kvantum-tim.hr
Svjetlosna terapija za peludni i alergijski rinitis | bionette

Svjetlosna terapija za peludni i alergijski rinitis | bionette

Besplatna dostava
5
215 Narudžbi
4 Recenzije

Klinički dokazano djelovanje
Bez lijekova
Bez nuspojava
Malen i lagan
Bežičan
Jednostavno korištenje

SKU BIONETTE
Proizvođač BioLight Medical Devices
Jamstvo 2 godine
54,88 €
Dostupno

Komada na skladištu 19

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 54,88 €

Detalji

BioNette je revolucionarni elektronički uređaj koristi nisku energiju uskopojasnog crvenog svijetla (660nm) kroz neinvazivan, protuupalni tretman unutar nosa (preko sondi). Učinkovito ublažavanje simptoma peludnog i alergijskog rinitisa kao što su curenje ili začepljenje nosa, svrbež, kihanje, glavobolja i suzenje očiju.

Prednosti:
 klinički dokazano djelovanje,
ne sadrži lijekove,
tretman bez nuspojava,
malen i lagan uređaj,
bežičan i jednostavan za uporabu.

Već kod pojave prvih simptoma alergije preporuča se korištenje dva do tri puta dnevno po 4,5 minute. Kad primijetite poboljšanje, učestalost korištenja se može postepeno smanjivati.

 Alergijski rinitis 
15- 20% ukupne svjetske populacije pati od simptoma alergijskog rinitisa te se predviđa da će se za 20 godina taj broj povisiti do 50% ukupne populacije. Samo na lijekove se godišnje potroši preko $ 14 bilijuna. Do sada se alergijski rinitis tretirao imunoterapijom (injekcije s lijekovima); antihistaminicima (uzokuje omamljenost); filterima za pročišivače zraka (uklanjaju do 99% peludi u zraku); lijekovima za smirivanje kongestije (poboljšavaju disanje na nos), sprejevima za nos sa steroidima; sprejevima za nos sa slanom otopinom.

 BioNette 
Patentirana tehnologija koja se oslanja na fototerapiju: crveno svjetlo u određenoj valnoj duljini utječe na stanične procese i tako ubrzava proces ozdravljenja. BioNette koristi crveno svjetlo valne duljine 630 nm koje sprječava otpuštanje histamina te ublažava ili uklanja simptome alergijskog rinitisa. BioNette je džepni uređaj koji radi na baterije i uklanja simptome alergijskog rinitisa. Uređaj ima dvije LED sonde koje emitiraju crveno svjetlo izravno u nosnice i pružaju brzo olakšanje. Uređaj je u potpunosti siguran za korištenje i nema poznatih nuspojava. Predstavlja neinvazivan uređaj bez potrebe korištenja lijekova. Aktivira se pritiskom na gumb, bežičan je, prijenosan, malen i lagan.

Medicinska učinkovitost uređaja je dokazana mnogobrojnim kliničkim i znanstvenim instraživanjima te su rezultati objavljeni u prestižnim medicinskim i znanstvenim časopisima diljem svijeta. Više pročitajte na stranici proizvođača.

BioNette olakšava simptome sljedećih uzročnika:
- pelud sa stabala (joha, bazga, breza, brijest, dud, hrast),
- pelud trava,
- pelud cvjetova i korova iz zraka,
- spore,
- plijesni,
- grinje i žohari,
- prašina,
- alergija na životinje
- i drugih uzročnika iz zraka.

 Korištenje BioNette uređaja 
BioNette se može koristiti sezonski za tretiranje sezonskih alergija ili svakodnevno za liječenje cijelogodišnjih nosnih alergija.
Preporučena učestalost korištenja je dva do tri puta dnevno.
Sigurno za djecu od 6 godina i starije.
Kako bi kroz sezonu alergija prošli bez simptoma, krenite s korištenjem BioNette uređaja prije nego alergija započne. U početku ga koristite 3 puta dnevno (jutro, podne i navečer) te prorijedite korištenje na dva puta dnevno kada se simptomi smanje.

Nema indikacija interakcije
BioNette se može istovremeno koristiti s lijekovima poput antihistaminika, dekongestiva, sprejeva za nos, steroidnih lijekova za nos i imunoterapije (injekcije protiv alergije). Nema poznatih nuspojava pri korištenju s farmakološkim lijekovima.

Nuspojave
Nema poznatih nuspojava prilikom korištenja uređaja. Osobe s jakim alergijskim rinitisom mogu koristiti BioNette više od 3 puta dnevno bez straha od nuspojava.

 

Tehničke karakteristike

Dimenzije: 52 x 38 mm
Težina: 20g
Valna duljina: 630 nm
Intenzitet: 10mW (+/-20%) po nosnici
Trajanje tretmana: 4.5 min (+/-10%)
Isporuka energije po tretmanu: 2.7 džula

Mišljenja korisnika

vrhunski proizvod · 23.8.2023.
Zaustavilo mi curenje iz nosa i ostale nadražaje, ambrozija me prije uništavala i morao sam dnevno piti tablete!
Bionette svjetlosna terapija protiv alergija · 27.2.2023.
Kupila sam ga kćeri od 7 godina nakon dvije godine borbe s alergijama na pelud trave, i lijeske za koje nismo dvije godine prije toga ni znali da je alergija. Glavni simptom joj je bio naotecena jabucica oka. Proslo ljeto (tad joj je najizraženija alergija) je možda sveukupno pet puta koristila sirup, sprej i kapi za alergije, a oko nas je sve cvalo. Mislim da je aparat stvarno odličan.
Car · 24.6.2022.
Fenomenalno,nakon 12 godina nema tableta i spreja za nos.Preporuka svima.
Bionett uređaj protiv alergije · 11.3.2019.
Proizvod stvarno radi. Kupljen sinovoj djevojci. Nakon primjene od tjedan dana tablete za alergiju više joj nisu potrebne. Nema curenja nosa i suzenja očiju. Svakako za preporučiti.
Napišite recenziju ovog proizvoda i pomozite drugima da lakše odaberu.
Svjetlosna terapija za peludni i alergijski rinitis | bionette
2017 - 2024 © Kvantum-tim d.o.o.