kvantum-tim.hr
Zaštitna gel navlaka za sandale / japanke

Zaštitna gel navlaka za sandale / japanke

32 Narudžbe

Smoljepljiv, mekan, izdržljiv separator ugodan za nošenje. Pogodan za dijabetičare.
Transparentan (moguće ga je kombinirati sa svim bojama sandala i japanki). Za višekratnu upotrebu. Periv, hipoalergeni.

SKU POLY1131-PU
Proizvođač PolyGel
6,75 €
Nije dostupno
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 6,75 €

Detalji

Zaštitna gel navlaka za sandale / japanke

Zaštita za "trakicu" među prstima na sandalama i japankama. Udoban, mekani poliuretanski gel ublažava žuljanje i iritaciju nožnih prstiju. Poliuretanski gel je izrazito mekan i dugotrajan, transparentan i samoljepiv. Preporuča se za sandale s visokom petom. Za višekratnu upotrebu, perivi, bez mirisa, hipoalergeni i pogodan za dijabetičare.

Veličina: Univerzalna

Pakiranje: 2 komada.

 

Tehnologija:

PolyGel  U-Gel nove generacije sa tehnologijom koja doprinosi velikoj moći apsorbicije pritiska, idealan je materijal koji pomaže smanjiti pritisak na područje tijela prekrivenog tankom kožom. U-Gel se može primjeniti izravno na kožu ili na neku drugu površinu poput udlaga ili proteza. Izvanredno upija udarne sile i sile smicanja. Nova tehnologija visoke sposobnosti prijanjanja Never Slip™ bez problema se pridržava za većinu površina tijekom dužeg vremenskog razdoblja. Hipoalergeni, periv i pogodan za višekratno korištenje.

PolyGelSmartGel Comfort Cushion - je materijal koji će ublažiti pritisak, udarac ili silu smicanja a opet biti izuzetno izdržljiv. Proizvodi koji koriste SmartGel Comfort Cushion tehnologiju su optimalni izbor za sve fizički aktivne osobe.

Prednosti:

  • Odlično zadržavanje oblika
  • Izvaredna moć apsorpcije udaraca
  • Maksimalna zaštita

PolyGelSmartGel Diabetic Friendly - SmartGel tehnologija pogodna za dijabetičare najsigurnija je ne-restriktivna formulacija koja nudi vrhunsku udobnost za zaštitu svih korisnika s dijabetesom. Spoj prirodniih ljekovitih svojstava vitamina E i Aloe Vere potiče zacijeljivanje tijekom korištenja. SmartGel proizvodi s tehnologijom pogodnom za dijabetičare dizajnirani su i izrađeni prema specifikacijama koje najviše nalikuju svojstvima ljudske kože. Prednosti proizvoda ove tehnologije pružaju svim korisnicima koji boluju od dijabetesa ne-kompresivan i prirodan način zacijeljivanja - udobnost bez rizika.

 

 

Tehničke karakteristike

Odlike gel separatora nožnih prstiju

  • Smoljepljiv, mekan, izdržljiv separator ugodan za nošenje.
  • Transparentan (moguće ga je kombinirati sa svim bojama sandala i japanki
  • Za višekratnu upotrebu. Periv, hipoalergenski.
  • Pogodan za dijabetičare.
Napišite recenziju ovog proizvoda i pomozite drugima da lakše odaberu.
Zaštitna gel navlaka za sandale / japanke
2017 - 2024 © Kvantum-tim d.o.o.