kvantum-tim.hr
Digitalna vaga za bebe i djecu Seca-834 Klasa IIII

Digitalna vaga za bebe i djecu Seca-834 Klasa IIII

Besplatna dostava

Digitalna vaga za bebe i djecu Seca-834 s odvojivim koritom. Može se nadograditi dužinomjerom Seca-417. 

SKU SECA-834
Proizvođač Seca
456,90 €
Nije dostupno
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 456,90 €

Detalji

seca

seca GmbH & Co. KG je njemačka tvrtka koja razvija i proizvodi vage i mjerne instrumente. Svjetski je lider na tržištu mjernih instrumenata i vaga zbog visokog stupnja specializacije. Izvoze u više od 110 zemalja širom svijeta. Obiteljska tvrtka je osnovana 1840 godine u Hamburgu te ju danas vodi četvrta generacija obitelji.

Seca-834
Digitalna vaga za bebe i djecu s velikim mjernim rasponom i odvojivim koritom od postolja.
Mjerni raspon: 20 kg. Preciznost: 10 g <10 kg> 20 g. Funkcije: TARA, HOLD, BMIF, SWITCH OFF.

Može se nadograditi dužinomjerom Seca-417 te za prijenos vage odgovaraju torbe Seca-413 i Seca-414 (dužinomjer i torbu za prijenos možete naručiti pozivom na 01 36 37 453  ili putem maila prodaja@kvantum-tim.hr).

SECA-834 SECA-834

Dvostruka funkcija
Jednostavnim pritiskom na gumb, korito se odvaja od postolja i time se dobiva čvrsta ravna vaga za mjerenje djece do 20 kg. Korito i postolje su povezani sigurnosnim mehanizmom što znači da se u tom obliku mogu sigurno prenositi. Korito je blago zaobljeno, drži dijete na mjestu i omogućava sigurno mjerenje. Breast-Intake funkcija prikazuje točnu količinu mlijeka koje je dijete konzumiralo. 

Klasa IIII (4)
Oznaka razreda točnosti prvi je pokazatelj točnosti vage. Postoje 4 različita stupnja preciznosti, odnosno »klase« mjernih instrumenata. Klasa I i II se dodjeljuju vrlo preciznim mjernim instrumentima koji nisu česta pojava među svakodnevnim medicinskim proizvodima. Klasa III se dodjeljuje vagama u općoj trgovinskoj uporabi (odnosno, u ovom slučaju, kod medicinskih vaga), dok je klasa IIII rezervirana za vage slabije razine preciznosti (u slučajevima gdje je to dozvoljeno). Maksimalno dozvoljeno odstupanje vage ovisi o dodijeljenoj klasi.

Svi mjerni instrumenti s markicom Klase III, ovjereni od strane Državnog Zavoda za Mjeriteljstvo, pogodni su za korištenje u medicinskim ustanovama. Ostali uređaji, bez ovjerene markice Klase III namijenjeni su za kućnu uporabu, obrazovne ustanove (škole i vrtiće) i slično. Moguće je koristiti vagu višeg razreda točnosti nego što se zahtjeva.

Preuzimanja

Preuzmite Upute za korištenje (na engleskom jeziku)
Preuzmite Izjavu o sukladnosti (na njemačkom i engleskom jeziku) 

Tehničke karakteristike

Klasa: IIII (4)
Mjerne jedinice:
 kg
Kapacitet: 20 kg
Gradacija10 g < 10 kg > 20 g
Napajanje: baterije
Dimenzije: 552 x 156 x 341 mm
Masa proizvoda: 2.5 kg
Fukcije: TARE, BMIF, HOLD, Automatsko gašenje

CE 0109, 0123

Napišite recenziju ovog proizvoda i pomozite drugima da lakše odaberu.
Digitalna vaga za bebe i djecu Seca-834 Klasa IIII
2017 - 2024 © Kvantum-tim d.o.o.