kvantum-tim.hr
Vaga za bebe Seca-336

Vaga za bebe Seca-336

Besplatna dostava
1 Narudžba

Digitalna vaga, kapaciteta do 15 kg. Može se proširiti dužinomjerom Seca-232.

SKU SECA-336
Proizvođač Seca
8.687,50 kn
Dostupno

Detalji

seca

seca GmbH & Co. KG je njemačka tvrtka koja razvija i proizvodi vage i mjerne instrumente. Svjetski je lider na tržištu mjernih instrumenata i vaga zbog visokog stupnja specializacije. Izvoze u više od 110 zemalja širom svijeta. Obiteljska tvrtka je osnovana 1840 godine u Hamburgu te ju danas vodi četvrta generacija obitelji.

Seca-336

Digitalna vaga za mjerenje beba. Lagana i prenosiva vaga koja pruža brze i precizne rezultate mjerenja. Rezultati se prikazuju na velikom, osvjetljenom LCD zaslonu. Ravno korito. Kapacitet mjerenja do 15 kg, graduacije 10 g. Drška za vješanje vage. Funkcije: TARA, HOLD; napajanje putem baterija. Može se proširiti dužinomjerom Seca-232.

seca-336

Klasa III
Oznaka razreda točnosti prvi je pokazatelj točnosti vage. Postoje 4 različita stupnja preciznosti, odnosno »klase« mjernih instrumenata. Klasa I i II se dodjeljuju vrlo preciznim mjernim instrumentima koji nisu česta pojava među svakodnevnim medicinskim proizvodima. Klasa III se dodjeljuje vagama u općoj trgovinskoj uporabi (odnosno, u ovom slučaju, kod medicinskih vaga), dok je klasa IIII rezervirana za vage slabije razine preciznosti (u slučajevima gdje je to dozvoljeno). Maksimalno dozvoljeno odstupanje vage ovisi o dodijeljenoj klasi.

Svi mjerni instrumenti s markicom Klase III, ovjereni od strane Državnog Zavoda za Mjeriteljstvo, pogodni su za korištenje u medicinskim ustanovama. Ostali uređaji, bez ovjerene markice Klase III namijenjeni su za kućnu uporabu, obrazovne ustanove (škole i vrtiće) i slično. Moguće je koristiti vagu višeg razreda točnosti nego što se zahtjeva.

Preuzimanja

Preuzmite Upute za korištenje (na engleskom jeziku)
Preuzmite Izjavu o sukladnosti (na njemačkom i engleskom jeziku) 

Tehničke karakteristike

Klasa: III (3)
Mjerne jedinice:
 mm/ inch
Kapacitet: 20 kg
Gradacija: 5g < 10 kg > 10 g
Napajanje: baterija, na struju (opcionalno)
Dimenzije: 650x110x308 mm
Masa proizvoda: 3.7 kg
Fukcije: TARE, automatsko mjerenje, automatsko gašenje, BMIF, HOLD, Auto-HOLD

CE 0109, 0123

Napišite recenziju ovog proizvoda i pomozite drugima da lakše odaberu.
Vaga za bebe Seca-336
2017 - 2022 © Kvantum-tim d.o.o.