na najvišoj razini!

 • 72 000 pokreta glave u minuti osigurava izvrsne rezultate - prirodno bjelji osmijeh, povećanu zaštitu od karijesa i zdrave desni.
 • 20 dana četkanja na jednom punjenju,
 • 3 načina rada (Clean, White, Sensitive),
 • Automatsko isključivanje nakon 2 minute.
 • Vodootpornost omogućuje ispiranje cijele četkice nakon svakog korištenja, četkicu možete koristiti i pod tušem.
 • Tihi rad <65 dB.
 • Smanjene vibracija kućišta.
 • Napredna tehnologija čišćenja
 • Kompaktno pakiranje idealno za lako prenošenje i spremanje bilo da četkicu želite koristiti kod kuće, na poslu ili putovanju.
 • Četkica dolazi s jednom glavom

 

Napišite recenziju ovog proizvoda i pomozite drugima da lakše odaberu.
Kompaktna i putna sonična električna četkica za zube Vitammy VIVO | bijela
2017 - 2024 © Kvantum-tim d.o.o.