kvantum-tim.hr
Grijaća poddeka jednostruka, od poliestera, 150 x 80 cm

Grijaća poddeka jednostruka, od poliestera, 150 x 80 cm

Besplatna dostava
15 Narudžbi
SKU INN-063
Proizvođač Innoliving
Jamstvo 3 godine
44,00 €
Nije dostupno
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 44,00 €

Detalji

Grijaća poddeka jednostruka, od poliestera | 150 x 80 cm

Jednostruka grijaća poddeka napravljena je od poliestera, zagrijat će Vas kroz hladne dane. S tri predefinirana programa grijanja lako ćete moći odabrati razinu topline koja Vam najviše odgovara. Veličina jednostruke grijaće poddeke je 150 x 80 cm. 

Grijaća poddeka sastoji se od:

1. poddeke

2. Kontrolne jedinice

3. Odvojivog kabela

INN_063_jednostruka_grijaca_deka

4. Led indikatora

5. Regulatora temperature

6. Pozicija odabira minimalne razine temperature

7. Pozicija odabira srednje razine temperature

8. Pozicija odabira maksimalne razine temperature

 

Kako koristiti grijaću poddeku:

Grijaću podeku koristite samo uz priloženu kontrolnu jedinicu. Za povezivanje kontrolne jedinice i grijaće poddeke umetnite priloženi konektor u utičnicu na poddeki. Položite podeku na madrac tako da strana na kojoj se nalazi utičnica za povezivanje kontrolne jedinice bude okrenuta prema madracu. Poravnajte poddeku ako je potrebno, poddeka ne smije biti zgužvana i ne presavijajte ju. Postavite plahtu preko grijaće poddeke i namjestite krevet na uobičajeni način. Za vrijeme uporabe ne smještajte kontrolnu jedinicu ispod jastuka ili pokrivača. Prekidač na kontrolnoj jedinici postavite na nulu prije uključivanja uređaja u el. mrežu.

Električnu grijaću poddeku potrebno je uključiti sat vremena prije no što odlazite u krevet i odabrati pri tome željenu temperaturu zagrijavanja. Na primjer: Nivo 1: mala snaga zagrijavanja za osjećaj topline i ugode u krevetu Nivo 2: srednja snaga kod umjereno hladnog vremena Nivo 3: velika snaga za intenzivno zagrijavanje kreveta, kada je temperatura prostorije izrazito niska. Za brže zagrijavanje podeke odaberite nivo 3.

Prije odlaska u krevet, ugasite uređaj i isključite ga iz električne mreže.

 

Čišćenje, održavanje i spremanje:

INN_grijace_deke_odrzavanje

Prije početka čišćenja odvojite kontrolnu jedinicu od grijaće poddeke. Ne koristite kemijska sredstva ili čišćenje u kemijskoj čistionici jer mogu oštetiti električne dijelove unutar podeke i ugroziti vašu sigurnost. Nikad ne stavljate kontrolnu jedinicu ili kabel za napajanje u vodu ili drugu tekućinu. podeku možete prati ručno i li u stroju za pranje rublja na temperaturi vode od maksimalno 40° C i uz najmanju brzinu centrifuge. Savjetujemo ručno pranje koje će produljiti životni vijek uređaja. Nikada ne sušite podeku u sušilici za rublje. Ne cijedite podeku gnječenjem ili savijanjem, pustite da se podeka osuši na zraku u ravnom položaju bez presavijanje. Ne glača se. Ne odlažite ju dok je vlažna, podeka se smije pospremiti ili ponovo koristiti tek kada je potpuno suha. Kada podeku ne koristite, pustite ju da se ohladi, nježno savijte i pohranite u kutiju u kojoj je isporučena. Ne pritišćite podeku i ne odlažite na nju teške predmete koji je mogu deformirati i oštetiti.

Tehničke karakteristike

Napomene:

Prije upotrebe samog proizvoda, provjerite da proizvod nije oštećen. U slučaju oštećenja, problema u radu ili pada u vodu, ne koristite proizvod i molimo Vas da kontaktirate prodajni servis. Ne ostavljaje plastičnu vrećicu ili druge dijelove ambalaže u dohvatu djece. Kontrolna jedinica i grijaća deka pakiraju se odvojeno. Grijaću poddeku koristite samo sa priloženom kontrolnom jedinicom. Prije uključivanja u električnu mrežu provjerite dali vrijednosti voltaže el. sustava odgovaraju vrijednostima navedenim na uređaju. Grijaća poddeka ne smije se upotrebljavati presavijena ili zgužvana. Proizvod je dizajniran i napravljen da se koristi kao poddeka (smještena na madrac ispod plahte), svaki drugi način uporabe nije primjeren i može ugroziti vašu sigurnost. Prije čišćenja uklonite kontrolnu jedinicu. Ne smije se prati u kemijskoj čistionici. Ne koristite uređaj ako je vlažan ili mokar. Poddeka se ne smije zavrtati ili gnječiti. Ne ubadajte pribadače, igle ili slične predmete u poddeku. Kada nije u uporabi poddeka mora biti isključena iz el. mreže. Ne vadite utikač iz utičnice povlačenjem za kontrolnu jedinicu. Kod uporabe na krevetima s pomičnom podnicom treba obratiti pažnju da se kod podizanje ili spuštanja podnice ne ošteti kabel za napajanje poddeke. Poddeka se smije koristiti samo na madracu kao podlozi, ne postavljajte ju na podnice, letvice, podove ili druge krute površine. Ne uključujte uređaj u el. mrežu prije no što ga namjestite na ležaj. Uređaj nije namijenjen za uporabu djeci, hendikepiranim osobama, osobama ne osjetljivim na povišene temperature, osobama s ugrađenim »pacemakerom« ili nekim drugim baterijski napajanim medicinskim pomagalom. Ne koristite ovaj uređaj istovremeno s drugim grijaćim tijelima - ovaj uređaj nije namijenjen medicinskoj uporabi u bolnicama - preduga uporaba grijaćih tijela može izazvati opekline - prije pospremanja uređaja mora se pričekati da se isti ohladi - na pospremljeni uređaj ne odlažite druge predmete koji ga mogu deformirati - u slučaju da uređaj ne funkcionira ispravno odmah ga isključite i el. mreže, ne otklanjajte eventualni kvar sami. Uređaj nije namijenjen za vanjsku uporabu.

Napišite recenziju ovog proizvoda i pomozite drugima da lakše odaberu.
Grijaća poddeka jednostruka, od poliestera, 150 x 80 cm
2017 - 2024 © Kvantum-tim d.o.o.