Bitcoin

 

Kvantum tim
najveća medicinska trgovina u Hrvatskoj omogućila je plaćanje bitcoinom

 

Rapidan napredak tehnologije iz dana u dan nam donosi nešto novo. Od novih načina kupovine osnovnih stvari potrebnih za svakodnevan život, do kupovine proizvoda u specijaliziranim trgovinam kao što je, između ostalog, i Kvantum tim koji u svojoj ponudi ima više od 6.500 proizvoda vezanih uz zdravlje i medicinu.

Porastom broja pametnih uređaja poput pametnih telefona i tableta koji su po svojem broju daleko iza sebe ostavili stolna računala, te korištenjem prijenosnika koji su sve manji, brži i sposobni odraditi skoro svaki pa i onaj najzahtjevniji zadatak, povećao se broj korisnika interneta. Informacije nikad nisu bile dostupnije a time i sama ponuda koja danas više ne poznaje granice.

U korak s tom činjenicom, klasični načini plaćanja roba i usluga više nisu dostatni, stoga uobičajeno plaćanje kreditnim i debitnim karticama nije više jedini uobičajen način plaćanja za robe i usluge koje su nam svima dostupne putem interneta.

Osim plaćanja putem PayPal-a, sve više je postalo uobičajeno korištenje servisa kojima je moguće plaćati i bitcoin valutom. Bitcoin je oblik digitalne valute stvoren za plaćanje elektroničkim putem.

BitPay

Uz pomoć BitPay sustava Kvantum tim je svojim kupcima omogućio nadasve jednostavno i brzo podmirivanje računa bitcoinom u svojoj online trgovini.


Kako koristiti BitPay:

 

Kako vršiti plaćanja bitcoinom u tri jednostavna koraka:

Korak 1. - Odaberite bitcoin wallet  - naša preporuka je BitPay bitcoin wallet

BitPay Wallet

 

Korak 2. - Kupite bitcoin - nakon što se postavili svoj bitcoin wallet potrebno je kupiti bitcoin kako biste mogli vršiti transakcije. Bitcoin možete kupiti putem raznih mjenjačnica dostupnih putem interneta.

Korak 3. - Napravite uplatu - plaćanje računa je brzo, jednostavno i sigruno. Jednostavno pošaljite uplatu iz svoje wallet aplikacije na jedan od 3 načina:

  • Skenirajte QR kod - nakon skeniranja, potvrdite i vaša wallet aplikacija će napraviti uplatu

BitPay Wallet

 

  • Otvorite u wallet aplikaciji - ako je vaša wallet aplikacija na istome uređaju koji upotrebljavate za pregled računa, otvorite račun, pregledajte ga i ako je sve s vašom narudžbom i računom napravite uplatu.

BitPay Wallet

 

  • Pošaljite uplatu ručno - ako koristite stariji tip wallet aplikacije ili wallet aplikaciju koja ne podržava drugačije metode, uplatu možete poslati i ručno. Pažljivo kopirajte adresu i točan iznos bitcoin iznosa iz računa u svoju wallet aplikaciju i pošaljite uplatu ručno.