kvantum-tim.hr
Dječji nosni aspirator Vitammy COLIBRI

Dječji nosni aspirator Vitammy COLIBRI

Besplatna dostava
2 Narudžbe
SKU TOW004603
35,90 €
Dostupno

Komada na skladištu 91

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 35,90 €

Detalji

Dječji aspirator za nos Vitammy COLIBRI

TOW004603- - Vitammy Colibridječji aspirator za nos

Kada mališana uhvati prehlada, teško je nositi se s viškom sluzi koja iz nosa samo curi i curi. Dijete u prvih nekoliko mjeseci i godina svog života ne zna samo ispuhati nos, stoga, kupnja aspiratora čini se kao zaista logičan izbor koji će pomoći ne samo novim mamama i tatama već i djeci olakšati tegobe prehlade.

Aspirator Vitammy Colibri uređaj je koji služi za usisavanje sluzi i sprječava progresiju komplikacija. Zastoj sluzi može dovesti do upale sinusa ili donjih dišnih puteva, što može dovesti do pada imuniteta što dobar aspirator čini osnovnim uređajem kućne ljekarne roditelja male djece.

Vitammy Colibri je baterijski aspirator za nos namijenjen djeci.

Svaki roditelj iz vlastitog iskustva zna koliko je teško biti miran kao odrasloj osobi koja ima začepljen nos. Kod djece je takva situacija u potpunosti složenija. Dijete još ne zna puhati nos stoga mu kao roditelji moramo pomoći a taj zadatak roditeljima može olakšati upotreba aspiratora za nos. Tu na scenu stupa Vitammy Colibri koji je dizajniran kako bi usisao gustu ili rijetku sluz uvijek na nježan i učinkovit način. 

Aspirator Vitammy Colibri ima veliku usisnu snagu a o korisniku ovisi kako će ga koristiti kod usisavanju sluzi. S aspiratotrom možete usisavati sluz iz nosa postupno, korak po korak, ili neprekidno. Aspirator radi tiho, pa ga možete koristiti čak i dok dijete spava, bez ometanja djetetova sna.

 

Mekani i zamjenjivi nastavci u dvije veličine

Vitammy Colibri može se koristiti kod djece od 0 - 12 godina starosti. Uz dva fleksibilna nastavka, korisnik može lako čistiti djetetov nos bez obzira na širinu djetetovih nosnica ili gustu i rijetku sluz.

Nastavak užeg grla - namijenjen je manjoj djeci i njihovim malim nosićima, kao i za vodenast i rijeđi nosni sekret.

Nastavak šireg grla - namijenjen starijoj djeci i za upotrebu kod gustog sekreta.

 

Aspirator podjseća na izgledom na pticu Kolibrić

TOW004603- - Vitammy Colibridječji aspirator za nos

Oblik Vitammy Colibri prilagođen je potrebama osobe koja će s njim usisavati sluz - aspirator udobno leži u ruci, gumb ON/OFF lako se pronalazi. Dijete kojem se usisava sluz ne osjeća nelagodu tijekom postupka. Ne mora ležati niti savijati glavu već zadržava normalan uspravnan položaj.

 

Kako jednostavno rastaviti aspirator:

TOW004603- - Vitammy Colibridječji aspirator za nos

 

Tehničke karakteristike

Uz aspirator Vitammy Colibri dolaze:

  • 2 fleksibilna nastavka različitih otvora za usisavanje,
  • AA baterije, 1,5V - 2 komada,
  • upute za uporabu
Napišite recenziju ovog proizvoda i pomozite drugima da lakše odaberu.
Dječji nosni aspirator Vitammy COLIBRI
2017 - 2024 © Kvantum-tim d.o.o.