kvantum-tim.hr
Elastični prsten za nožne prste, vel. M

Elastični prsten za nožne prste, vel. M

70 Narudžbi

Pomaže u ublažavanju boli od žuljeva, kurjih očiju, čekićstih prstiju i drugih ozljeda prstiju. 
Za višekratnu upotrebu. Periv.


 

SKU POLY1000-M
Proizvođač PolyGel
4,63 €
Dostupno

Komada na skladištu 87

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 4,63 €

Detalji

Elastični prsten za nožne prste, vel. M

Tradicionalan proizvod za zaštitu nožnih prstiju. Elastična tkanina koja je s jedne strane premazana mekanim gelom. M-Gel jastučići su obogaćeni vitaminima (vitamin E, vitamin F forte, shea maslac, aloe vera) i štite kožu. Mineralno ulje medicinske kvalitete se otpušta u kontaktu s kožom i omekšava žuljeve i zadebljanja kože. Za višekratnu upotrebu, perivi, bez mirisa, hipoalergeni i dermatološki testirani. Udoban jastučić, hidratizira kožu

Veličina: M

Pakiranje: 2 komada.

 

Tehnologija:

PolyGel   Ovaj napredni na ulju bazirani polimerni gel polako oslobađa mineralno ulje medicinske kvalitete i vitamine koji omekšavaju i vlaže kožu. M-gel se kosriti u ortopedskim proizvodima, protetskim i ortotskim proizvodima i kod njege rana. Dermatološki testiran, hipoalergenski, bez mirisa, periv i za višekratnu upotrebu.

PolyGelSmartGel Comfort Cushion - je materijal koji će ublažiti pritisak, udarac ili silu smicanja a opet biti izuzetno izdržljiv. Proizvodi koji koriste SmartGel Comfort Cushion tehnologiju su optimalni izbor za sve fizički aktivne osobe.

Prednosti:

  • Odlično zadržavanje oblika
  • Izvaredna moć apsorpcije udaraca
  • Maksimalna zaštita

PolyGelSmartGel Hydration Therapy - prirodna hidratacija je ključ za SmartGel hidracijsku terapiju. Spoj ceramida (masne kiseline koje pomažu koži zadržati vlagu) i vitamina F Forte i vitamina E osigurava neophodne, prirodne masne kiseline za duboku hidrataciju. Dodavanje Shea maslaca u formulaciju pridonosi omekšavanju i zaglađivanju kože, i ima protuupalno djelovanje. Također, obogaćivanje hidratacijske terapije Aloe Verom pospješuje učinak cijeljenja. GelSmart proizvodi s tehnologijom SmartGel hidracijske terapije pružit će korisnicima udobnost tijekom hidratacije i hranjenja kože prilikom upotrebe.

 

Tehničke karakteristike

Odlike elastičnog prstena za nožne prste

  • Elastičan.
  • Maksimalna pokrivenost područja aplikacije.
  • Za višekratnu upotrebu. Periv.
  • Ugodan za nošenje.
Napišite recenziju ovog proizvoda i pomozite drugima da lakše odaberu.
Elastični prsten za nožne prste, vel. M
2017 - 2024 © Kvantum-tim d.o.o.