kvantum-tim.hr

 

header_newsletter_lijecnici20. svibanj 2018.

 

PULSNI OKSIMETRI ZA DJECU I ODRASLE

uz 25% popusta do 24.06.2018.

 

Pulsni oksimetar postaje uobičajeno "sredstvo za rad" kojeg danas upotebljava sve više medicinskih profesionalaca. Ova neinvazivna metoda dijagnostike daje trenutno stanje SpO2 i pulsa pacijenta čime se skraćuje pregled ali i smanjuju troškovi poslovanja. 

Ako se često susrećete s pacijentima oboljelima od astme, alergija, anemije, upale pluća, i srčanih bolesti, pulsni oksimetar je nezaobilazan alat koji će Vam ne samo olakšati već i ubrzati rad s pacijentima, posebice ako radite s djecom.  

  

Dječji pulsni oksimetar Žabica ChoiceMMed MD300C53

Posebno je prilagođen i kalibriran za djecu - minimalizirana je razina pogreške ako tijekom mjerenja dođe do kretanja djeteta. Sonda pulsnog oksimetra ima manji otvor, dizajniran kako bi odgovarao dječjim prstima. 

Velik i osvjetljen LED ekran žarko plave boje omogućit će rad i čitanje rezultata mjerenja i u potpunom mraku. 

Pulsni oksimetar za djecu Žabica dizajniran je kako bi osigurao precizno očitanje pulsa i razinu zasićenosti krvi kisikom. Odlikuje ga interferentna otpornost na ambijentalnu svjetlost, a može napraviti i širok raspon točnih mjerenja čak i pri slabijem protoku krvi.

 

Pulsni oksimetar ChoiceMMed MD300C29

Uređaj za mjerenje zasićenosti krvi kisikom i pulsa. Malih dimenzija, niske potrošnje energije, jednostavan za korištenje i prikladan za nošenje.

Prikaz SpO2 i pulsa, grafički prikaz otkucaja srca. Mogućnost rotacije brojeva na ekranu za olakšavanje očitavanja prikazanih vrijednosti.

Uz proizvod se isporučuje torbica za nošenje s vezicom, baterije i silikonska navlaka.

 

Pulsni oksimetar za intenzivnu upotrebu Rossmax SA-210

Pulsni oksimetar SA-210 uređaj je za intenzivnu upotrebu za potrebe mjerenja zasićenost krvi kisikom i pulsa. Posebice je pogodan za ordinacije, bolnice i druge zdravstvene ustanove.

Moguće je podesiti gornje i donje granice normalnog pulsa i SpO2. Uređaj je opremljen zvučnim i vizualnim alarmom te vizualnim indikatorom pulsa koji pokazuje njegovu snagu na mjestu mjerenja. Tijekom mjerenja moguće je čuti i zvuk pulsa. SA-210 opremljen je opcijom regulacije pozadinskog osvjetljenja.

 

Iskoristite 25% popusta na pulsne oksimetre 

do nedjelje 24.06.2018.

 

Uredili smo Littmann stetoskope koji su sada grupirani i pregledni.

Pogledajte ovdje kako izgledaju.

Littmann stetoskopi

 

 

 

 

2017 - 2024 © Kvantum-tim d.o.o.