kvantum-tim.hr
Vaga za bebe Seca-745 Klasa III

Vaga za bebe Seca-745 Klasa III

Besplatna dostava

Mehanička vaga za mjerenje beba, Klasa III.

SKU SECA-745
Proizvođač Seca
535,60 €
Nije dostupno
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 535,60 €

Detalji

seca

seca GmbH & Co. KG je njemačka tvrtka koja razvija i proizvodi vage i mjerne instrumente. Svjetski je lider na tržištu mjernih instrumenata i vaga zbog visokog stupnja specializacije. Izvoze u više od 110 zemalja širom svijeta. Obiteljska tvrtka je osnovana 1840 godine u Hamburgu te ju danas vodi četvrta generacija obitelji.

Seca-745
Mehanička vaga s kliznim utezima.Kapacitet do 16 kg, gradacije 10 g.
Klasičan dizajn s mehanikom visoke preciznosti dostupan na tržištu već 50 godina. Precizno određivanje težine uz pomoć potpunog resetiranja na nulu. Uz pomoć ove funkcije se može oduzeti težina mekane podloge ili pelena. Lagano zakrivljeno korito drži bebu u pravilnoj poziciji tijekom mjerenja. Za potrebe čišćenja, korito se može odvojiti. Robusna čelična konstrukcija je otporna na udarce i ima premaz koji štiti od ogrebotina što jamči dugotrajnost ove omiljene vage za mjerenje beba. 

Klasa III
Oznaka razreda točnosti prvi je pokazatelj točnosti vage. Postoje 4 različita stupnja preciznosti, odnosno »klase« mjernih instrumenata. Klasa I i II se dodjeljuju vrlo preciznim mjernim instrumentima koji nisu česta pojava među svakodnevnim medicinskim proizvodima. Klasa III se dodjeljuje vagama u općoj trgovinskoj uporabi (odnosno, u ovom slučaju, kod medicinskih vaga), dok je klasa IIII rezervirana za vage slabije razine preciznosti (u slučajevima gdje je to dozvoljeno). Maksimalno dozvoljeno odstupanje vage ovisi o dodijeljenoj klasi.

Svi mjerni instrumenti s markicom Klase III, pogodni su za korištenje u medicinskim ustanovama. Ostali uređaji, bez ovjerene markice Klase III namijenjeni su za kućnu uporabu, obrazovne ustanove (škole i vrtiće) i slično. Moguće je koristiti vagu višeg razreda točnosti nego što se zahtjeva.

Preuzimanja

Preuzmite Upute za korištenje (na engleskom jeziku)
Preuzmite Letak o Seca-745 (na engleskom jeziku) 
Preuzmite Izjavu o sukladnosti (na njemačkom i engleskom jeziku) 

Tehničke karakteristike

Klasa: III (3)
Mjerne jedinice:
 kg
Kapacitet: 16 kg
Gradacija: 10 g
Dimenzije: 550x180x290 mm
Masa proizvoda: 6.4 kg
Fukcije: reset na nulu

CE 0109, 0123

Napišite recenziju ovog proizvoda i pomozite drugima da lakše odaberu.
Vaga za bebe Seca-745 Klasa III
2017 - 2024 © Kvantum-tim d.o.o.