kvantum-tim.hr
Refleksni čekić po Tromneru

Refleksni čekić po Tromneru

Besplatna dostava
12 Narudžbi
SKU 01.6.1235.00
DobavljivostNa upit
50,24 €
Dostupno
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 50,24 €

Detalji

Opis: refleksni čekić po Tromneru s crnom plastičnom drškom u kojoj se nalazi četkica te teškom glavom u kojoj se nalazi igla. Čekić je oko 23 cm visine te oko 200 grama težine.

Način korištenja: pomoću refleksnog čekića nježno iz zgloba udarite po pacijentovoj odgovarajućoj tetivi. Na taj način uzrokovat ćete refleksnu kontrakciju odgovarajućeg mišića. Igla i četka se koriste za testiranje različitih refleksa kože i njene osjetljivosti.

Tehničke karakteristike

Održavanje

Ručno: obrišite refleksni čekić čistom i vlažnom krpom ili sredstvom za čišćenje površine.

Dezinfekcija: dezinficijensi i otopine za čišćenje mogu se koristiti uz odgovarajuće koncentracije i u skladu s uputama proizvođača. Ako je koncentracija preslaba, otopina će biti neučinkovita. Ako je koncentracija previše jaka, može uzrokovati oštećenje instrumenta. Obratite pozornost na zadana vremena kontakta! Dezinfekcijsko sredstvo i sredstva za čišćenje treba redovito zamijeniti jer gube učinkovitost uporabom. Sami čekić ne smije se sterilizirati. Dezinfekcija je prvi korak koji se provodi pri čišćenju kontaminiranih predmeta i materijala. Njen cilj je smanjiti broj mikroorganizama i olakšati naknadni postupak čišćenja. Vrlo je važno spriječiti sušenje nečistoća na instrumentu / materijalu. Proces dezinfekcije također služi za zaštitu osoblja dok rukuje instrumentima poput ovog čekića, kao i okolinu. Ovaj odabrani postupak dezinfekcije treba se izvesti, ako je moguće, izravno na mjestu gdje su se instrumenti koristili i što je prije moguće nakon njihove uporabe.

Sterilizacija: Igla može biti sterilizirana na sljedeći način: frakcionirani pre-vakuum (3 puta), temperatura sterilizacije: min. 132 ° C, maks. 137 ° C, vrijeme zadržavanja: najmanje 3 min (kompletni ciklus), vrijeme sušenja: 10 min.

Napišite recenziju ovog proizvoda i pomozite drugima da lakše odaberu.
Refleksni čekić po Tromneru
2017 - 2024 © Kvantum-tim d.o.o.