kvantum-tim.hr
Vitammy Body 8 masažni pištolj

Vitammy Body 8 masažni pištolj

Besplatna dostava
2 Narudžbe
SKU TOW018559
149,00 € -15% 126,65 €
Nije dostupno
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 126,65 €

Detalji

Masažni pištolj Vitammy BODY 8 | s 8 masažnih glava

TOW018559 Masažni pištolj Body 8 s 8 masažnih nastavaka

VITAMMY BODY 8 - ERGONOMSKI MASAŽNI PIŠTOLJ

Body 8 ručni masažer u obliku pištolja preporučuje se za kućnu i profesionalnu upotrebu. Ovaj uređaj je izvrstan za sportaše prije treninga kako bi se učinkovitije zagrijali, te nakon svakog treninga za opuštanje i smanjenje napetosti mišićnog tkiva.

Upotrebom Vitammy Body 8 masažera smanjuje se rizik od ozljeda, ubrzava regeneracija, smanjuje kronična bol i poboljšava cirkulaciju krvi.

 

8 NASTAVAKA ZA MASAŽU I ZA NAJZAHTJEVNIJE KORISNIKE

Pogledajte koje sve masažne glave dolaze uz Body 8 masažni pištolj i čemu služe:

Masažne glava za masažni pištolj - Ravna glava (nastavak)

Ravna glava

jedan od najosnovnijh i najkorištenijih dodataka masažnom pištolju. Njegova ravna, zaobljena površina služi za rad na cijelom tijelu, posebice na većim mišićnim skupinama. Također je odlična za pripremu vezivnog tkiva za potrebe daljnje masaže i pruža umjereno opuštanje. Ravnomjerno raspodjeljuje silu.

Masažne glava za masažni pištolj - Viličasta glava (nastavak)

Viličasta glava 

idealna za opuštanje bicepsa, listova, stražnjeg dijela bedra, mišića srednjeg i donjeg dijela leđa. Omogućava postupno povećanje opsega pokreta.

Masažne glava za masažni pištolj - Okrugla glava (nastavak)

Okrugla glava 

Izvrstan način kontroliranog pritiska na različite dijelove tijela posebice oko teže dostupnih mjesta poput područja oko zglobova. Idealna je za opuštanje vezivnog tkiva nakon treninga. Može se koristiti i na manjim mišićnim skupinama kao što su podlaktice. Također, pogodna je za opuštanje mišića leđa ispod vratnog dijela kralježnice. Okrugla glava omogućava odličnu kontrolu inteziteta masaže podešavanjem pritiska i kuta masaže. Odlična glava za opuštanje mišića.

Masažne glava za masažni pištolj - Stožasta glava za Body 8

Stožasta glava 

rad na vrlo bolnim mjestima, omogućava precizan rad na mjestima nelagode, povećane napetosti i ograničenog pokreta. Izvrsna je za rad na bolnim točkama i za opuštanje mišića koji se vežu na pete. Ne preporučuje se rad na kostima!

Masažne glava za masažni pištolj - Lopatičasta glava - Body 8 masažer

Glava s duplim obručem

manja tvrdoća. Idealna za rad na mekim tkivima. Izvrsna za trbušne mišiće, oblikovanje linije i opuštanje.

Masažne glava za masažni pištolj - Lopatičasta glava - Body 8 masažer

Lopatičasta glava 

Kao i viličasta, ova masažna glava namijenjena je za posebna područja. Pogodna je za opuštanje perifernih mišića leđa, trbušnog zida i mišića struka.

Masažne glava za masažni pištolj - meka amortizacijska glava za Body 8 masažni pištolj

Meka amortizacijska glava 

Ovaj dodatak masažnom pištolju namijenjen je za nježnu i opuštajuću masažu. Djeluje poput amortizera čime ublažava vibracije masažera. Pogodna je za masažu osjetljivih područja poput vrata i ramena. Također je odlična za smanjenje napetosti mišića i poboljšanje protoka krvi. Ovaj nastavak je najbolji odabir za starije korisnike body 5 masažnog pištolja jer će im omogućiti ugodnu i opuštajuću masažu gdje će osjet boli pri masiranju biti višestruko manjeg inteziteta.

Masažne glava za masažni pištolj - glava s izbočinama za masažu ruku i nogu Body 8 masažer

Glava s izbočinama za masažu ruku i nogu

prilagođena obliku ramena, podlaktica, bedara, lista. Povećava cirkulaciju, djeluje na velikoj površini.

 

DODIRNA KONTROLNA PLOČA

Vitammy Body 8 masažni pištolj dodirna kontrolna ploča

Dodirna upravljačka ploča prikazuje odabrani način rada uređaja i stanje napunjenosti baterije. Odabir između 7 brzina rada omogućava prilagođenost različitim potrebama korisnika. 

 

TIHI RAD I ERGONOMSKA KONSTRUKCIJA

Brzi i tihi motor VITAMMY BODY 8 pištolj masažera jamči ugodnu uporabu bez neugodnih zvukova. Optimalna težina od 950 grama omogućuje ugodno korištenje masažera a njegova ergonomska konstrukcija osigurava čvrst hvat i rad bez napora. VITAMMY BODY 8 masažer otporan je na znoj i vlagu.

 

VISOKA KVALITETA

VITAMMY BODY 8 opremljen je dugovječnom Litij-ionska baterija za višekratno punjenje. Integrirani dizajn baterije i pištolja sprječava rizik od labavljenja držača, povećavajući sigurnost upotrebe. Indikator napunjenosti baterije obavijestit će vas kad je uređaj spreman za uporabu.

 

VITAMMY BODY 8 MASAŽNI PIŠTOLJ KORISTI SE ZA:

• Smanjenje boli i grčeva uzrokovanih mišićnim ozljedama, iščašenjima, naprezanjima. • Uklanjanje nakupljene tekućine u otečenim područjima. • Opuštanje zgusnutog vezivnog tkiva i fascije. • Smanjenje mliječne kiseline i jačanje mišića. • Mišićni umor • Primjena kod ozljeda zglobova.

 

KAKO ZAPOČETI MASAŽU S MASAŽEROM VITAMMY BODY 8?

Odaberite jedan od osam nastavaka koji odgovara dijelu tijela koji želite masirati. Uključite uređaj tako da stavite prekidač ON/OFF na položaj ON. Pokrenite uređaj putem dodirnog panela i odaberite željenu brzinu (od 1 do 7). Svaki dodir na panel prebacuje uređaj na višu brzinu. Uređaj se automatski isključuje nakon 10 minuta neprekidnog rada, olakšavajući praćenje vremena za sljedeći tretman. Prije nego što odložite masažer, prebacite prekidač na položaj OFF. Dok masirate, polako i pažljivo pomičite pištolj. Pokreti se trebaju izvoditi duž mišića. Priložene upute sadrže smjernice za pravilno izvođenje masaže pojedinih dijelova tijela.

 

Tehničke karakteristike

Tip: Masažer, masažni pištolj s 8 masažnih nastavaka i 7 brzina rada
SKU: TOW018559
Brand: Vitammy
Boja: crna
Dimenzije: 184x245x55 mm
Težina: 950 g
Napon: 16,8 V
Snaga: 20 W
Baterija: Punjiva, litij-ionska
Vrijeme punjenja: oko 5 sati
Vrijeme rada: s u potpunosti punom baterijom od 12 do 24 sati rada
Pribor: 8 izmjenjivih masažnih glava, punjač, kutija, upute, rezervne gumice

 

MASAŽNI PIŠTOLJ NEMOJTE KORISTITI U SLJEDEĆIM SLUČAJEVIMA:

• Aneurizma, krvarenje • Srčana bolest s pacemakerom ili defibrilatorom • Trudnoća • Tumor • Važni dijelovi tijela: glava, lice, vratna kralježnica, kralježnica, izbočeni koštani dijelovi • Dijelovi tijela s manjim udjelom mišića: kao što su potkoljenica, stražnji dio stopala, stražnji dio dlana • Ne koristite uređaj u roku od 90 dana nakon unutarnje anastomoze i ne koristite ga na i oko imobiliziranih dijelova tijela

Napišite recenziju ovog proizvoda i pomozite drugima da lakše odaberu.
Vitammy Body 8 masažni pištolj
2017 - 2024 © Kvantum-tim d.o.o.