kvantum-tim.hr
Komplet umivaonik / kadica za pranje kose u krevetu

Komplet umivaonik / kadica za pranje kose u krevetu

5
154 Narudžbe
2 Recenzije

Omogućava pranje kose i glave nepokretnim, teško ili slabije pokretnim osobama bez potrebe za njihovim ustajanjem ili dizanjem iz kreveta.

SKU AQ-100
Proizvođač Intermed
32,29 €
Dostupno

Komada na skladištu 4

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 32,29 €

Detalji

Komplet umivaonik / kadica za pranje kose u krevetu

Komplet za pranje kose čine umivaonik (kadica) na napuhavanje sa sustavom za odvod vode te vrećica za vodu sa cijevi za tuširanje koja lako i brzo omogućava pranje kose i glave nepokretnim, teško ili slabije pokretnim osobama bez potrebe za njihovim ustajanjem ili dizanjem iz kreveta.

 

Mišljenja korisnika

Umivaonik za pranje kose u krevetu · 18.3.2019.
Kadica je super, jako dobra stvar, olakšala mi je pranje kose kod nepokretne mame koja je još k tome i dementna, jednostavna je za upotrebu, kvaliteta je jako dobra, i nije mi žao što sam ju kupila jer mi je sada puno lakše oprati joj kosu nego prije jer sam se do sada jako mučila pošto ne može niti dugo sjediti. Eto sve pohvale za proizvod.
pranje kose · 1.3.2019.
kadica za pranje kose puno nam je olaksala kod njege skoro nepokretne bake. jednostavna je za upotrebu, stigla je cak i prije okvirnog roka koji je pisao, kvaliteta materijala odlicna. zbog ovog proizvoda smo ne samo olaksali sebi kod njege bake ngo i nju postedili nepotrebne muke kod klasicnog pranja kose, gdje smo se uvijek bojali da se nece moci pridrzavati dovoljno dugo i da ce mozda pasti i jos se teze povrijediti. nakon upotrebe jednostavno isprati i pobrisati.
Napišite recenziju ovog proizvoda i pomozite drugima da lakše odaberu.
Komplet umivaonik / kadica za pranje kose u krevetu
2017 - 2024 © Kvantum-tim d.o.o.