kvantum-tim.hr

NOVO U PONUDI KVANTUM-TIMA

VRHUNSKI FLAEM INHALATORI I ASPIRATORI

Flaem inhalatori i aspiratori u ponudi Kvantum-tima

FLAEM inhalatori i aspiratori dokazano su među najboljim uređajima za aerosolnu terapiju u svijetu

FLAEM inhalatori i aspiratori - certifikati

Flaem inhalatori i aspiratori u ponudi Kvantum-tima

 

Tvrtka FLAEM NUOVA već više od 50 godina razvija i proizvodi širok raspon inovativnih, sigurnih i provjerenih uređaja za respiratornu skrb, namijenjenih za kućnu i profesionalnu upotrebu.

Čak 75 međunarodnih patenata tvrtku FLAEM NUOVA pozicioniralo je kao vodećeg inovatora i tehnološkog lidera u kategoriji aerosolnih uređaja na svjetskoj razini što dodatno potvrđuje više od 17 milijuna prodanih uređaja u više od 60 zemalja svijeta

Tvrtka FLAEM NUOVA posjeduje certifikate o najvišim standardima kvalitete i sigurnosti što uključuje certifikate prestižne certifikacijske kuće TÜV Rheinland, te među prvima u Europi, posjedovanje certifikata usklađenosti s MDR (Medical Device Regulation) - novim skupom pravila i propisa Europske Unije namijenjenih regulaciji medicinskih uređaja.

Kvantum-tim je s početkom 2024. godine postao službenim distributerom uređaja tvrtke FLAEM.

 

MADE IN ITALY

Flaemovi inhalatori u potpunosti se proizvode u Italiji, kroz interni i vertikalno integrirani proces. Ova potpuna kontrola jamči najvišu razinu kvalitete, integriteta i performansi svakog pojedinačnog Flaem proizvoda

 

VELIČINA ČESTICA TESTIRANA JE U TÜV-u

Pouzdanost Flaem inhalatora i ostalih uređaja jamčena je strogo postavljenim proizvodnim standardima i stalnim nadzorom proizvodnje. Ključni parametri kao što su veličina čestica (MMAD) i respirabilna frakcija (RF) testiraju se od strane nezavisnog tijela TÜV Rheinland Italia S.r.l., u suradnji sa Sveučilištem u Parmi. Oba paramtera ispitana su po važećoj EU normi DIN EN 13544- 1:2007+A1:2009 (EN ISO 2742:2019)

 

MDR USKLAĐENI

Proizvođači medicinskih uređaja moraju se uskladiti s novom Uredbom o medicinskim uređajima (MDR). Flaem je jedna od prvih tvrtki u Europi koja je uspješno dovršila certificiranje proizvoda prema MDR-u dobivši CE certifikat CE0051 Predmetni certifikat predstavlja najviši nivo garancije kvalitete, veću zaštitu, transparentnost i sigurnost ne samo za medicinske profesionalce već i za krajnjeg korisnika.

 

USKLAĐENOST S NORMOM ZA ELEKTRIČNE UREĐAJE I BIOLOŠKU EVALUACIJU MEDICINSKIH UREĐAJA

Dodatnu pouzdanost Flaem proizvodima daju certifikati vezani uz sigurnost električnih uređaja, kao i usklađenost sa EU normom za biološku evaluaciju materijala kojima je dokazano nekorištenje Ftalata i BPA.

 

Pogledajte ponudu FLAEM inhalatora, tuševa za nos i aspiratora na web stranicama Kvantum-tima klikom na sliku ispod

 

 

 

 

2017 - 2024 © Kvantum-tim d.o.o.