kvantum-tim.hr
ERKAMETER E Tlakomjer za profesionalnu uporabu, stolni

ERKAMETER E Tlakomjer za profesionalnu uporabu, stolni

Besplatna dostava

Stolni profesionalni tlakomjer najnovije generacije. Dolazi uz 3 različite veličite Erka Green Smart rapid manžeta. Njemačka kvaliteta!

SKU ERKA-420.71293.4290
Proizvođač ERKA.
Jamstvo 5 godina
758,84 €
Nije dostupno
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 758,84 €

Detalji

Erka
MADE IN GERMANY

Kao pionir u izradi uređaja za mjerenje krvnog tlaka, ERKA već 125 godina širom svijeta svakodnevno podržava u radu 125 milijuna liječnika. Ustanovljena je 1889 godine u Njemačkoj. Kombinacija iskustva i povjerenja stečenog kroz godine suradnje, pretočena je u inovativan dizajn tlakomjera namijenjenih profesionalnom medicinskom osoblju.

ERKAMETER E - stolni model
Gdje inovacija susreće dizajn erkameter e

  • • ERKAMETER E profesionalni tlakomjer, stolni model dolazi uz Erke Green Smart rapid manžete veličina 3, 4 i 5
  • • Jednostavna elegancija za vrhunsku profesionalnu uporabu.
  • • Najnovija je generaciju tlakomjera iz Erkine uspješne linije profesionalnih tlakomjera.
  • • Jednostavnost, čisti dizajn i apsolutna preciznost rezultata Erkameter E tlakomjera ponovno postavljaju nove standarde među profesionalnim tlakomjerima.
    • Brza mjerenja krvnog tlaka kao rutinski zdravstveni pregledi provode se u RAPID načinu rada, dok ADVANCED i CLASSIC način rada služe kao pomoć pri dijagnosticiranju i liječenju srčanih bolesti.
    • Sve izmjerene vrijednosti udovoljavaju visokim znanstvenim standardima Europskog društva za hipertenziju (ESH).

NAČINI MJERENJA
Sa svojim kombiniranim načinima mjerenja (Automatskim i Ručnim načinom mjerenja) Erkameter E strogo slijedi i provodi standarde ESH čime jamči pouzdane i medicinski relevantne mjerne vrijednosti u profesionalnoj dijagnostici.
Čak i mjerenjem tlaka u težih skupina pacijenata - na primjer trudnica - CLASSIC način rada pruža točne vrijednosti: Mjerenje koje se poduzima auskultacijom pomoću
stetoskopa, pouzdano je zahvaljujući vašoj stručnoj procjeni. U ovom načinu rada, Erkameter E tlakomjer za profesionalnu upotrebu bilježi samo pumpanje manžete i memoriju.

TOČNOST MJERENJA
Točnost mjerenja Erkameter E profesionalnog tlakomjera potvrđena je od strane neovisnog laboratorija prema strogim standardima Europskog društva za hipertenziju. Erkameter E profesionalni tlakomjer postigao je najbolje ocjene pri mjerenju točnosti u odnosu na sve ostale testirane tlakomjere.

Mala razlika, veliki učinak: razina pogreške u mjerenju tlaka Erkameter E tlakomjerom iznosi +/- 5mmHG. Takav rezultat smanjuje mogućnost krivog donošenja odluka vezanih uz liječenje pacijenata i temelj je povjerenja u izmjerene vrijednosti, što je osnovna podloga za pravilnu dijagnozu i terapiju.


HIGIJENA
green cuffERKA nudi sveobuhvatan asortiman manžeta. Počevši od manžeta za jednokratnu uporabu koje se lako recikliraju i čija je uporaba još uvijek najsigurnija zaštita od infekcija kako za pacijenta tako i za liječnika, do ERKA Green Cuff manžeta koje, zbog svoje jedinstvene površine i materijala izrade, mogu brzo i sigurno biti dezinficirane. Provedenim dermatološkim ispitivanjima više puta je utvrđeno kako su ERKA manžete sigurne i ugodne za uporabu te kompatibilne s kožom pacijenata.

ERKA Green Cuff manžete napravljene su bez PVC-a i DEHP-a što je preduvjet za oznaku BIOKOMPATIBILNOSTI koje ove manžete nose - ekologija i učinkovitost time su povezane na optimalan način.

IT INTEGRACIJA
Erkameter E profesionalni tlakomjer dizajniran je kako bi se lako uklopio u vaše radno okružje.

TEHNIČKI DETALJI
Proširena memorija: dostupna su tri memorijska područja - svako s 500 mjesta za pohranu mjerenja (po jedno memorijsko područje za RAPID, ADVANCED i CLASSIC način rada tlakomjera).
Zaslon: 4,2-inčni TFT zaslon u boji osjetljiv na dodir s intuitivnom navigacijom putem jednostavnog izbornika - jednostavnost upotrebe.
Rad: USB kabeli i internacionalni dodatni adapterski set dolaze uz uređaj. Erkameter E radi uz permanento napajanje.

MANŽETE
Mjerenje krvnog tlaka temelj je ispravne dijagnoze i liječenja arterijske hipertenzije. Odabir odgovarajuće manžete je od ključnog značaja, stoga odabir premalene ili prevelike manžete u odnosu na opseg gornjeg dijela ruke može dovesti do netočnog rezultata izmjerenih vrijednosti krvnog tlaka i to čak do 30 mmHg. ERKA u svojoj ponudi ima širok raspon različitih veličina manžeta odnosno pravu veličinu za svakog korisnika. Njihova izmjena je brza i jednostavna a lagan i brz način njihova zatvaranja omogućit će vam učinkovitu obradu pacijenata.

Green - Bezkompromisni dizajn bez PVC-a, DEHP-a i lateksa.
Smart - S ERKA brzim sustavom izmjene manžetu možete lako promijeniti u trenu te time omogućiti pravilnu izmjeru tlaka svakog pacijenta.
Rapid - Super mekani zatvarač na čičak osigurat će lako postavljanje manžete na ruku pacijenata.

Biokompatibilna, otporna na vodu i posve dermatološki sigurna: Green Cuff Smart manžete mogu se lako očistiti i dezinficirati čime se osigurava maksimalna higijena kako za pacijente tako i za osoblje.

Uključeno
Uz tlakomjer ERKAMETER E dolaze tri Green Cuff Smart Rapid manžete:
Veličina 3 (mala/za odrasle - 20,5 cm do 28 cm)
Veličina 4 (srednja/zaodrasle - 27 cm do 35 cm)
Veličina 5 (velika/za odrasle - 34 cm do 43 cm)

Dodatne veličine
Veličina 1 (dječja - 10 cm do 15 cm)
Veličina 2 (pedijatrijska - 14 cm do 21,5 cm)
Veličina 3 (mala/za odrasle - 20,5 cm do 28 cm) - 024.26493.7770
Veličina 4 (srednja/zaodrasle - 27 cm do 35 cm)
Veličina 5 (velika/za odrasle - 34 cm do 43 cm) - 024.24493.7770
Veličina 6 (za bedro - 42 cm do 54 cm)

Torbica za nošenje je uključena uz tlakomjer.

Erka torbica

Preuzimanja i edukacija

Preuzmite brošuru o Erka Erkameter E tlakomjeru u PDF-u (na engleskom jeziku)


Video

 

Napišite recenziju ovog proizvoda i pomozite drugima da lakše odaberu.
ERKAMETER E Tlakomjer za profesionalnu uporabu, stolni
2017 - 2024 © Kvantum-tim d.o.o.