kvantum-tim.hr
Antidekubitalni memory madrac SYSTAM P161M - Viscoflex

Antidekubitalni memory madrac SYSTAM P161M - Viscoflex

Besplatna dostava
SKU P161M
471,88 €
Dostupno
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 471,88 €

Detalji

Antidekubitalni memory madrac SYSTAM P161M - Viscoflex

4 ključna razloga zašto biste trebali koristiti SYSTAM P161M Viscoflex madrac za njegu osoba vezanih uz krevet:

  • Materijal - izrađen je od viskoelastične pjene s anatomski oblikovanom jezgrom. Olakšava pritisak na kožu jer se područje kontakta s kožom povećava kroz precizno i meko prilagođavanje strukturi tijela.
  • Madrac je dizajniran za osobe koje zbog specifičnih bolesti ili invaliditeta trebaju stalno ležati.
  • Viscoflex smanjuje rizik od nastanka dekubitusa i također se može koristiti za potporu liječenju dekubitusa (stadiji I do III prema EPUAP).
  • Dimenzije (Š x D x V) 90x200x14 cm 

Antidekubitalni memory madrac SYSTAM P161M Viscoflex

Ovaj antidekubitalni madrac od viskoelastične pjene s anatomski oblikovanom jezgrom izrađen je u jednom bloku. Njegovu vanjsku stranu čini sloj viskoelastične memorijske pjene vrlo velike gustoće (80 kg/m3 medicinske kvalitete) koja omogućava nježni i veći obujam tijela korisnika uz značajno smanjenje pritiska na njegovu površinu što se posebno odnosi na područja tijela s visokim rizikom od nastanka dekubitusa.

U sredini madraca nalazi se anatomski oblikovana jezgra za sprječavanje stvaranja točaka pritiska a načinjena je od hladne pjene visoke gustoće (40 kg/m3)

Proizvodnjom u kalupu, nanošenjem slojeva različitih materijala osigurava se savršeno i trajno prianjanje, ne odvaja se i ne zahtijeva niti ljepilo niti otapala, jer su oba materijala savršeno usklađena jedan s drugim.

Madrac je kompatibilan sa standardnim i višesekcijskim osnovama kreveta. Zaobljeni kutovi madraca omogućuju sigurno korištenje nosača trapeza na krevetu.

 

Napišite recenziju ovog proizvoda i pomozite drugima da lakše odaberu.
Antidekubitalni memory madrac SYSTAM P161M - Viscoflex
2017 - 2024 © Kvantum-tim d.o.o.