kvantum-tim.hr
Gel separator nožnih prstiju

Gel separator nožnih prstiju

5
85 Narudžbi
2 Recenzije

Za ravnanje i poravnavanje prstiju te olakšavanje pritiska od čukljeva.
Gel separator se neće spljoštiti ili izgubiti oblik poput pjene.
Za višekratnu upotrebu. Periv, hipoalergenski.

SKU POLY1126-M
Proizvođač PolyGel
4,50 €
Dostupno

Komada na skladištu 55

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 4,50 €

Detalji

Gel separator nožnih prstiju

Za ravnanje i poravnavanje prstiju te olakšavanje pritiska od čukljeva. M-Gel jastučići su obogaćeni vitaminima (vitamin E, vitamin F forte, shea maslac, aloe vera) i štite kožu. Gel se neće izravnati ni izgubiti oblik. Za višekratnu upotrebu, perivi, bez mirisa, hipoalergeni i dermatološki testiran. Udoban jastučić, pogodan za dijabetičare, hidratizira kožu.

Veličina: M

Pakiranje: 2 komada.

 

Tehnologija:

PolyGel   Ovaj napredni na ulju bazirani polimerni gel polako oslobađa mineralno ulje medicinske kvalitete i vitamine koji omekšavaju i vlaže kožu. M-gel se kosriti u ortopedskim proizvodima, protetskim i ortotskim proizvodima i kod njege rana. Dermatološki testiran, hipoalergenski, bez mirisa, periv i za višekratnu upotrebu.

PolyGelSmartGel Comfort Cushion - je materijal koji će ublažiti pritisak, udarac ili silu smicanja a opet biti izuzetno izdržljiv. Proizvodi koji koriste SmartGel Comfort Cushion tehnologiju su optimalni izbor za sve fizički aktivne osobe.

Prednosti:

  • Odlično zadržavanje oblika
  • Izvaredna moć apsorpcije udaraca
  • Maksimalna zaštita

PolyGelSmartGel Hydration Therapy - prirodna hidratacija je ključ za SmartGel hidracijsku terapiju. Spoj ceramida (masne kiseline koje pomažu koži zadržati vlagu) i vitamina F Forte i vitamina E osigurava neophodne, prirodne masne kiseline za duboku hidrataciju. Dodavanje Shea maslaca u formulaciju pridonosi omekšavanju i zaglađivanju kože, i ima protuupalno djelovanje. Također, obogaćivanje hidratacijske terapije Aloe Verom pospješuje učinak cijeljenja. GelSmart proizvodi s tehnologijom SmartGel hidracijske terapije pružit će korisnicima udobnost tijekom hidratacije i hranjenja kože prilikom upotrebe.

PolyGelSmartGel Diabetic Friendly - SmartGel tehnologija pogodna za dijabetičare najsigurnija je ne-restriktivna formulacija koja nudi vrhunsku udobnost za zaštitu svih korisnika s dijabetesom. Spoj prirodniih ljekovitih svojstava vitamina E i Aloe Vere potiče zacijeljivanje tijekom korištenja. SmartGel proizvodi s tehnologijom pogodnom za dijabetičare dizajnirani su i izrađeni prema specifikacijama koje najviše nalikuju svojstvima ljudske kože. Prednosti proizvoda ove tehnologije pružaju svim korisnicima koji boluju od dijabetesa ne-kompresivan i prirodan način zacijeljivanja - udobnost bez rizika.

 

 

Tehničke karakteristike

Odlike gel separatora nožnih prstiju

  • Elastičan.
  • Gel se neće izravnati niti izgubiti oblik poput pjene.
  • Za višekratnu upotrebu. Periv, hipoalergenski.
  • Ugodan za nošenje.

Mišljenja korisnika

Gel separator · 14.3.2019.
Ugodno za nošenje. Dva tjedna ga koristim i osjetim smanjenje pritiska na čukalj. Čukalj se više ne crveni.
super · 27.2.2019.
Jako sam zadovoljna sa proizvodom. Kvaliteta odlicna, ugodno prijanja između prstiju. Koristem nakon operacije palčane kosti. Lako se pere, nije potrebno jako često mijenjati proizvod i kupovati novi. Hvala
Napišite recenziju ovog proizvoda i pomozite drugima da lakše odaberu.
Gel separator nožnih prstiju
2017 - 2024 © Kvantum-tim d.o.o.