kvantum-tim.hr
Vaga za bebe Seca-384 Klasa III

Vaga za bebe Seca-384 Klasa III

Besplatna dostava

Robusna patronažna vaga s dvostrukom funkcijom. Korito se odvaja od postolja i potom služi za vaganje djece u stajaćem položaju.

SKU SECA-384
Proizvođač Seca
723,75 €
Dostupno

Komada na skladištu 3

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 723,75 €

Detalji

seca

seca GmbH & Co. KG je njemačka tvrtka koja razvija i proizvodi vage i mjerne instrumente. Svjetski je lider na tržištu mjernih instrumenata i vaga zbog visokog stupnja specializacije. Izvoze u više od 110 zemalja širom svijeta. Obiteljska tvrtka je osnovana 1840 godine u Hamburgu te ju danas vodi četvrta generacija obitelji.

Seca-384
Digitalna vaga kapaciteta do 20 kg, graduacije 10 g <10 kg >20 g.

Robusna patronažna vaga s dvostrukom funkcijom.
- Vaga s montiranim koritom služi zasigurno i udobno vaganje beba
- Jednostavnim pritiskom na gumb, korito se može odvojiti od postolja. Postolje potom služi za vaganje djece (do 20 kg) u stajaćem položaju.

seca-384seca-384

Seca-384 vaga je jednostavna za korištenje zahvaljujući intuitvnom gumbima za rad.

Funkcije: TARA, HOLD, BMI. HOLD funkcija omogućava da nakon mjerenja težine prvo zbrinete bebu, a tek onda očitate izmjerenu težinu. TARE funkcija omogućava oduzimanje težine mekanog podloška i pelena. BMI (Breast-Milk-Intake) funkcija služi za utvrđivanje količine popijenpg mlijeka za vrijeme hranjenja na prsa. Težina bebe prije hranjenja se oduzima od težine nakon hranjenja. 

Prijenosna vaga ima napajanje na baterije. S jednim setom baterija moguće je napraviti 20.000 mjerenja. 

Može se nadograditi dužinomjerom Seca-417 te za prijenos vage odgovaraju torbe Seca-413 i Seca-414 (dužinomjer i torbu za prijenos možete naručiti pozivom na 01 36 37 453  ili putem maila prodaja@kvantum-tim.hr).

Seca-417 

 

Klasa III
Oznaka razreda točnosti prvi je pokazatelj točnosti vage. Postoje 4 različita stupnja preciznosti, odnosno »klase« mjernih instrumenata. Klasa I i II se dodjeljuju vrlo preciznim mjernim instrumentima koji nisu česta pojava među svakodnevnim medicinskim proizvodima. Klasa III se dodjeljuje vagama u općoj trgovinskoj uporabi (odnosno, u ovom slučaju, kod medicinskih vaga), dok je klasa IIII rezervirana za vage slabije razine preciznosti (u slučajevima gdje je to dozvoljeno). Maksimalno dozvoljeno odstupanje vage ovisi o dodijeljenoj klasi.

Svi mjerni instrumenti s markicom Klase III, pogodni su za korištenje u medicinskim ustanovama. Ostali uređaji, bez ovjerene markice Klase III namijenjeni su za kućnu uporabu, obrazovne ustanove (škole i vrtiće) i slično. Moguće je koristiti vagu višeg razreda točnosti nego što se zahtjeva.

Preuzimanja

Preuzmite Upute za korištenje (na engleskom jeziku)
Preuzmite Letak o Seca-384 (na engleskom jeziku) 
Preuzmite Izjavu o sukladnosti (na njemačkom i engleskom jeziku) 

Tehničke karakteristike

Klasa: III (3)
Mjerne jedinice:
 kg
Kapacitet: 20 kg
Gradacija: 10 g < 20 kg > 20 g
Napajanje: baterija
Dimenzije: 552x165x362 mm
Masa proizvoda: 2.8 kg
Fukcije: TARE, automatsko mjerenje, automatsko gašenje, BMIF, HOLD

CE 0109, 0123

Napišite recenziju ovog proizvoda i pomozite drugima da lakše odaberu.
Vaga za bebe Seca-384 Klasa III
2017 - 2024 © Kvantum-tim d.o.o.