kvantum-tim.hr
Ulje Arnica Montana 50%

Ulje Arnica Montana 50%

10 Narudžbi

Ulje za tijelo za lokalnu masažu se koristi kod modrica, bolova mišića i kosti, postoperativne boli, uganuća i povreda. Ima protupalna svojstva, ublažava bol i umor.

SKU BR093-18
Proizvođač Brand Italia
61,25 kn
Dostupno

Komada na skladištu 13

Detalji

arnika

 Arnica montana 

Arnika, brđanka, veprovac ili  vučji zub (Arnica montana L.) je zeljasta trajnica iz porodice glavočika sa žuto-narančastim cvjetovima. Rasprostranjena je na području Europe, raste na brdskim i planinskim obroncima i livadama Pirineja, Alpa, Karpata i Dinarida. Osim što raste na planinama Europe, uzgaja se i u Sjevernoj Americi.Zbog nesavjesnog i čestog sakupljanja postala je ugrožena vrsta te je zakonom zaštićena.

U ljekovite svrhe se upotreblja još od 1500 do danas. Koriste se cvijet, korijen i listovi. Imaju snažno djelovanje za ublažavanje bolova, hematome, pospješuju zacjeljivanje kože kod ozljeda i opeklina. Koristi se isključivo lokalno u obliku raznih pripravaka (gel, ulje, krema, mast, tinktura i slično). (Izvor)

 Ulje za tijelo 

Ulje planinske arnike potiče opuštanje i stimulira oporavak mišića. Ima protupalna svojstva, ublažava bol i umor. Ulje se sastoji od 35% čiste Arnica Montana biljke i sadrži veliku količinu prirodnih ekstrakata poput shea maslaca, vitamina E, ulja eukaliptusa i makadamije.
Primjenjuje se prije i poslije aktivnosti.
Mikrobiološki testirano.
Pogodno za cijelu obitelj.

Količina: 100ml.

Tehničke karakteristike

Certifikati: dermatološki test, PIF i CNPN

Količina: 100 ml

Napišite recenziju ovog proizvoda i pomozite drugima da lakše odaberu.
Ulje Arnica Montana 50%
2017 - 2022 © Kvantum-tim d.o.o.