kvantum-tim.hr
3 u 1 inhalacijski set - inhalator - irigator - aspirator

3 u 1 inhalacijski set - inhalator - irigator - aspirator

Besplatna dostava
33 Narudžbe

Omogućuje sveobuhvatnu, učinkovitu i prikladnu njegu svih dišnih oboljenja. Irigator se može koristiti za pranje i ispiranje nosne šupljine te ublažavanje alergijskih simptoma.

SKU NK1000
Proizvođač Rossmax
Jamstvo 3 godine
130,20 €
Dostupno

Komada na skladištu 7

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 130,20 €

Detalji

3 u 1 inhalacijski set - inhalator - irigator - aspirator

Kompletno rješenje za respiraciju 

 • INHALATOR
 • NOSNI ASPIRATOR 
 • TUŠ ZA NOS

     
3 u 1 inhalacijski set kompresora uključuje nosni čistač te nosni aspirator kojim se tretira nos te donji dio dišnog sustava.
Omogućuje sveobuhvatnu, učinkovitu i prikladnu njegu svih dišnih oboljenja.
Nosni čistač se može koristiti za pranje i ispiranje nosne šupljine te ublažavanje alergijskih simptoma.
Nosni aspiratorom se mogu ublažiti začepljenja nosa.


Inhalator
 • MMAD ≤2.5 μm; Doziranje finih čestica (FPD): 80-85%
 • Patentirana bočica za raspršivač s podesivim ventilom (VAT)
 • Stvara vrlo malo buke pomoću prigušivača i dizajna koji apsorbira vibracije


Veliki intenziteti protoka (potpuna otvorenost) pogodni su za vrlo guste lijekove dok se manji intenziteti preporučuju kod inhaliranja djece/novorođenčadi s manjim respiratornim kapacitetom.
VAT tehnologija posebno je pogodna za ljude koji boluju od KOPB-a i astme, kao i za opću intenzivnu uporabu.

Tuš za nos

 • Ispire nosnu šupljinu i nazofarinks čisteći izlučevine, sluz i štetne tvari, te ublažuje simptome alergije
 • Tuš raspršuje 10 mililitara otopine u otprilike dvije minute
 • Silikonski nosni adapter je ugodan i mekan na dodir s pouzdanom izolacijom
 • Izrađen od biokompatibilnih nealergenskih materijala bez lateksa i BPA
 • Dostupne tri veličine nosnih adaptera, prikladne za sve proizvode
 • Zapremina čašice – maksimalno 20ml

 Nosni aspirator

 • Uklanja sluz i smanjuje nakupljanje u nosu te umanjuje rizik od dišnih infekcija. Bebama omogućuje slobodnije disanje.
 • Podesiva razina vakuuma
 • Ergonomski dizajn omogućuje lakše rukovanje
 • Maksimalna razina vakuuma kroz otvor pumpice: -450 mmHg
 • Maksimalni protok zraka kroz otvor pumpice: >5 L/min

 

USPOREDBA INHALATORA

Usporedba Rossmax inhalatora Kvantum-tim

Rossmax inhalatori gornji i donji dišni putevi Kvantum-tim

 

Inhaliranje pomoću inhalatora raspršivača je jedan od najboljih načina liječenja kašlja, bronhitisa i astme. Ne morate na inhalacije ići isključivo u ambulantu, možete sebe ili svoje dijete inhalirati kod kuće u domaćim uvjetima i atmosferi.

Kada se govori o inhalacijama svatko se od nas barem jednom u kućnoj izvedbi inhalirao nad čajem od kamilice s ručnikom preko glave. To je najstariji oblik inhalacije. Postoji više tipova inhalatora no ovdje govorimo o klasičnom kompresorskom inhalatoru.
Kompresorski inhalator raspršivač (nebulizator) je uređaj koji lijekove u tekućem obliku pretvara u aerosol koji se udiše i tako u vrlo sitnim česticama i dopire do najsitnijih dijelova dišnih puteva.

Liječenje inhalacijama uz inhalator preporučuje se kod virusnih i nekih bakterijskih upala dišnog sustava: kod sinusitisa, nazofaringitisa, laringotraheitisa, upale pluća, suhog i produktivnog kašlja raznog podrijetla.

Inhalatori se koriste kod virusnih upala da bi se olakšali simptomi prehlade do potpunog spontanog oporavka. Zatim, kod nekih bakterijskih infekcija sinusa i većih dišnih puteva, da bismo dopremili antibiotik do tih područja i olakšali dreniranje paranazalnih šupljina. Posebno su učinkoviti u terapiji alergijskih rinitisa, laringotraheitisa i astme.

Inhalacije su pravi izbor kod teškog produktivnog kašlja, gdje je iskašljavanje naporno i isrcpljujuće zbog gustog sekreta. Odrasli ponekad i uspjevaju izbaciti sekret van, ali djeca ne. Zato je inahalotor najbolje moguće rješenje da biste olakšala svojoj djeci, isto tako ubrzali proces ozdravljenja i do nekoliko puta.

Što se stavlja u inhalator?

Razni lijekovi se mogu dodavati u inhalatore i od njih praviti inhalacije. Prvi uvjet je da su tekući, da nisu uljne podloge i da se mogu primjenjivati na respiratornom sustavu u određenim indikacijama.

Najosnovniji vid inhalacije je dodavanje 3ml fiziološke otopine u raspršivač i inhaliranje 15-25 minuta. To predstavlja simptomatsku terapiju koja ima za zadatak vlaženje dišnih puteva kod suhog kašlja i lakih prehlada. No takva terapija je od neprocjenjive važnosti za djecu. Od najmlađih bebica do veće djece.
Inhaliranje nije neugodno. Zapravo je ugodan proces i djeca uglavnom rado sudjeluju u postupkuu inhalacije. Bitno ih je uključiti u proces inhalacije. Ponekad im je dosadno pa se roditelji snalaze tako što ima dopuste da gledaju crtić na televizoru ili mobitelu. Moguće se inhalirati putem maskice ili usnika - usmjeriti paru da dijete udiše ukoliko ima strah od maske.

Fiziološkoj otopini se obično dodaju i drugi sastojci, da bi se djelovalo i na neke druge simptome koji se javljaju tijekom bolesti koje propisuje liječnik, kod djece prema kilaži, a kod odraslih prema simptomima.

Tehničke karakteristike

Valve Adjustable technology

Jedinstveni prilagodljivi ventil omogućuje doziranje lijekova različitih viskoznosti ovisno o potrebama i tegobama pojedinog korisnika.
Ova tehnologija omogućuje korisnicima da namjeste različite razine protoka od 0,10 ml/min do 0,30 ml/min dok veličina čestica ostaje jednaka.
Korisnik tako može podesiti brzinu inhalacije bez potrebe za zamjenom dijelova.

 

 

Napišite recenziju ovog proizvoda i pomozite drugima da lakše odaberu.
3 u 1 inhalacijski set - inhalator - irigator - aspirator
2017 - 2024 © Kvantum-tim d.o.o.