kvantum-tim.hr
SECA-3360-vaga-za-bebe
SECA-3360-vaga-za-bebe
SECA-3360-vaga-za-bebe-sa-SECA-232_n analognim-dužinomjerom

Vaga za bebe SECA-3360

Besplatna dostava

Digitalna vaga, kapaciteta do 20 kg. Može se proširiti dužinomjerom SECA 232_n, analogni, montaža na vagu.

SKU SECA-336O
Proizvođač Seca
1.062,50 €
Dostupno

Komada na skladištu 1

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 1.062,50 €

Detalji

seca

 

seca GmbH & Co. KG je njemačka tvrtka koja razvija i proizvodi vage i mjerne instrumente. Svjetski je lider na tržištu mjernih instrumenata i vaga zbog visokog stupnja specializacije. Izvoze u više od 110 zemalja širom svijeta. Obiteljska tvrtka je osnovana 1840 godine u Hamburgu te ju danas vodi četvrta generacija obitelji.

SECA-3360

SECA-3360 vaga za bebe i SECA-232_n analogni dužinomjer  Kvantum-tim

Elektronska dječja vaga Seca model 3360 inovativne je tehnologije i dizajna koji štedi prostor (Integrirana ručka za prijenos i vješanje vage). Ova lagana i prenosiva vaga pruža brze i precizne rezultate mjerenja zbog automatskog sustava prigušenja micanja bebe. Rezultati se prikazuju na velikom, i preglednom LCD zaslonu.

Napravljena je od ABS materijala koji olakšava njeno održavanje. Ravno korito omogućava SECA-3360 vagi lakše spremanje u ladicu ili u prostor stola za prematanje i omogućava starijm bebama i djeci lako vaganje u sjedećem položaju.

  • Kapacitet: 20 kg.
  • Graduacija: 5 g < 10 kg > 10 g.
  • Funkcije: TARE, BMIF ( kontrola unosa mlijeka ), HOLD, Auto-HOLD, automatsko prebacivanje u precizniji način rada, automatski sustav prigušivanja micanja bebe, automatsko gašenje.
  • Dimenzije: 650 x 110 x 308 mm.
  • Napajanje: baterijsko, strujni punjač uz nadoplatu.
  • Može se proširiti dužinomjerom SECA 232_n, analogni, montaža na vagu.

 

seca-336

Klasa III

Oznaka razreda točnosti prvi je pokazatelj točnosti vage. Postoje 4 različita stupnja preciznosti, odnosno »klase« mjernih instrumenata. Klasa I i II se dodjeljuju vrlo preciznim mjernim instrumentima koji nisu česta pojava među svakodnevnim medicinskim proizvodima. Klasa III se dodjeljuje vagama u općoj trgovinskoj uporabi (odnosno, u ovom slučaju, kod medicinskih vaga), dok je klasa IIII rezervirana za vage slabije razine preciznosti (u slučajevima gdje je to dozvoljeno). Maksimalno dozvoljeno odstupanje vage ovisi o dodijeljenoj klasi.

Svi mjerni instrumenti s markicom Klase III, ovjereni od strane Državnog Zavoda za Mjeriteljstvo, pogodni su za korištenje u medicinskim ustanovama. Ostali uređaji, bez ovjerene markice Klase III namijenjeni su za kućnu uporabu, obrazovne ustanove (škole i vrtiće) i slično. Moguće je koristiti vagu višeg razreda točnosti nego što se zahtjeva.

Napišite recenziju ovog proizvoda i pomozite drugima da lakše odaberu.
Vaga za bebe SECA-3360
2017 - 2024 © Kvantum-tim d.o.o.