ERKAMETER E Tlakomjer za profesionalnu uporabu, stolni

Besplatna dostava ERKAMETER E Tlakomjer za profesionalnu uporabu, stolni

Kratki opis

Stolni profesionalni tlakomjer najnovije generacije. Dolazi uz 3 različite veličite Erka Green Smart rapid manžeta. Njemačka kvaliteta!

Komada na skladištu 1

Cijena:

 

VPC 4.312,00 kn Cijena sa PDV-om: 5.390,00 kn
Dostupnost: Dostupno
Model ERKA-420.71293.4290
Proizvođač ERKA.
Jamstvo 3 godine
Količina:
Više o proizvodu

Detalji

Erka
MADE IN GERMANY

Kao pionir u izradi uređaja za mjerenje krvnog tlaka, ERKA već 125 godina širom svijeta svakodnevno podržava u radu 125 milijuna liječnika. Ustanovljena je 1889 godine u Njemačkoj. Kombinacija iskustva i povjerenja stečenog kroz godine suradnje, pretočena je u inovativan dizajn tlakomjera namijenjenih profesionalnom medicinskom osoblju.

ERKAMETER E - stolni model
Gdje inovacija susreće dizajn erkameter e

  • • ERKAMETER E profesionalni tlakomjer, stolni model dolazi uz Erke Green Smart rapid manžete veličina 3, 4 i 5
  • • Jednostavna elegancija za vrhunsku profesionalnu uporabu.
  • • Najnovija je generaciju tlakomjera iz Erkine uspješne linije profesionalnih tlakomjera.
  • • Jednostavnost, čisti dizajn i apsolutna preciznost rezultata Erkameter E tlakomjera ponovno postavljaju nove standarde među profesionalnim tlakomjerima.
    • Brza mjerenja krvnog tlaka kao rutinski zdravstveni pregledi provode se u RAPID načinu rada, dok ADVANCED i CLASSIC način rada služe kao pomoć pri dijagnosticiranju i liječenju srčanih bolesti.
    • Sve izmjerene vrijednosti udovoljavaju visokim znanstvenim standardima Europskog društva za hipertenziju (ESH).

NAČINI MJERENJA
Sa svojim kombiniranim načinima mjerenja (Automatskim i Ručnim načinom mjerenja) Erkameter E strogo slijedi i provodi standarde ESH čime jamči pouzdane i medicinski relevantne mjerne vrijednosti u profesionalnoj dijagnostici.
Čak i mjerenjem tlaka u težih skupina pacijenata - na primjer trudnica - CLASSIC način rada pruža točne vrijednosti: Mjerenje koje se poduzima auskultacijom pomoću
stetoskopa, pouzdano je zahvaljujući vašoj stručnoj procjeni. U ovom načinu rada, Erkameter E tlakomjer za profesionalnu upotrebu bilježi samo pumpanje manžete i memoriju.

TOČNOST MJERENJA
Točnost mjerenja Erkameter E profesionalnog tlakomjera potvrđena je od strane neovisnog laboratorija prema strogim standardima Europskog društva za hipertenziju. Erkameter E profesionalni tlakomjer postigao je najbolje ocjene pri mjerenju točnosti u odnosu na sve ostale testirane tlakomjere.

Mala razlika, veliki učinak: razina pogreške u mjerenju tlaka Erkameter E tlakomjerom iznosi +/- 5mmHG. Takav rezultat smanjuje mogućnost krivog donošenja odluka vezanih uz liječenje pacijenata i temelj je povjerenja u izmjerene vrijednosti, što je osnovna podloga za pravilnu dijagnozu i terapiju.


HIGIJENA
green cuffERKA nudi sveobuhvatan asortiman manžeta. Počevši od manžeta za jednokratnu uporabu koje se lako recikliraju i čija je uporaba još uvijek najsigurnija zaštita od infekcija kako za pacijenta tako i za liječnika, do ERKA Green Cuff manžeta koje, zbog svoje jedinstvene površine i materijala izrade, mogu brzo i sigurno biti dezinficirane. Provedenim dermatološkim ispitivanjima više puta je utvrđeno kako su ERKA manžete sigurne i ugodne za uporabu te kompatibilne s kožom pacijenata.

ERKA Green Cuff manžete napravljene su bez PVC-a i DEHP-a što je preduvjet za oznaku BIOKOMPATIBILNOSTI koje ove manžete nose - ekologija i učinkovitost time su povezane na optimalan način.

IT INTEGRACIJA
Erkameter E profesionalni tlakomjer dizajniran je kako bi se lako uklopio u vaše radno okružje.

TEHNIČKI DETALJI
Proširena memorija: dostupna su tri memorijska područja - svako s 500 mjesta za pohranu mjerenja (po jedno memorijsko područje za RAPID, ADVANCED i CLASSIC način rada tlakomjera).
Zaslon: 4,2-inčni TFT zaslon u boji osjetljiv na dodir s intuitivnom navigacijom putem jednostavnog izbornika - jednostavnost upotrebe.
Rad: USB kabeli i internacionalni dodatni adapterski set dolaze uz uređaj. Erkameter E radi uz permanento napajanje.

MANŽETE
Mjerenje krvnog tlaka temelj je ispravne dijagnoze i liječenja arterijske hipertenzije. Odabir odgovarajuće manžete je od ključnog značaja, stoga odabir premalene ili prevelike manžete u odnosu na opseg gornjeg dijela ruke može dovesti do netočnog rezultata izmjerenih vrijednosti krvnog tlaka i to čak do 30 mmHg. ERKA u svojoj ponudi ima širok raspon različitih veličina manžeta odnosno pravu veličinu za svakog korisnika. Njihova izmjena je brza i jednostavna a lagan i brz način njihova zatvaranja omogućit će vam učinkovitu obradu pacijenata.

Green - Bezkompromisni dizajn bez PVC-a, DEHP-a i lateksa.
Smart - S ERKA brzim sustavom izmjene manžetu možete lako promijeniti u trenu te time omogućiti pravilnu izmjeru tlaka svakog pacijenta.
Rapid - Super mekani zatvarač na čičak osigurat će lako postavljanje manžete na ruku pacijenata.

Biokompatibilna, otporna na vodu i posve dermatološki sigurna: Green Cuff Smart manžete mogu se lako očistiti i dezinficirati čime se osigurava maksimalna higijena kako za pacijente tako i za osoblje.

Uključeno
Uz tlakomjer ERKAMETER E dolaze tri Green Cuff Smart Rapid manžete:
Veličina 3 (mala/za odrasle - 20,5 cm do 28 cm)
Veličina 4 (srednja/zaodrasle - 27 cm do 35 cm)
Veličina 5 (velika/za odrasle - 34 cm do 43 cm)

Dodatne veličine
Veličina 1 (dječja - 10 cm do 15 cm)
Veličina 2 (pedijatrijska - 14 cm do 21,5 cm)
Veličina 3 (mala/za odrasle - 20,5 cm do 28 cm) - 024.26493.7770
Veličina 4 (srednja/zaodrasle - 27 cm do 35 cm)
Veličina 5 (velika/za odrasle - 34 cm do 43 cm) - 024.24493.7770
Veličina 6 (za bedro - 42 cm do 54 cm)

Torbica za nošenje je uključena uz tlakomjer.

Erka torbica

Preuzimanja i edukacija

Preuzmite brošuru o Erka Erkameter E tlakomjeru u PDF-u (na engleskom jeziku)


Video

 

Vaše mišljenje

Samo prijavljeni korisnici mogu pisati recenzije. Molimo, prijavite se ili kreirajte korisnički račun

Još Vas može zanimati
Novo Besplatna dostava
ERKA. Sensitive stetoskop
Pregled

ERKA. Sensitive stetoskop

 

VPC 1.144,00 kn Cijena sa PDV-om: 1.430,00 kn
ERKA. Sensitive stetoskop ima široku primjenu u dijagnostici vezanoj uz auskultaciju zvukova srca, pluća i crijeva. Njemačka kvaliteta! Detaljnije
Novo Besplatna dostava
ERKA. Erkaphon Duo/Alu stetoskop
Pregled

ERKA. Erkaphon Duo/Alu stetoskop

 

VPC 290,00 kn Cijena sa PDV-om: 362,50 kn
Erkaphon Duo/Alu je dizajniran s ekonomičnog stajališta. Učinkovita upotreba matrijala te izdržljiv i kompaktan dizajn čini ovaj stetoskop veoma ekonomičnim odabirom. Naravno, Detaljnije
Novo Besplatna dostava
ERKA. Finesse² stetoskop
Pregled

ERKA. Finesse² stetoskop

 

VPC 551,00 kn Cijena sa PDV-om: 688,75 kn
Svaki pacijent je drugačiji, stoga je ERKA. razvila stetoskop koji je liječniku prikladan u gotovo bilo kojoj situaciji. Okretljiva dvostruka glava s dvije membrane omogućuje savršeno Detaljnije
Novo Besplatna dostava
ERKA. Precise stetoskop
Pregled

ERKA. Precise stetoskop

 

VPC 820,00 kn Cijena sa PDV-om: 1.025,00 kn
Erkin Precise stetoskop redefinirao je pojam najkvalitetnijeg stetoskopa za profesionalce. Njemačka kvaliteta! Detaljnije
Novo Besplatna dostava
ERKA. ERKAPHON Duo Black Line
Pregled

ERKA. ERKAPHON Duo Black Line

 

VPC 290,00 kn Cijena sa PDV-om: 362,50 kn

Nije dostupno

Erkaphon Duo Black Line će vas zadiviti svojim dizajnom i elegantnošću. Učinite svoj stetoskop unikatnim dajući mu zaseban štih gravurom imena na dijafragmu. Detaljnije
Novo Besplatna dostava
ERKA. Finesse² Child stetoskop
Pregled

ERKA. Finesse² Child stetoskop

 

VPC 551,00 kn Cijena sa PDV-om: 688,75 kn
ERKA. pedijatrijski stetoskopi imaju male dijafragme te dvostrane glave što ih čini idealnima za pedijatre. Otvoreno zvono je posebno dizajnirano za niske frekvencije dok dijafragma pokriva Detaljnije
Novo Besplatna dostava
ERKA. Classic stetoskopi
Pregled

ERKA. Classic stetoskopi

 

VPC 647,00 kn Cijena sa PDV-om: 808,75 kn
Najbolje od Erke, u najboljem obliku. Njemačka kvaliteta! Detaljnije