kvantum-tim.hr
Ulje Arnica Montana 35%

Ulje Arnica Montana 35%

2 Narudžbe

Ulje za tijelo za lokalnu masažu se koristi kod modrica, bolova mišića i kosti, postoperativne boli, uganuća i povreda. Ima protupalna svojstva, ublažava bol i umor.

SKU BR087-17
8,38 €
Nije dostupno
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 8,38 €

Detalji

arnika

 Arnica montana 

Arnika, brđanka, veprovac ili  vučji zub (Arnica montana L.) je zeljasta trajnica iz porodice glavočika sa žuto-narančastim cvjetovima. Rasprostranjena je na području Europe, raste na brdskim i planinskim obroncima i livadama Pirineja, Alpa, Karpata i Dinarida. Osim što raste na planinama Europe, uzgaja se i u Sjevernoj Americi.Zbog nesavjesnog i čestog sakupljanja postala je ugrožena vrsta te je zakonom zaštićena.

U ljekovite svrhe se upotreblja još od 1500 do danas. Koriste se cvijet, korijen i listovi. Imaju snažno djelovanje za ublažavanje bolova, hematome, pospješuju zacjeljivanje kože kod ozljeda i opeklina. Koristi se isključivo lokalno u obliku raznih pripravaka (gel, ulje, krema, mast, tinktura i slično). (Izvor)

 Ulje za tijelo 

Ulje planinske arnike potiče opuštanje i stimulira oporavak mišića. Ima protupalna svojstva, ublažava bol i umor. Ulje se sastoji od 35% čiste Arnica Montana biljke i sadrži veliku količinu prirodnih ekstrakata poput shea maslaca, vitamina E, ulja eukaliptusa i makadamije.
Primjenjuje se prije i poslije aktivnosti.
Mikrobiološki testirano.
Pogodno za cijelu obitelj.

Količina: 100ml.

Tehničke karakteristike

Certifikati: dermatološki test, PIF i CNPN

Količina: 100 ml

Napišite recenziju ovog proizvoda i pomozite drugima da lakše odaberu.
Ulje Arnica Montana 35%
2017 - 2024 © Kvantum-tim d.o.o.